Yleinen
23.2.2017

Väsynyt & räjähtänyt, mutta onnellinen äiti.

Väsynyt & räjähtänyt, mutta onnellinen äiti.

Minun piti tulla kirjoittamaan teille hauska teksti siitä, miten rakastan pieruverkkareita ja kotivaatteita. Kirjoitin, jumitin ja deletoin. Minun piti tulla kirjoittamaan teille teksti jossa pohdin miksi äitien ulkonäköä kritisoidaan ja miksi muka äitiys näkyy päällepäin niin kovasti aina. Kirjoitin kaksi lausetta ja deletoin. Olen jäässä, niin jäässä.

Työelämän ja kahden pienen tytön kasvattamisen yhdistäminen on joskus aivan hitokseen uuvuttavaa hommaa. Pää kolmantena jalkana juoksemista, kiirettä ja kesken loppuneita vuorokausia. Aivan hullun hommaa, mutta hullujahan me äidit ollaan.

Joka ilta kirjaimellisesti kaadun sänkyyn ja mietin miten muka saan itseni aamulla taas ihmisten aikaan ylös. Mutta joka ilta sinne sänkyyn kaadun hymy huulilla. Äitiys on rankkaa. Työssäkäyminen on rankkaa. Ja silti aivan parasta. Olen aina miettinyt mikä minusta tulisi isona. En ole koskaan omistanut unelma-ammattia. Tarhatädiksikin tavallaan vain ajauduin. Nyt lähiaikoina mietin että ehkä se minun unelma-ammattini olikin aina äitiys. Vaikka en itse sitä tajunut kuin vasta nyt. Tästä minä tykkään, tästä minä nautin ja tätä minä rakastan. Arkea ja perhettä. Mitään muuta en koe tällä hetkellä tarvitsevani. Sitä ihan tavallista ja arkista elämää.

Kahden rankan vauvavuoden jälkeen vannoin että tässä meidän perhe olisi. Kaksi on hyvä. Nyt kuitenkin viime aikoina olen haaveillut että ehkä vielä. Ehkä vielä yksi. Ainakin. Tämä on se mistä minä tykkään ja mitä minä haluan. Olla äiti. Vaikkakin välillä aika helkkarin väsynyt sellainen. Mutta onnellinen, koko ajan niin kovin onnellinen.

Avainsanat

Kommentit

Kaksi oli hyvä, mutta kyllä tää 4 on ihan täydellinen, vaikka tulikin täysin tilaamatta :D.

Mä kirjoittelin just töihin paluusta. Tämä äiti on onnellinen töissä käymisestä. Mulle täydellinen kombo on yhdistetty perhe&työelämä. Kukin tyylillään 🙂

Laura

mä tykkään myös tosi paljon tästä yhdistetystä työ-ja perheelämästä! Vaikka rankkaa välillä onkin ! :p

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.