Yleinen
11.7.2017

Niin tavallinen ja arkinen, muttei kuitenkaan tylsä kesäloma.

Niin tavallinen ja arkinen, muttei kuitenkaan tylsä kesäloma.

Hei loma, ethän lopu koskaan? Me niin tykätään sinusta!

Meidän loma saattaa kuulostaa jonkun korvaan tylsältä, mutta tämä on ollut ihanaa. Ei aikatauluja, mahdollisimman vähän sovittuja menoja. Pitkiä, rauhallisia aamuja kahvia siemaillen ja piirrettyjä katsellen. Askarrellaan, ollaan ja leikitään. Nautitaan toistemme seurasta, kun hektisen arjen keskellä ei aina ehdi.

Olemme tehneet paljon, mutta tavallaan niin vähän ja niin tavallisia juttuja. Olemme käyneet metsässä grillaamassa. Seikkailupuistossa ja liikennepuistossa leikkimässä. Olemme askarrelleet, maalanneet ja muovailleet. Leikkineet ulkona pihamme lasten kanssa. Sukuloineet ja uineet.

Olemme syöneet hävyttömän paljon ulkona, mutta kenellä on aikaa saatika halua kokata keskellä kaunista kesäpäivää? Olemme tuhlanneet mansikoihin ja vesimeloniin pienen omaisuuden, mutta kesä on vain kerran vuodessa…Olemme herkutelleet jäätelöllä, rippijuhlien herkuilla ja grilliruualla.

Olemme melkein loman puolessa välissä ja vähän hirvittää, miksi tämän pitää loppua? Ihana kesä, ihana loma ja ihanat lapset. Ihana minun perhe ja suku. Onneksi sitä on vielä jäljellä. Edessä olisi ainakin yksi kylpylä- ja mökkireissu. Mutta myös sitä ihan tavallista, tylsää mutta ihanaa lapsiperheen arkea!

Ja voin lohduttautua, vähän reilu kolme kuukautta töitä kesäloman jälkeen ja sitten onkin jo äitiysloman vuoro.

 

Avainsanat

Kommentit

Teidän lapset on sitten harvinaisen kauniita!

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Voi kiitoa paljon<3 äitinä olen tietenkin samaa mielt! :')

Todennäköisesti jäät kolmannen lapsen jälkeen vuosiksi kotiin. Niin mäkin. Rauhalliset aamut. EI juurikaan aikatauluja. Ihan parasta.

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Ai vitsi miten upealta ja houkuttelevalta kuulostaa!! 🙂 pelkäön kyllä pahoin ettei meidön asuntolaina anna periksi ihan vuosiksi jäädä, mutta jos nyt ainakin 1,5 vuotta!<3

Ihanat tytöt tossa kuvassa! Välillä lapset on kyllä niin suloisia, oikein mukavaa kesäarkea ja tekemistä löytyy kyllä teidän perheestä 🙂

Laura, Tehtävänimikkeenä Laura.

Kiitos!! 🙂 kyllähän tässä joka päivä jotain kivaa ollaan tehty! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.