Yleinen
23.3.2017

Hyvästi äitin vauva.

Hyvästi äitin vauva.

Sinne tipahti viimeisetkin rippeet vauvasta lavuaariin hiusten perässä. Meidän perheessä ei todellakaan enää ole vauvaa. Vaikka vauvavuosi on mennyt ajat sitten jo ohi, on jotenkin tällä toisella kertaa tuntunut että toinen on vielä niin kovin pieni. Vaikka ihan pian jo juhlitaankin kaksi vuotiasta! En tiedä johtuuko tämä siitä että Matilda on nyt vasta pikkuhiljaa alkanut puhumaan. Tai siitä, että tällä toisella kertaa on tuo isompi vertailukohde vieressä joka on aina se iso ja taitava. Niin tai näin, tänään Matilda kasvoi isoksi tytöksi ihan parissa minuutissa. Tai no, ei taaperon hiustenleikkaus nyt ihan niin kovin nopea ja helppo toimenpide ollut..

Ei ihan tasainen, ei ihan viimisen päälle. Mutta siltikin jo niin ison tytön tukka! Olen pihi joten niin kauan kuin lapseni eivät välitä tai valita, tulen mitä luultavimmin leikkaamaan tyttöjen tukat itse. Kaverini aina välillä naureskelevat kampaajataitoni ja sitä miten ylpeänä tytöt varmasti tulevat tulevaisuudessa katselemaan äidin kädentaitoja.

Niin ja jos joku haluaa haastetta elämään niin suosittelen kokeilemaan taaperon tukan leikkaamista. Aikamoinen show ettenkä sanoisi. Terävät sakset ja perkeleen vahva uhmatahto eivät välttämättä ole mitä parhain yhdistelmä. Mutta hei me selvittiin! Vieläpä aivan täysin ehjin nahoin. Aikamoista.

Ja vaikka tulos ei niin viimisen päälle olekkaan niin on se ainakin parempi kuin tämä alla oleva kuva…Kehitystä on siis aivan selkeästi havaittavissa tämän äidin kampaajataidoissa! Ehkä 15 vuoden päästä onnistun aivan täydellisesti. Vaikka tuskin ihan niin kauan saan tyttöjen hiuksiin koskea..

@tehtavanimikkeenablogi

Leikkaatko sinä lapsesi hiukset itse vai kiikutatko ammattilaiselle?

Avainsanat

Kommentit

Ai että äiti on mun luottokampaaja<3 oon nyt 21 vuotias ja kertaakaan en oo hiuksiani kampaamossa leikkauttanu. Äiti on vaan niin taitava ja sille voi sanoa suoraan kommentit eikä tarvi häpeillä. Oma äiti siis ihan itseoppinu joten toivottavasti teidän tytöt on samaa mieltä sen 15 vuoden päästä 😀

Eiköhän meillä tulla alussa leikkaamaan itse, kun tämä äiti kynäisee sen omankin tukan yleensä niillä fiskarsseilla. :’D

Laura

mä leikkasin myös ennen aika paljon itse mutta nyt olen käynyt kampaajalla kerran vuodessa leikkauttamassa kuivat pois 😀

Minäkin leikkasin tyttäreni hiukset eilen. Pitkät ja suorat on kuitenkin melko helpot leikattavat. Ja kun ovat kuitenkin aina kiinni, niin eihän se edes ole niin justiinsa 😉
Hienosti olet onnistunut!

Laura

hih kiitos ! 🙂 ja niinpä, ei se niin justiinsa ja suorat ovat kyllä helpot leikata! 🙂

Itse leikataan niin kauan kuin onnistuu. Nyt on poika 11v. käynyt pari vuotta parturissa, mutta käyntivälejä pidennetään sillä, että aina välissä kerran lyhennetään sivut itse koneella. Ei olis edes varaa kaikkia käyttää joka kuukausi kampaajalla… Itsekin värjään aina itse ja olen käynyt yli vuosi sitten viimeksi hiustenleikkuussa ammattilaisella. Mieskin ajaa itse oman päänsä.

Laura

meillä myös mies itse ajelee oman tukkansa! 🙂 minä olen ainut joka käy kampaajalla, ehkäpä kerran vuodessa 😀

Mä oon kyllä omastakin tukasta niin tarkka et haluan lastenkin tukan olevan siisti ja justiinsa:D eli en uskalla koskea!

Laura

!! täällä ihan päinvastoin, oma tukka vähän miten sattuu ja kampaajalla käyn ehkä kerran vuodessa 😉 😀

Voi miten onkaan suloinen siskonta näköinen tyttö!

Meillä isompi tyttö (5v.) käy kampaajalla tukanleikkuussa, mutta pojalta (3v.) ajelen itse koneella ainakin toistaiseksi vielä. Leikkasin tytöltäkin ennen itse, mutta kerran hän kävi omasta halusta kampaajalla ja oli sen verran siistimpää jälkeä, että ei ole äiti sen jälkeen enää leikellyt 😀

Laura

kiitos, he ovat kyllä kuin kaksi marjaa ! 🙂 mä en viitti kokeilla kampaajalla koska tosiaan voisi olla niin ettei oma jälki sitten enää kelpaakkaan :D:D

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.