Yleinen
7.3.2017

3 euron huulimeikki vinkki!

3 euron huulimeikki vinkki!

@tehtavanimikkeenablogi Instagramissa !

Paljastin jo eilen Instagramin puolella uusimman meikkilöytöni joka todellakin kannattaa laittaa korvan taakse! Kun me äidit tunnetusti käytämme itseemme niin julmetusti aikaa sekä rahaa…Okei ei saisi yleistää mutta minä itse henkilökohtaisesti kuulun siihen kastiin joka on välillä kunnon nukkavierupieruverkkarimutsi. Ja ylpeä siitä, heh!

Löysin tosiaan viime ruokaostoksilla yhden aivan älyttömän ihanan huulipunan. Ja se on mistäs muualtakaan kuin LIDLISTÄ ! Kolmella eurolla. Abouttiarallaa, en ihan tarkkaan muista hintaa. Yllättävän hyvä levittää, ylättävän peittävä pigmentti ja yllättävän hyvin pysyi huulilla parista kahvikupista ja lounaasta huolimatta. Todellakin siis enemmän kuin hintansa väärti!

Minulla ei itselläni ole kokemusta kovinkaan kalliista huulimeikistä meikkipussissani mutta uskallan väittää tämän Lidlin huulipunan pärjäävän kisassa ainakin minun marketti (10-20e arvoisten)  huulipunieni rinnalla. Ja vallanmainiosti pärjääkin.

Suosittelen siis! Seuraavaksi taidan kokeilla sitä Lidlin ripsiväriä, sekin kovin kehuttua tuntuu olevan! Ja olipa muuten joku Lidlin kasvovoidekkin tainnut pärjätä sokkotestissä älyttömän hyvin.

Lidl, uusi meikkien mekka? Minulle ehkä ainakin 😉

Avainsanat

Kommentit

Mä kävin hakemassa vähän neutraalimman värisen version, hyvin tuntuu hommansa hoitavan! 🙂 Luonnonkosmetiikkaa suosivana vähän hirvittää ajatella, mitä kaikkea halpiskosmetiikka pitää sisällään. Mutta aina välillä suljen ne ajatukset kokonaan pois, sillä kaikkea nyt vaan ei voi saada 🙂 Hinta oli muuten muistaakseni 3,99€.

Laura

samaa minäkin kyllä mietin vaikka juurikaan en ole vielä luonnonkosmetiikkaan uppoutunut! :/ 🙂

Mulla on käytössä tuo testin voittanut Lidlin kasvovoide. Hyvä.
Iltaisin en pärjäisi enää ilman samaisen kaupan kasvopyyhkeitä. Poistaa meikit laiskanoloinen kasvoilta, vaikka kuinka väsyttäisi ;). Parhautta.
Lisäksi käytössä samaisen sarjan BB-voide (ehdottomasti hinta-laatusuhde kohdallaan) sekä maailman ihanin jalkarasva.
Jokunen luonivärikin löytyy.

Laura

voi että, täytyykin kokeilla kaikkia!!! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.