Yleinen
12.4.2017

Voiko kehoa etukäteen valmistella raskautta varten? (VOITA DETOX KUURI!)

Voiko kehoa etukäteen valmistella raskautta varten? (VOITA DETOX KUURI!)

Kaupallinen yhteistyö Salus

Raskaus, tuo niin mystinen asia. Asia johon loppujen lopuksi me voimme vaikuttaa hyvin vähän. On kuitenkin pieniä juttuja joihin me äidit voimme kiinnittää huomiota jo ennen raskautumista. Minulle yksi tälläinen asia on ruokavalio, tai oikeataan sen korjaaminen ennenkuin annan kasvualustan yhdelle maailman tärkeimmälle ihmiselle.

Elämäntaparemonttini on hyvässä vauhdissa ollut jo melkein kaksi vuotta. Mutta tiedättekö, siitä huolimatta olen aikamoinen herkkusuu. Ja tälle asialle pitäisi tehdä jotain jo ennenkuin se testi näyttää plussaa. Ja siihen on yksi iso syy; turvotus.

Molemmat aikaisemmat raskaudet olen päässyt aika helpolla fyysisten oireiden kanssa. Ensimmäisellä kerralla selkä vihoitteli ja oli todella kipeä, mutta muuten olen ollut aika oireeton. Lukuunottamatta yhtä hyvin epämukavaa vaikkakin aika vaaratonta oiretta. Nimittäin turpoamista. Ja minä olen molempien raskauksien loppuvaiheessa tuvonnut kuin pieni pullataikina.

Kehoni on aina ollut aika herkkä keräännyttämään nesteitä itseensä. Ainakin näin aikuisiällä raskauksien jälkeen tuntuu että ei tarvitse kuin katsoa suolaa päin niin aamulla vaaka näyttää +1 kg ja sormus liikkuu hieman huonommin. Välillä iltaisin sukista jää inhottavat painaumat nilkkoihin ja painoni saattaa heitellä viikon sisällä kahdesta kolmeen kiloon hyvinkin helposti. Kehoni reagoi todella herkästi siihen, jos suuhuni eksyy jotain suolaista. Ja tämä on vain korostunut molempien raskauksien kohdalla. Ja vaikka synnytyksen jälkeen raskauskilot ovat tippuneet aika nopeasti, tuntuu etten ole täysin koskaan päässyt niistä nesteistä eroon. Tai kuten jo aikaisemmin totesin, raskauksien jälkeen niitä nesteitä tuntuu kertyvän paljon helpommin mitä ennen raskauksia.

Molemmat odotusajat ovat painonnousun kanssa noudattaneet aikalailla samaa kaavaa. Ennen raskauden puoliväliä en juurikaan saanut painoa lisää, ihan vain pari kiloa. Mutta kun puoliväli ylittyi, alkoi painoa tulla aika vauhdilla. Ja suurin osa siitä oli nesteitä. Matildan, eli toisen raskauteni kohdalla painoa tuli viimeiset viikot kilo per viikko tahdilla. Muistan miten neuvolantätini yritti lohduttaa minua että hei, et sinä ole voinut itsellesi tätä tahtia painoa syödä. Kyllä se tulee sinusta riippumattomista syistä ihan itsellään. Niin, se pieni vauva siellä pisti äidin aineenvaihdunnan aivan sekaisin.

Turposin, turposin ja turposin. Vaikka miten yritin syödä suolattomasti. Sitä nesteen määrää on ehkä vaikea kuvitella, mutta muutama kuva odotusajalta kertoo enemmän kuin tuhat sanaa:

Jouduin myös luopumaan huulessa olevasta lävistyksestäni sen takia, että kasvoni olivat niin turvoksissa että lävistyskorun tapista loppui pituus kesken. Kyllä, olin todella turvonnut.

Tällä kertaa päätin taistella nesteitä vastaan jo ennen raskautta. Muuttaa ruokavaliota todella vähäsuolaiseksi (joka muuten pienten lasten kanssa on aika yllättävän helppoa!) ja juoda vettä vielä vähän enemmän. Ruokavaliohoidon lisäksi on mahdollista avittaa aineenvaihduntaa eri tavoin. Yksi niistä tavoista on Detox kuuri joka poistaa nesteitä ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Sain tälläisen Saluksen 40 päivän detox kuurin testiin juuri sopivasti kun aloimme suunnittelemaan kolmatta raskautta. Tämä Detox kuuri on muuten täysin luonnollinen tapa puhdistaa kehoa ja avittaa aineenvaihduntaa. Se sisältää vain luonnollisia ainesosia kuten erilaisia yrttejä ja vihreää teetä. Luomulaatuinenkin vielä kaiken lisäksi!

