Yleinen
7.1.2015

Vuosi on mennyt:)

Vuosi on mennyt:)

Kuten ehkä blogini nimikin kertoo niin tarkoitukseni oli kertoa vuoden ajan perheeni elämästä uudessa elämäntilanteessa. Vuosi on nyt mennyt ja blogini loppuu. Kevättä kohti mennään ja toivotaan, että elämä alkaisi normalisoitua viimeistään ensi marraskuussa, jolloin tulee 2 vuotta Benin sairastumisesta ja ns. kriittiinen aika Burkittin lymfooman kanssa päättyy.
On ollut kivaa tuulettaa tunteita täällä teidän kanssanne.

Istun paraikaa Lauttasaaressa tuotantoyhtiön toimistossa ja katselen kaunista aamuruskoa. Taivas tuntuu tietävän, että tästä tulee kaunis ja hyvä vuosi. Olen taivaank kanssa samaa mieltä.

Olin mukana tekemässä ihan huikeaa realityä Äitien sota, joka alkaa Livillä 5.2. Siinä jokaisessa jaksossa kolme äitiä tutustuu toistensa tapaan olla äiti. Ohjelman nimi herättää tunteita, mutta kehotan avoimin mielin teitä katsomaan ohjelman. Siinä ei tylytetä ketään vaan saadaan pikemminkin vertaistukea.

Aloitan pian myös uuden tv-tuotannon työstämisen. Iloitsen samalla tulevasta Kultaisesta Venla -gaalasta, jossa minun ideaani perustuva Myyntimies Jethro on ehdolla yleisökategorioissa: Vyuoden tv-persoona ja Vuoden tv-ohjelma. Juuri tsekkailin maileja ja 10.6.2013 olin Jethroon asian tiimoilta yhteydessä ja loppu on historiaa:) Mies on kuin tehty telkkariin! Pidän peukkuja, että hän menestyy ääänestyksessä.

Pidän peukkuja myös monelle muulle asialle. Ollaan kilttejä ja kannustavia toisillemme.

Hyvää jatkoa teille kaikille!

bml1(1)

Kommentit

Kiitos blogistasi. Löysin sen vasta loppuvuodesta – ja jäin koukkuun 🙂 PS. Jethro on mun lemppari, äänestin häntä Venlassa, terveisin Merja

Kiitos Blogista! Toisenkin vuoden olisi lukenut :). Hienoa että jaksoit kuitenkin kirjoittaa tämän yhden vuoden. Blogia on ollut ilo lukea. Olet kirjoittanut niin aidosti ja rehellisesti arjestasi, että se on auttanut jaksamaan myös omaa arkea, kiitos siitä! Kirjoitat koskettavasti siitä vanhemmuuden rankkuudesta, mutta samalla siitä äärimmäisestä kiitollisuudesta, jota tuntee lapsistaan joka hetki niinä vaikeimpinakin aikoina. Blogisi saa muistamaan, ettei mikään ole itsestään selvää, onni on saada elää tavallista arkea siihen kuuluvine valvottuine öineen ym. Kirjoitat myös siitä huolesta, mikä jokaisella vanhemmalla on lapsestaan ja miten sen kanssa on vain opittava elämään, keskityttävä vain hetkeen ja päivään kerrallaan. Jos joskus tulevaisuudessa alat kaivata blogin pitämistä, lukijat ottavat varmasti jatkossakin kirjoituksesi ilolla vastaan :). Oikein hyvää jatkoa joka tapauksessa näillä näkymin ilman blogia :'( ;)!!! Äitien sota sarjaa tulen varmasti seuraamaan, kuulostaa mielenkiintoiselta :D.

Kiitos blogista! jetro on mun lempiohjelma,hyvä Sanna!!

Kiitos kuluneesta vuodesta. Olet uskaltanut olla blogissa oma itsesi ja välittää kuulumisia ja perhe-elämänne haasteita sellaisina kuin ne ovat. Rivien välistä on voinut lukea paljon, epätoivon hetkinäkin on huumori värittänyt kirjoituksia ja ilon hetkinä on voinut iloita kanssasi ja tuntea, miten loputonta rakkautta tunnet lapsiasi kohtaan. Kaikkea hyvää perheellenne ja etenkim Benille. Toivottavasti saamme lukea kuulumisianne jossain toisessa mediassa.

