Yleinen
17.3.2017

Video lapsiperheen kauppareissusta, paras ehkäisyvalistus ikinä!

Video lapsiperheen kauppareissusta, paras ehkäisyvalistus ikinä!

Perjantai päivän kauppareissu. Väsymys painaa niin vanhempia kuin lapsiakin. Takana rankka työviikko, takana rankka päiväkotiviikko. Mutta väsymyksestä huolimatta on pakko uhmata kohtaloa (sekä järkeä..) ja suunnata sinne kauppaan. Vaikka luvassa on kiukuttelua, katkenneita hermoja ja kaupparaivareita. Aivan sata varmasti. Jos ei olisi, olisi aika pistää vetämään lotto. Vaikka toisaalta sellaisen onnen jälkeen tuskin enää lottovoitto kohdalle osuisi…

Ei kärryihin. Ei kädestä kiinni. Lasten leffat tuolla, lelut täällä. Mikäs tuo on? Kosketaan vähän. Edes pikkusen. Ainakin sitten kun kielletään. Yhdet kakat jos vielä väännettäisiin vaippaan. Ihan vain siksi koska ulkovaatteiden takia vaipanvaihto tulee olemaan hulvatonta kaupan lastenhoitohuoneessa. Wc paperia, missä!? Levitetään lattialle. Likainen roskapönttö, missä!? Lääpitään sitä. Äitin takki ja pipo, missä!? Heitetään ne lattialle. Kiukkua, huutoa, nälkää ja harmaita hiuksia.

Parkkipaikalla kiljuvaa ja rimpuilevaa lasta kantessani, peppi pitkätossua samalla toiselle lapselle lauleskellessani huomasin kahden mopoautopojan tuijottavan minua. Hieman naureskellen he katsoivat sitä satavarmasti erittäin koomisen ja hivenen sääliä herättävää näkyä. Meinasin avata suuni ja huikata pojille että koittakaas perkele muistaa se ehkäisy tai olette pian tässä samassa tilanteessa eikä paljon naurata! Mutta repesin jo pelkästä ajatuksesta aivan hervottoman suureen nauruun. Luultavasti pojat muistavat ehkäisyn vaikken heitä siitä muistuttanutkaan, taisivat katsoa että nyt se mutsi sekosi aivan lopullisesti kun nauraa käkätin siinä yksikseni.

Kirsikkana kakun päällä siskoni soitti juuri kun sain lapset turvaistuimiin kiinni. Hän kysyi olenko lenkillä. Ei, en ole vaan lasteni kanssa ostosreissulla!

Vanhemmuus, niin raskasta mutta niin rakasta. Luojan kiitos on viikonloppu. Ja luojan kiitos minua odottaa pakastimessa litra jäätelöä kunhan saamme lapset ensin nukkumaan! Salaa syötyjä herkkuja ei lasketa, eihän!? Ihanaa viikonloppua kaikille <3

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.