”Sen sisältämät yrtit vähentävät turvotusta poistamalla ylimääräistä nestettä ja tehostavat ruoansulatusta. Kurkuma ja inkivääri tukevat elimistön puolustusjärjestelmää sekä ylläpitävät normaalia suoliston toimintaa ja bakteeritasapainoa. Maarianohdake tukee maksan toimintaa ja suojaa maksaa ulkoisilta haitoilta.

Keltakatkero ja voikukka edistävät ruoansulatusta ja koivunlehti ja nokkonen edistävät nestekiertoa. Rosmariini tehostaa verenkiertoa ja vahvistaa kehoa yleisesti. Detoxin luontaisesti sisältämä C-vitamiini suojaa koko kehon soluja hapetusstressiltä.”

Teksti lainattu täältä.

Jo heti ensimmäisen detox viikon aikana paino tippui kaksi kiloa! Aivan huikeaa. Nilkoista ei enää iltaisin löydy niin syviä sukanvarren kuvia ja muutenkin olo tuntuu vähän ”kevyemmältä”.  Tuntuu myös että ruoansulatukseni on toiminut pitkästä aikaa todella hyvin ja vatsavaivat ovat vähentyneet. Siitä huolimatta että lasten sairastelukierteen ja huonojen yöunien takia on tullut herkuteltua taas ehkä vähän liiankin usein…

Tuntuu hyvältä puhdistaa kehoa ennen raskautta. Vaikka tällä kuurilla ei varsinaisesti ole mitään tekemistä raskautumisen ja raskauden kanssa, niin tuntuu ihanalta ajatukselta puhdistaa keho ennen raskautta. Puhdistaa ja puunata pienen ihmeen kasvualusta mahdollisimman hyvin jo ennen kuin ihme edes on siellä. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty eikö vain?

Ja aion todellakin ottaa kuurin uudelleen käyttöön jos ja kun seuraava raskaus ja imetystaipale on taputeltu loppuun. Koska kuurista ja suolan minimalisoimisesta huolimatta tulen mitä luultavammin jonkun verran kerryttämään nesteitä raskausaikana. Eroa on tällä kertaa vain siinä, että nyt tiedän hieman tehokkaamman tavan päästä nesteistä eroon raskauden jälkeen kuin pelkkä ananaksen mussuttaminen..

Detox kuuria ei suositella käytettäväksi raskauden aikana.

Ja hei, nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi 40 päivän Detox kuuri! (Arvo 53€)

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin sekä yhteystietosi blogin kommnenttikenttään. Arvonta päättyy 12. 5 !

Onnea arvontaan!

Avainsanat

Kommentit

Kiitos, mukana!

mukana mukana 😀

kiva kilpailu, mukana

ei vielä ole kokeiltu, mukana arvonnassa

Hyvältä kuulostaa! 🙂 Mukana arvonnassa, peukut pystyssä!!

Mukana 🙂

Mukana!

Mukana! 🙂

Mukana, samanmoiset suunnitelmat pikku-kolmosen suhteen 🙂

Mukana arvonnassa,tälle olis käyttöä

Raskaus on suunnitteilla, mutta ennen sitä haluaisin keventää oloani ja saada kiinni tervellisistä elämäntavoista. Detox kyllä kuulostaa juuri siltä mitä nyt kaipaan.:)

Niin mielelläni haluaisin kokeilla detox-kuuria! <3

Ehdottomasti mukana!

Olisipa kiva kokeilla. Mukana!

Raskauksista on jo aikaa mutta nesteen kertymisen kanssa edelleen tuskailen.

Mukana ehdottomasti! Oli mielenkiintoista luettavaa ja olisi kiva kokeilla itsekkin! 🙂

osallistun arvontaan

Hienoa! Olen ehdottomasti mukana myös 🙂
Itse aloitin laihdutuskuurin juuri pari viikkoa sitten, ja haluaisin kyllä kokeilla tätä.

Oi miten mahtipalkinto! Mukana!

Mukana ollaan 🙂

mukana myös

Kortisonikuurit ja kilppari on tehneet tehtävänsä. Joten ehdottomasti mukana.

olis kiva kokeilla joten mukana

Mukana, tulisi tarpeen vaikka miessukupuolta edustankin.