Kiitos kaikesta! Voi kun jatkaisit bloggaamista!

Jäi aikaisemmasta viestistäni kiireessä se tärkein pois eli kiitos kun vaikean elämänvaiheen aikana jaksoit jakaa arkeanne kanssamme. Mm lastesi vaiheiden seuraaminen on tuonut paljon valoa ja iloa omaan suruväritteiseen elämänvaiheeseen. Myös minä pidin paljon Jethron ohjelmasta 🙂

Kiitos kun olet kirjoittanut! Olet tuonut lohtua ja iloa meidän arkeen. Samalla olet taltioinut perheenne elämää tosi rankkojen aikojen läpi. Se on arvokas dokumentti teidän perheelle. Toivoisin kuten muutkin, että jatkaisit kirjoittamista jossakin muodossa ja jossakin mediassa, Tekstejäsi on ollut ilo lukea, olet taitava kirjoittaja! Kiitos Sanna! Ja hyvää ja terveempää kevättä koko perheelle! ps. Jethro on loisto-ohjelma!

Iso Kiitos blogistasi. Olisin niin toivonut jatkoa, toinenkin vuosi elämästäni. Kaikkea hyvää sinun ja perheesi elämään.

Kiitos blogistasi, ja onnea ja terveyttä perheellesi! <3

Kaikki hyvä loppuu aikanaan – vai miten se nyt meni…:/ On ollut oikein koskettavia ja viihdyttäviä lukuhetkiä blogisi parissa. Varsinkin alkuaikoina oli enemmän interaktiivista kirjoittelua,loppuaikoina ehkä enemmän päiväkirjanomaista. En tiedä jaksoitko kaikkia kommentteja edes lukea, mutta toivottavasti joistakin on jotain iloa sinnekinpäin tullut 🙂 Taitavana kirjoittajana sinun kannattaisi jatkaa vaikka kolumnistina jossain. (Se lupaamasi ihonhoitoasia jäi selvittämättä, mutta eipä tuo nyt niin tärkeää ole…kai)

Olen yrittänyt selvittää sitä ihonhoitoasiaa..varmaa vastausta en ole saanut muuta kuin sen, että hoito pitäisi testata pienellä alueella jos haluaa olla satavarma sopiiko hoito juuri sinulle. Herkkäihoisia on asiakkaina, mutta jokainen on tietysti yksilö.

Täällä yökyöpelinä taas kukun; kiitos kun selvittelit asiaa 🙂 Kokeilemallahan asia selviää jos kys. menetelmä tänne Savoon on edes rantautunut vielä. Toivottavasti ei ole kovin kallis. Hyvää jatkoa sinulle ja koko perheellesi :))

Minä en ikinä kommentoi blogeja, mutta nyt on pakko kirjoittaa. Joten kiitos rehellisistä kirjoituksistasi. Harva kirjoittaa noin hienosti ja aidosti!
Olisi hienoa, jos jatkaisit kirjoittamista… 🙂
Hyvää vuotta!

Kiitos kun jaksoit kirjoittaa blogia vuoden. Annoit varmasti monelle arvokasta vertaistukea ja oppivat positiivisesta asenteestasi paljon!! Aurinkoista kevättä Benille ja koko perheelle!

Voi kunpa jatkaisit tätä blogia, mikäli siihen on vain mahdollisuus..On ihanan aito ja kaikinpuolin huippu blogi! Kiitos sinulle menneestä vuodesta ja kaikkea hyvää perheellesi tulevaan vuoteen! Toivottavasti saamme kuulla/nähdä sinua jatkossakin tv:ssä ja radiossa ♡

Kiitos kuluneesta vuodesta!

Mä olen kans niin Jetro fani! Ja hyvää jatkoa teidänkin perheelle, on ollut mukava kulkea mukana teidän elämässä hetken matkaa 🙂

Pakko kommentoida tähän että Myyntimies Jetro on ihan huikee ohjelma :D!!
Tänä päivänä kun telkkarista tulee niin paljon tosi-tv kuraa kaikenmaailman ”Temptations Island” ym. ”Huippumalli haussa” kausi 7 (ketään ei enää jaksa kiinnostaa…)mutta Jetro on aivan valloittava persoona eikä sitä tv ohjelma muuta tarvitsekaan!
Paljon onnea ja menestystä koko sarjan tiimille ja toivottavasti uusia kausia vielä nähdään ;)!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.