Yleinen
12.7.2017

Kantapäät kesäkuntoon, luonnollisesti! (+ Vauvallesi vaippaihottumaan, kuivaan ihoon..)

Kantapäät kesäkuntoon, luonnollisesti! (+ Vauvallesi vaippaihottumaan, kuivaan ihoon..)

Minulla on kolme luotto luonnonrasvaa tai -öljyä joista en hevillä enää luovu. Kookosöljy, manteliöljy sekä kuvassa oleva sheavoi eli karitevoi. Mikään näistä tuotteista ei sisällä mitään muuta kuin sitä itseään, joka on täyttä luonnon tavaraa. Juuri tämän takia niitä rakastan, ne sopivat meidän koko perheelle aina päänahan hilseilystä tyttöjen atooppiseen ihottumaan!

Nyt kesällä olen todennut että Sheavoi on mitä parhain apu kuiviin ja karheisiin kantapäihin. Illalla kantapäihin, ja aamulla ne ovat paljon pehmeämmät mitä illalla. Oikeasti paljon, se ero on aivan huikea! Itse en käytä joka ilta vaan kantapäiden kuivuessa parina-kolmena iltana peräkkäin ja kantapäät ovat taas kuin uudet. Tosin, näillä sateisille ja kylmillä kesäkeleillä kukaan ei sieltä kumisaappaista minun loistokunnossa olevia kantapäitä tule näkemään…

Vauvan tullessa taloon meillä jää taas kerran se kuuluisa sinkkivoide kauppaan ja tämä sheavoi korvaa tuotteen kokonaan. Vaippa-alueen punoitukseen ja ihottumaan, yhtä hyvä ellei parempi kuin sinkkivoide! Testattu ja todeksi todettu Matildan vauva-aikana. Ja mikä parhainta, pelkästää luonnon ainesosia herkälle vauvan iholle!

Sheavoi, kuten rakastamani manteliöljy muttei kookosöljy on luonnostaan oikeastaan täysin hajuton. Joku ihan pieni, vähän vahamainen tuoksu siinä on (joku väittää pähkinäiseksi mutta minä en kyllä saa tuosta tuoksusta pähkinää tekemälläkään..) Sheavoita saa esimerkiksi ruohonjuuresta, josta tämä putelini on ostettu. Ei kovin iso ja kokoonsa nähden aika hintava mutta hyvin riittoisa! Tämä purkki on ollut minulla käytössä jo vuoden ja me käytetään sitä lasten kanssa useasti viikossa.Tosin kuvat ovat vanhoja, nyt vuoden jälkeen on jo pohja kunnolla näkyvissä. Pieni nokare riittää, oli kyse sitten kantapäistä tai punoittavasta vaippa-alueesta.

Suosittelen!

Avainsanat

Kommentit

Erityisen hyviä rasvoja, vaikka ei varmastikaan yhtä luonnollisia, saa Lidlistä. Oma suosikkini on jalkavoide, joka sisältää ureaa (kyllä). Sillä ollaan rasvattu niin omia kuin tyttörenikin jalkoja vuodennympäri, eikä halkeileviasta kantapäistä tai kuvista jaloista ole tarvinnut enää kärsiä. (Sitä paitsi rasvaus ylipäätään on hyvä tapa olla lähellä lasta. Isompiakin.)

Uusin tuttavuuteni samaisella kosmetiikkahyllyltä on SOS-käsivoide. Kertarasvaus riittää kuiviin käsiin ja kestää pitkään. Hyvin rasvaista, mutta ei mielestänintahmaista kuitenkaan. Ja toimii tällaiselle ”ikikuivalle” iholle mielestäni erityisen hyvin.

Edullisiakin ovat 😉

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Mulla myös naamarasvassa ureaa! 🙂 täytyykin kokeilla, ainakin tuota sos kösivoidetta. Muita lidlin käsirasvoja minulla onkin aina käytössä, niissä on tosi hyvä hintalaatu suhde! Kiitos vinkeistä! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.