Rantapallon niellyt ilmoittautuu mukaan kisaan!

Olispa kiva voittaa. Mukana.

Mukana mutta painon pudottamisen ja alkoholin lopetuksen tueksi.

Voi tulis kyllä tarpeeseen. Sitä kun on jäänyt tuo omasta hyvinvoinnista huolehtiminen paitsiolle kun murehtii vaan lapsen hyvinvointia (käyty läpi koliikki ja refluksia, syntyessään myös teholle joutui, allergiaepäilyä) ei sitä silloin oikein muuta jaksa kuin syödä mitä nyt sattuu kaapissa olemaan.
Toiveissa olisi meillä lisää lapsia pienellä ikäerolla joten olisi hyvä saada ns.kroppa kuntoon ennen sitä. Tiedostan ettei näin onnistu miten tähän asti on elänyt mutta jos tämän voittaisi antaisi se ehkä potkun peppuun.

Mukana! Tosi kiva olisi, jos ei aina lähtisi turvottamaan kun vähänkään syö suolaista! ^_^

Taaperon äitinä, vauvakuumeilevana äitinä seuraan blogiasi tiheään.. Sulla on ihana tapa kirjoittaa!
Mukana arvonnassa myös, Tulis tarpeeseen kropan putsaus 🙂

Osallistun

Osallistun arvontaan

Olen aina halunnut kokeilla detox-kuuria, mukana! 🙂

Vaikuttaapa kiinnostavalta! Osallistun arvontaan 🙂

Kevät detox tekisi hyvää!

Mukana. Tää vois olla jotain uutta mitä juuri nyt tarttis.

Mukana

Mukana!

Mukana

Mukana (y)

Huh, tuota juuri tarvitsen. Olen tutkituttanut veriarvot ja mahdollisen kilpirauhasen vajaatoiminnankin, mutta kaikki arvot ovat olleet ok. Minulla turpoaa jalat ja ranteet…jospa tuosta saisin apua nesteenpoistamiseen kun apteekin ilman reseptiä saatavat eivät ole auttaneet.

Mukana!

Mukana arvonnassa. Itsellä suolan liikasaanti turvottaa esim sormet, joten mielelläni kokeilisin detox-kuuria.

Mukana!

Ehdottomasti mukana! Tämä tulisi tarpeeseen.

Tätä olisi todella mukava pästä kokeilemaan!

mukana 🙂

Tunnistan itseni niin täysin nilkkojen sukanreunus-painautumista ja liian pienistä sormuksista. Turvotusta on.
Mukana tässä arvonnassa, ehdottomasti!

Klikkasin tähän kun tuli mieleen se drag queen nimeltä Detox :DD

Mukana arvonnassa

On kiva tietää että muillakin jalat turvottaa, minulla ihan ilman raskauksiakin! Mutta tässä oli hyviä vinkkejä kehonpuhdostukseen! Kiitos!

mukaan arvontaan 😀

Mukana arvonnassa!

I am in!! Ps. Ihana postaus

Mukana! 2 kertaa turvonnut äiti täälläkin.

Mukana, Turvotusta, vaikka en juurikaan juo edes tarpeellista määrää nesteitä/vrk. Inhottaa katsoa omaa vartaloa peilistä. Keskivartalo aivan suhteeton muuhun kehoon. Itkuhan tässä tulee.

Mukaan arvontaan.

Täällä myös yks turvonnut 😀 Puhdistuskuuri olisi todellakin tarpeen 🙂

Mukana ollaan. Puhdistuskuuri olisi kyllä nyt tarpeen.

Kuuri on helppo toteuttaa ja juuri siitä syystä se tulisi tehtyä loppuun. Turvotusta tulee yllättävän nopeasti, jopa muutamassa tunnissa!

Ehdottomasti mukana! 😊

Mukana 🙂 täää ois niin hyvä !

Turvotus on todellisuutta täälläkin. Tuntuu, että nesteet on näin keväällä täysin jumahtaneet kehoon ja koko kroppa jäänyt jollekin talviasetukselle. Ehkä tällainen detox-kuuri voisi olla ihan paikallaan virkistämään kehoa ja mieltä!

Mielenkiintoinen juttu!

Mukana! 🙂 sain talvella kuulla, että minulla on endometrioosi. Voin vain toivoa, että vielä joskus saan lapsia <3

Mukana!

