Yleinen
13.8.2017

23. Raskausviikko ; Harjoitussupistuksia ja veritippoja.

23. Raskausviikko ; Harjoitussupistuksia ja veritippoja.

Raskausviikko: 22+1

Vauva: Painaa n. 450 g. Keuhkorakkulat kehittyvät ja vauva harjoittelee kohdussa hengittämistä.

Oireet: Hyvästi kihlasormus, tervetuloa turvotus. Aamuisin silmäluomet ovat olleet niin turvoksissa että meikkaamaan olen pystynyt vasta parin tunnin päästä heräämisestä. Helteestä ei saisi valittaa mutta…Onneksi nyt näyttää vähän viilenevän. Nenä vuotaa todella herkästi verta, mutten tiedä syytänkö raskautta vai allergialääkkeitä.

Mielihalut: Edelleen ne kurkkupastillit. Ja kolan makuiset karkit.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Tiistaina oli liian rankka päivä. Illalla sain monta harjoitussupistusta ja wc käynnin yhteydessä huomasin pari tippaa verta. Ihan vain muutaman, mutta kyllä se vähän pelästytti. Supistukset (ja ne muutamat veritipat..) olivat kuitenkin nopeasti ohi ja supistukset ihan kivuttomia, joten olen ollut ihan levollisin mielin. Varsinkin, kun vatsassa on joka päivä ollut kovat liikehdinnät. Asunto- ja taloasioita hoitaessa raskaus on mennyt vähän tässä sivussa viime aikoina. Nyt ollaan jo kaksi viikkoa yli puolivälin, ja juurihan vasta se puoliväli oli. Turvotusta ja jalkojen väsymystä lukuunottamatta olo on ollut aika normaali. On tällä hetkellä kivaa olla raskaana vaikka se vähän arkea hidastaakin!

Avainsanat

Kommentit

Mä jotenkin pelkään veren näkemistä raskauden aikana ihan hirveästi, olisin varmaan soittanut paniikissa neuvolaan samantien! :€ Toisaalta mulla on eka raskaus menossa ja alkuraskaudessa oli kaksi kertaa verenvuotoa, niin oon aika hysteerinen kaikesta :’D

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Feel you!!! Elviran eli esikosiemme odotusaikana vuosin pari tippaa verta joskus rv 17 tienoilla ja ryntäsin heti yksityiselle ultraan 😀

Voi, miten ihana on aina lukea sun raskauskuulumisia <3 Kaikkea hyvää sulle ja teidän perheelle!

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Voi kiitos paljon!<3 ihana kun jaksat lueskella!<3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.