Yleinen
24.6.2017

16. Raskausviikko !

16. Raskausviikko !

Raskausviikko: 15+0

Vauva: Painaa n. 100 grammaa. Kasvaa tällä viikolla aivan hurjaa vauhtia ja näyttää jo pieneltä ihmiseltä.

Oireet: Repäisykivut ovat täällä taas. Oikein kiva (ei..) yhdistelmä allergian ja aivastelun kanssa. Auts! Myön pientä turvotusta nilkoissa ja jaloissa on havaittavissa iltaisin.

Mielihalut: Avomaankurkku! Tosin tämä on himoni jokaikinen kesä ja syksy ilman raskauttakin. Nektariini ja persikka ovat myös maistuneet äärrettömän maukkaalta viime viikolla.

Päällimmäiset ajatukset raskaudesta: Pinnasänky hankittu, vaikka hankinnoissa piti vielä odottaa. Mutta kun naapurilta halvalla sai. Muut hankinnat saavat kyllä odottaa ainakin sinne rakenneultraan saakka. Tosin eipä meillä niin paljon ostettavaa olekkaan kun emme vanhoista ole ehtineet eroon päästäkkään. Raskaus menee tällä hetkellä tässä muun elämän ohella, eipä sitä oikein enää tule koko ajan ajateltua. Pienet liikkeet ja hipaisut päivän ja illan aikana muistuttavat vauvan olemassa olosta. Ihanaa kun peruna muistuttelee että täällä äiti ollaan! Ehkä viitisen viikkoa ja saa isäkin tuntea jo potkut masun päältä? Raskauskiloja olen ehtinyt kerryttämään jo 4-5 ja tuntuvat menneen suoraan reisiin ja persiiseen. Viimeksi niitä sain +17, meneeköhän tällä kertaa kahdenkympin raja rikki? Toivottavasti ei.

Naureskelin aamulla, kun tajusi että aika tarkkaan kaksi vuotta sitten näytin tältä. Matildan laskettu aika oli 24.6. Odottelu jatkui vielä neljä päivää ja muistan miten olimme aivan varmoja että tämä olisi viimeinen raskaus ja vauva. Vaan kuinkas sitten kävikään…Kaksi vuotta ja taas olen tässä tilassa.

Tosin toistaiseksi vielä hivenen pienempänä.

Avainsanat

Kommentit

Hei! Olen seuraillut blogiasi silloin tällöin kaikessa hiljaisuudessa. Kun aloit kirjoittamaan tästä raskaudestasi heti plussan saatuasi, olen jäänyt tiukemmin seuraamaan. Ihanaa, että olet jo tuossa vaiheessa raskautta. ❤️ Itse olen tehnyt tuplasti plussatestejä siihen nähden, montako lasta olen syliin asti saanut. Siksi tuntuu vaikealta onnitella ketään ennen ”turvallisia” viikkoja ja ultria. Nyt, kun meillä on kaksi lasta, uskon sen olevan tarpeeksi. Haluaisimme ehkä kolmannen, mutta pelkäämme keskenmenoja. Mistä sen silti tietää, löydänkö itsenikin vielä joskus tuosta tilasta. Elämä kun on ihmeellistä 😉 Ihanaa kesää teille!

Laura

ihanaa että jaksat lueskella mun juttuja, kiitos! <3 olet vahva, kaikkea hyvää ja ihanaa kesää myös sinne! <3 toivottavasti jos tähän tilaan vielä päädyt saat heti ensimmäisen nyytin syliin asti <3

Tuota viimeistä kuvaa katsoessaan ei voi kuin ihmetellä, miten joku muka voi olla raskaana tietämättään 😀 😀 😀
Eläköön amerikkalainen reality sadepäivän sohvaseurana. Sääli, etten itsestäni koskaan ottanut kuvia raskaana ollessani. Väitän, että olen ollut loppusuoralla ”komeammassa” kunnossa 😉

Laura

mä meitin ihan samaa 😀 ja sitä mihin ihmeeseen ne potkut on voinut sillon kadota!? 😀

Vasta 100g!?

Laura

minun mielestäni jo! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.