Yleinen
12.12.2016

Ystävämme Elvira! (3-vuotiaan kuulumisia + video!)

Ystävämme Elvira! (3-vuotiaan kuulumisia + video!)

Mikä sun nimi on? 
Alenderin kuningatar Elsa
Kuka on sun paras ystävä? 
Matilda
Mikä on sun lempiruoka? 
 Pagetti
Lempijuoma? 
 Maito
Mitä tykkäät tehdä? 
Syödä karkkia
Mikä susta tulee isona? 
Palomies Sami
Mikä on sun lempi lastenohjelma? 
 Taniel tiikeri
Mikä on sun lempieläin? 
 Pupu (unilelu)
Mikä äitissä on parasta? 
 Siksi koska rakastan sinua
Miksi sinä rakastat iskää? 
 Koska minä vain rakastan iskää.
Mitä sä haluaisit vielä sano? 
 Rakastan pupua ja nallea.
Meidän 3-vuotias. Niin eläväinen, niin sosiaalinen lapsi. Vieraita kohtaan aluksi hieman ujo, mutta hetken päästä jo hyppii iloisena syliin tai saattaa laulaa pienen laulun. Rakastaa esiintymistä sekä kaikke mikä liittyy Frozeniin. Uhmaa lukuunottamatta erittäin kiltti pieni ihmisen alku. Uhmaaminenkin voisi oikeasti olla vielä paljon pahempaa että eiköhän me hänen kanssa aika helpolla kuitenkin päästä.
Maailman paras ja välittävin isosisko. Samalla se rasittavin isosisko mutta pitäähän sitä sisarrusrakkautta perheessä myös olla? Tuo tuttia, rättiä ja silittää kun toista sattuu. Ikävöi Matildaa ja pitää huolta ettei sisko jää mistään paitsi. Samalla hieman kadehtien ja herkkuja nenän edestä varastaen. Mutta sitähän se isosiskona oleminen on.
Prinsessa Elsan juhla-asu !
Kohtelias ja hyväkäytöksinen lapsi. Välillä jopa pelkään odottavani häneltä liikaa koska onhan hän vielä aika pieni. Mutta niin kohtelias! Kiitos ja anteeksi tulevat (yleensä, kiitos uhman) kuin apteekin hyllyltä. Kyselee ja pulputtaa kuin pieni papupata. Välillä ihan häkellyn miten laaja ja hyvä sanavarasto meidän neidillä on. Imee (valitettavasti..) kaikki sanat ympäriltään kuin sieni. Laulelee milloin mitäkin aina lastenlauluista Juha Tapioon. Mitä nyt autoradiosta sattuu kuulumaan. Voitte siis kuvitella että meidän perheessä kyllä radio hiljenee kun alkaa että mitähän vittua tai Nygård soimaan. #kukkahattuäiti
Maailman paras tyyppi. Sellainen meidän perheen Elvira Maria Helena on. Joka päivä huomaan hämmästeleväni että miten siitä pienestä 3,5 kilon rääpäleestä on kolmessa vuodessa kerennyt kasvamaan noin upea ihminen. Kolme vuotta on kulunut aivan hujauksessa. Pienemmän kohdalla odotan vielä ajan lentämistä mutta Elvira alkaa olla nyt siinä iässä kun voisin toivoa kellojen pysähtyvän. Edes ihan hetkeksi jooko?

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.