Mukana

Mukana!

Osallistun arvontaan =)

puhdistuskuuri olisi todellakin ajankohtainen näin keväällä

Mukana arvonnassa ☺️ Kiinnostaa kokeilla!

Arvontaan.Detox kannattaa.

osallistun arvontaan

Tämä tulisi tarpeeseen! 😍

En ole tuotetta aiemmin testannut, joten siis arvontaan mukaan.

Mukaan 🙂 Täällä toinen raskaus suunnitteilla, ei ota alkaakseen. Ehkä syy on ”likaisessa” kehossa…

Olisi mahtavaa päästä testaamaan Detox-kuuria! Aina olen miettinyt, että pitäisi kokeilla, mutta en ole saanut aikaiseksi 😊🙈

Uusi lukija mukana ja samasta syystä tulisi tarpeeseen kuin itselläsikin. 🙂

Oispa mukava päästä testaamaan tuota 😊

Juu osallistun arvontaan,

Mukana

Mukana ehdottomasti!!! 🙈😊

Meilläkin hiljalleen valmistaudutaan uuteen yritykseen. 😊 Mukava olisi testata kuinka itsellä vaikuttaisi. 😊

Mukana 🙂

Täytyy kokeilla tuota.

Mukana 🙂

Olen mukana,annan palkinnon naisystävälleni,jos voitan

Mukana!

Kyllä kiitos!! Ps. Mistä toi sun kiva mekko mahtaa olla?

Osallistun!!!:))

Ehdottomasti mukana! Vaikka olisi tietysti hyvä selvittää jatkuvan turvotuksen syykin, olisi myös ihanaa kokeilla miltä se keveämpi minä tuntuukaan 🙂

Mukana ollaan! 🙂

Todellakin mukana 😊 turvotusta piisaa enkä ole edes raskaana!

mielenkiintoinen tuote! IM IN! 🙂

Kyllä kyllä, tarpeeseen tulisi kuuri täälläkin, eli mukana arvonnassa! 🙂
Ja psst, kiitos kivasta blogista 😊

Kerran kokeilin, toinen kerta kiinnostaa.

Monesti olen miettinyt tämän testaamista!

Niin mukana arvonnassa, detox-kuuri tulisi tarpeeseen :).

Haluan olla mukana arvonnassa ja saada turvotuksen mm. nilkoista pois detox-kuurilla.

Mukana

Mukana arvonnassa. Tarpeeseen tulisi.

Tarpeeseen tulisi. Mukavaa pääsiäistä!🐣🐤🐥

Mukana arvonnassa! Tarpeeseen tulisi 🙂

egdottomasti mukana 🙂

Kiva kokemus olisi!
Hyvää pääsiäistä kaikille!

Mukana ehdottomasti 😀

Hep!yksi nestepöhönaama mukana arvonnassa.

Mukana! 🙂

Mukana!

Hei, tosi hyvä blogi kirjoitus. Mukava huomata, että joku muukin kärsii nesteiden kertymisestä ja painon heittelystä viikon aikana. Itsekin välttelen suolaa, juon ja liikun paljon, mutta silti välillä sormet jäykät ja turvonneet, samoin kasvot ja nilkat :/ Ärsyttää jo nyt kovasti. Suunnitelmissa olisi syksyllä jättää ehkäisy pois ja toiveissa olisi perheenlisäys eli kehon puhdistus olisi suotavaa. Olen siis mukana arvonnassa! . 🙂

Mukana 🙂

Mukana!

Ehdottomasti mukana 😍😊

Mukana arvonnassa! Meillä kolmonen tuhisee jo sylissä, ikää 4kk. Äidillä on vaan pahasti jäänyt herkuttelu päälle, enkä mahdu raskautta edeltäneisiin vaatteisiin. Kahdesta ekasta raskaudesta palauduin omaan vaatekokooni paljon paljon nopeammin. Tästä voisi saada hyvää buustia yhdessä elämäntaparemontin kanssa kohti parempaa ja jaksavampaa tulevaisuutta perheen kanssa.

Ehdottomasti mukana, tuota nestettä on taas tullut kerrytettyä kroppaan.

Mukana, laihdutus menossa, hyvä tuote on Detox.

Mukana

Mukana arvonnassa! 🙂

Mukana:)

Mukana! 🙂

Kolmen lapsen jälkeen tuota turvotusta löytyy vaikka muille jakaa 😄 mukava potku olisi painon hallintaan. Mukana siis ✌

Mukana arvonnassa! 😄

kokeilisin mielelläni

Mukana arvonnassa😊

Mukana!

