Yleinen
6.6.2017

Bataattiburgeri!

Bataattiburgeri!

Valitse kaupasta mahdollisimman pyöreä bataatti jotta saat isommat pihvit. 

Kuori tai ainakin pese bataatti huolellisesti.

Leikkaa n. 1 – 1,5 cm paksuisia siivuja.

Levitä siivut uunipellille, voitele öljyllä ja ripottele päälle suolaa sekä pippuria.

Paista 225 asteisessa uunissa 20 min.

Käytä kuten tavallisia hampurilaissämpylöitä ja täytä hamppari mielesi mukaan!

Minun makuuni burgeri oli paras silloin kun pihvissä oli reilusti suolaa ja mausteita, mukava vastapaino makealle bataatille. Ja makeutensa vuoksi burgerin voi syödä myös pelkällä pohjalla jos ei halua liian makeaa sämpylää, toimii sekin oikein hyvin!

Näistä tuli kyllä mun lemppareita, luonnostaan gluteenitonta ja paljon herkullisempaa mitä gluteenittomat sämpylät!

Avainsanat

Kommentit

Ai että nämä on hyviä!
Noussut helposti omalla suosikkilistalla todella korkealle.
Virossa oli Telliskivessä mielenkiintoinen hampparin ”sämpylä”. Se oli tehty kukkakaalista ja juustosta. Todella täyttävä ja fresh! 🙂

https://faijahommia.fi/

Laura

Oiii täytyykin googletella josko löytyis reseptiä! 🙂

Moi kaima! Sulla on aivan ihana blogi täynnä mielenkiintoisia postauksia!:) Onnea raskaudesta, toivotaan että kaikki menee hyvin<3
Näitä bataattihamppareita pitää ehottomasti testata joku päivä, kuulostaa ja näyttää niin hyviltä 🙂

Laura

Moi kaima! Kiitos paljon ihanasta kommentista!!! :)<3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.