Yleinen
10.1.2017

Myydään taapero! Tarkemmat tuotetiedot ilmoituksessa.

Myydään taapero! Tarkemmat tuotetiedot ilmoituksessa.

Myydään yksi taapero. Vm 2015. Kaksitoista kiloa täyttä tavaraa. Tarkkaa kilometrimäärää ei tiedossa mutta hyvin pelittää ja kulkee eteenpäin. Maksiminopeus ääretön. Joskus kone keittää kiinni ja taapero ei enää liiku mutta yleensä ohimenevä vika. Vianmääritys yleensä mahdoton mutta vika korjattavissa keinoilla: kiristys,lahjonta ja uhkailu. Päästelee omituisia ääniä, tällä hetkellä näyttäisi sisältävän vain ohjelman nimeltä: kovaa ja korkealta. Muista säädöistä ei juurikaan tällä hetkellä ole käyttökokemusta.

Toimii vaihtelevasti. Polttoaineeksi näyttäisi parhaiten maistuvan sokeri mutta pitkäaikaisen ja toimivan koneen halutessaan kannattaa tankata joskus myös kaurapuurolla ja perunalla. Kaupan päälle saa tai oikeastaan joutuu ottamaan yhden tulpan. Kuuluu siihen päähän josta tulee kirkunaa ja huutoa. Suositeltavaa hankkia vaihtotulppa jos toinenkin, kone saattaa jumittaa oopperaraivo asetukselle jos tulppa sattuuu olemaan hukassa.

Käyttöohjeet valitettavasti hukassa. Tarkkaa merkkiä ja mallia ei ole tiedossa, selviää kuulemma ajan kanssa. Käyttöohjeita voi yrittää googlettaa hakusanoilla ”kuinka selvitä uhmasta” ja ”kun äidin hermot katkeaa”. Itse en ole löytänyt vielä täysin yhteensopivaa ohjeistusta tämän taaperon kanssa mutta ehkä teikäläisellä käy tuuri!

AV:t ja YV:t voi jättää kommenttikenttään. Tarkempia mittoja ei valitettavasti ole saatavilla kun joku allekirjoittanut on unohtanut varata vuosihuollon aka neuvolan.

Hintapyyntö: Sovittavissa, tarjoa rohkeasti! Eiku hetkinen, nyt tuo kone lepää ihan hiljaa. En sittenkään tiedä, kyllähän tämä vempele aiheuttaa harmaita hiuksia aika paljon mutta tunnearvo on kyllä äärettömän suuri. Ehkä ei sittenkään ihan vielä ole oikea aika myydä…

Jos kuitenkin kiinnostuksesi heräsi niin suosittelen kokeilemaan huomenna uudestaan. Uusi päivä, uudet kujeet ja uusi uhma. Huomenna taapero on hyvin mahdollisesti taas myynnissä!

 

img_3312

 

 

Avainsanat

Kommentit

😂😂😂😂😂😂
K uullostaa n iin tutulta. Voidaan vaihtaa vm 2 009 j a 2010 poika merkkiin.

Toiminta sama ilman tulppaa

Laura

houkutteleva tarjous, onks tää sellanen ota kaksi maksa yksi juttu !? 😀

Olisin varmaan voinut tehdä päittäin vaihdon, olisi tarjolla hieman kevyempi versio, mutta varustettu maantiekiitäjän nopeudella, omapäisyydellä ja teatraalisilla heittäytymisillä. Viihdyttää runsaasti myös yöaikaan. Tsemppiä huomiseen(kin)!

Laura

Kiitos, tsemppiä myös sinne!! :p

Hauska!! Meinasin ehdottaa, otatko vaihdossa vuosimallia 2014, mutta tarkemmat tuotetiedot kuulostivat aika samalta, mitä vaihdossa saisit 😀
Ja meidänkin taapero tuhisee nyt tyytyväisenä<3

Laura

😀 kiitos! Mä ajattelinkin että en varmasti ole ainut jonka kotoa löytyy tälläinen 😉

Kyllä on tuo Matilda ihan äitiinsä tullut, että pidä itselläs vaan 😀

Laura

Tajuttomuutta odotellessa…. 😀

Hah,olipas hauska postaus,kiitos vaan hyvistä nauruista! !ja tsemppiä uhmailun keskelle:)

Laura

Kiitos ja kiitos tsempeistä! <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.