Ehdottomasti mukana!

Mukana 🙂

Mukana 🙂

Mukana!

Tämän haluan! Lapsia lisää joo, muttei ihan vielä..
Tää kroppa jokatapauksessa tarvis puhdistusta.

Puhdistautuminen tekee monipuolisesti hyvää! Keho & mieli virkistyvät !

Mukana

Mukana ehdottomasti!!

Ehdottomasti mukana! Nämä turvotukset ja nesteet pitäisi saada kuriin.

Mukana arvonnassa! 🙂

Ehdottomasti mukana. Kaks pientä lasta ja kolmas olis haaveissa.

Mukana! 😊

Kokeilisin mielellään!

Oi että mukana ehdottomasti 🙊👍

Mukana, samat on haaveet tulevaisuudelle 🙂

Mukana 👌

Mukana arvonnassa 🙂

Mukana 😍😍😍

Mukana!

Vau!ihan ehottomasti pitäis saada testiin. Kaks raskautta takana ja suunnitteilla vielä yks joten tää tulis tosi hyvään saumaan. Tosiaan neste kertyy ihan älyttömän helposti nyt jos vertaa ennen raskauksia. Joten mukana arvonnassa 🙂

Meilläkin toisen lapsen yritys suunnitteilla ja detox teetä aloin juuri juomaan 🙂 Tämä ois varmasti vähän tehokkaampi ja ehkä mies innostuis myös tästä, sille ois myös tarpeen.

Mukana 🙂

Tarvetta ois!

Mukana arvonnassa!

Tälle kokeilulle olisi kyllä tarvetta!

Mukana ehottomasti. Terv 20kiloa raskauskiloja edelleen.. :/

Tommonen puhdistus tulisi niin tarpeeseen! Mukana siis! 😍❤👌

Mukana 😀

Mekko on aivan ihana! Mistä olet sen ostanut?

Mukana:)

Olisi todella huippua kokeilla tuota.Kehoon kertyy nestettä ja välillä ei mene housut kunnolla kiinni ja olo tukala. Vuosia ollut tämä vaiva ja välillä otan ihan nesteenpostolääkkeitä mutta mieluummin poistaisin nesteet luonnollisemmin.

Voi mä haluaisin tuollaisen kuurin kokeiluun!

Mä tahon!

Mukana arvonnassa 😀

Mielenkiintoista! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.

Kiitos kun jaoit kokemuksesi! Oli mielenkiintoista lukea, ja ehdottomasti haluaisin kokeilla itsekin 🙂 Mukana siis!

Työpaikalla talven aikana ilmennyt sisäilmaongelma ja siitä+kiireestä aiheutunut stressi on syönyt voimia ja ruokailukin on jäänyt retuperälle..ja sen huomaa niin kehossa sisäisesti kuin ihossakin..detox-kuuri olisi niin paikallaan ja talvisesonki kun on kohta ohikin, olisi sille täydellinen hetkikin juuri piakkoin!

Mukana arvonnassa! (:

Mukaan

Mukaan arvontaan 🙂

Jes onpa kiva arvonta, mukana ollaan! 🙂

Mukana ehdottomasti! Puhdistuskuuri tekee aina hyvää, koko keholle ja mielelle. 🙂

mukana

ois kyllä paikallaan täälläkin,mukana

Kuulostaa todella tutulta! Lapsi täyttää vuoden ja kroppa on edelleen juntturassa. Tämä tekis keväällä niin hyvää! 🙂

No kylläpä tulisi tällainen tarpeeseen! Nyt kun ruokavalion on muutenkin saanut palautettua järkeväksi tällä saisi hieman lisäpuhtia painon pudotukseen ja varmasti paremman olon. 🙂

Juttujasi on ollut mukava seurailla, huumorintaju kolahtaa samalle tasolle omani kanssa ja samassa ruuhkavuosioravanpyörässä juokseminen tuntuu tutulta. Kiitos siis vertaistuesta!

Mukana! 🙂

Täällä kans toivotaan pienten kenkien kopsetta kotiimme, joten arvonnassa mukana 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yhteystietosi

Yhteystietosi näkyvät vain bloggarille ja niitä käytetään vain tässä postauksessa mainittuun tarkoitukseen. Yhteystietojasi ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille.