Yleinen
17.8.2016

Minkä ikäiselle lapselle puhelin? (Arvonta: Snowfox paikannuspuhelin)

Minkä ikäiselle lapselle puhelin? (Arvonta: Snowfox paikannuspuhelin)

Eskarin juuri aloittanut Oscar on kinunnut koko kesän itselleen omaa puhelinta, luultavammin siksi koska isoveljet ovat pelanneet paljon Pokemonia omillaan. Olemme aikaisemmin ostaneet puhelimet lapsille vasta kouluiässä, mutta mietimme pitäisikö tälle kolmannelle ostaakin puhelin jo aikaisemmin. Onko siitä mitään haittaakaan?

Minkä ikäiselle lapselle sinä ostaisit oman puhelimen?

Ensimmäinen itsenäisesti kodin ulkopuolella käytettävä kännykkä hankitaan lapselle yleensä kouluunmenon kynnyksellä, kirjoittaa Radio Nova artikkelissaan. Älypuhelin on ihan hyvä valinta ensipuhelimeksi, vaikka monia vanhempia lapsen netin käyttö saattaa jännittääkin. Maksulliset palvelunumerot kannattaa estää lapsen liittymästä kokonaan, neuvovat asiantuntijat.

Meidän koululaisten älypuhelimissa on internet, mutta olemme tehneet estoja tietyille hakusanoille. Lisäksi puhelimen käyttöä seurataan tarkasti. Puhelinta ei saa selailla huvikseen omassa huoneessaan, vaan meillä on puhelimen käytölle sovitut ajat. Tietysti puhelimella saa soittaa aina tarvittaessa.

Eskarilaisen turvallinen puhelinkokeilu: Snowfox

Päädyimme Oscarin kohdalla kokeilemaan nyt ensin toisenlaista vaihtoehtoa. Sain Oscarille kokeiluun hauskan Snowfox paikannuspuhelimen, jolla Oscar saa tarvittaessa meidät vanhemmat kiinni ja mikä parasta, me vanhemmat tiedämme aina missä Oscar menee. Puhelimen mukana saa sovelluksen, jonka avulla näkee lapsen sijainnin reaaliajassa. Snowfox-sovelluksessa voi myös rajata omia suosikkialueita tai vaikka merkitä kiellettyjä alueita. Eli saan automaattiset ilmoituksen, kun Oscar lähestyy merkitsemääni aluetta, on alueella, sekä kun Oscar poistuu alueelta.

Snowfox paikannuspuhelin lapsen kädessä

Snowfox, pieni ja kätevä

Olemme kokeilleet puhelinta nyt jonkin aikaa ja hauskaa on ollut. Oscar painaa nappia puhelimestaan ja saan omaan puhelimeeni viestin ”Oscar ajattelee sinua”. Jokainen kerta saan hyvän mielen tuosta viestistä. Tämän jälkeen soitan itse Oscarin paikannuspuhelimeen. Myös Oscar voi soittaa minulle.

Snowfox paikannuspuhelin on pieni ja säänkestävä, joten se kulkee kätevästi mukana menevälläkin pojalla. Oscar halusi kiinnittää puhelimen eskarireppuunsa, jotta voi viestittää minulle eskaristakin jos on jotain tärkeää sanottavaa. Toistaiseksi oikeasti tärkeitä asioita ei ole ollut. Oscar on kysynyt minulta muun muassa, että ”koska on joulu?” ja ”Mikä eläin on äiti sun mielestä maailman söpöin?”

Tällainen paikannuspuhelin on mielestäni täydellinen Oscarin ikäiselle lapselle, joka opettelee pikkuhiljaa reviirinsä laajentamista kauemmaksi kotoa. Kokeilu on meillä ollut erittäin onnistunut ja jatkamme Snowfoxin käyttöä ehdottomasti siihen asti, kunnes ostamme Oscarille älypuhelimen. Luultavasti vasta kouluikäisenä.

Snowfox kinnitettynä reppuun

Snowfox pääsi eskarireppuun roikkumaan

Lapsi käyttää Snowfoxia

Snowfox on helppo käyttää, yksi nappi, ei mitään ylimääräistä

Yhteistyössä Poikien äiti ja Snowfox

Snowfoxin saat Suomessa suoraan täältä.

Osallistu Snowfoxin arvontaan!!!

Kerro alle oma mielipiteesi aiheesta ja osallistu Snowfox arvontaan. Arvontaan voit osallistua jättämällä sähköpostiosoitteen blogin kommenttikenttään. Sähköpostin voi jättää myös sille varattuun kohtaan, jos ei halua sitä julkiseksi. Arvonta päättyy  24.08.2016.

Arvonta suoritettu. Voittajalle ilmoitettu sähköpostilla voitosta 25.8.2016.

 

 

Avainsanat

Kommentit

Juuri tätä meillä kaivattaisiin, kun sosiaalinen poika liikkuu naapurustossa milloin missäkin. Puhelin tuntuu vielä liian hankalalta kokonaisuudelta. Miksi ihmeessä en ole törmännyt tähän aiemmin.

Ihanaa, jotakin uutta ja hyödyllistä. En ole aikaisemmin Snowfoxiin törmännyt ja nyt kyllä jäi positiivinen vaikutus tuosta. Huomaan, että tulisi tarpeeseen 🙂 Mielestäni puhelin vasta koululaiselle.

Olisi hyvä kapistus pojalle, joka on alkanut ”laajentaa reviiriään”,eikä aina muista vastata, kun huhuillaan.
Mökilläkin saattaa hauvan kanssa lähteä metsäretkelle, joten paikannus olisi tarpeen!

Koulun aloittavalle loistava!Varsinkin kun soittaminen meinaa pojalla unohtua joka päivä,tietäis että onko löytänyt kouluun asti😁

Tämä olisi hieno,eskarilainen olisi onnessaan saadessaan tämmöisen:)

Näppärän oloinen lapselle, joka joutuu jo kulkemaan yksin eskari-/koulumatkoja. Kuitenkaan puhelin kaikilla ominaisuuksillaan ei ole mielestäni tarpeellinen eskari-/alakouluikäiselle, mutta yhteydenpito on tärkeää kotijoukkojen kanssa.

Meillä kaksi menevää poikaa ja viimeksi eilen etsittiin nuorempaa polkupyöräilijää 😉 joten tarpeeseen tulisi. Mukana siis arvonnassa!

Vaikuttaa näppärältä alkuharjoitusvälineeltä! Täälläkin ajatuksena hommata ensimmäinen varsinainen puhelin kouluiässä.

Vielä ehtii… Tämmöinen olisi tosi kätevä vehje! Eskarilainen meillä on omasta takaa <3

Olisipa hienoa voittaa tämmöinen vehje! Eskarilainen meillä on omasta takaa <3

Wau! Kuulostaa todella näppärältä ja on juuri niillä ominaisuuksilla mitä lasten puhelimilta eniten kaipaa. Meillä ongelmana se ettei lapset meinaa muistaa ilmoitella itsestään esim kaverille päästyään.. sitten etsitään paniikissa pitkin metsiä. Miettinyt joskus jopa tutkapannan toimintatapaa, josko sellaisen sujauttaisi takintaskuun;)

Kuulostaa hyvälle!

En ole aiemmin kuullutkaan. Ekaluokkalainen kulkee yksin koulumatkat, tämä olisi hyvä kompromissi, kun puhelinta en edelleenkään antanut.

Olisiko tää kuitenkin parempi? Nimim. suunnittelin jo lainaavani koiran tutkapantaa 🙂

Tämä tulis meillä eskarilaisen käyttöön, ois varmasti enemmän kuin innoissaan! 🙂

Loistokeksintö! Lisää turvallisuudentunnetta sekä pojalle että äidille.

Vallan mainio keksintö 😃👍

Mukana!!

Minusta tällainen keksintö on kouluun ihan passeli, oli puhelin tai ei.

Meidän eskaripojalle tämä olisi loistojuttu! 😊

Mielestäni puhelin olisi hyvä olla lapsella, joka on koulun aloittanut.

Mukana ollaan 👍👍

Mainio!

Hieno keksintö, kelpaisi tännekin. 🙂

Vaikuttaapa hyvältä, tämmöinen meidänkin neitille kun eskariin lähtö koittaa 😍

Olisikin kiva laite eskarilaiselle, ja voisi alkaa kokeilemaan itsenäistä liikkumista 🙂

Kuulostaa todella hyvältä vaihtoehdolta lapselle! Varsinkin, kun lapsen sijainti on mitä ilmeisemmin helppo jäljittää milloin vaan! 🙂 Haluan myös tuollaisen!

Wau, olispa hienoa kokeilla.

Tää olis niin kätevä..tälläkin hetkellä pojalta kaksi puhelinta hukassa..meillä kaksi poikaa eskarilainen ja toppi luokalla toinen.

Tämä vaikuttaa tosi hyvältä vaihtoehdolta ekaksi puhelimeksi! Sopisi hyvin 5-vuotiaalle, joka jo kulkee naapureilla ja puistossa kavereitten kanssa.

Meidn pelokkaalle ekaluokkalaiselle täydellinen. Aloitan työt ja poikaa jännittää kouluun meno ja lähteminen yksin. Saataisiin tästä vähän helpotusta ja turvaa jännitykseen…

Meidän tokaluokkalaiset tuplat opettelee päinsä kulkemista, kyllä tää tois äitille mielenrauhaa 🙂

Olemme harkinneet tätä meidän 5v tytölle ja meinasimmekin että eskariiin viimeistään hankimme… syystä ettemme tällä hetkellä siihen taloudellisesti kykene. Tyttö tällä hetkellä hieman laajentaa reviiriään luvallamme ja olisi todella tarpeen. 🙂

Täähän olis hyvä !

Täähän olis seikkailijalle omiaan!

5v lapselle 🙂

Onpa näppärä 😊

Tää olis kyllä näppärä eskarilaiselle!

Olisi kyllä hyvä tuo juttu ja tarpeen!

Meidän eskarilaiselle, mutta lähinnä ajatellen ensi vuonna alkavaa koulua. Lisäksi lapsi odottaa kuumeisesti sitä päivää, että saa käydä itsekseen lähipuistossa, tämä helpottaisi näitä itsenäistymiskokeiluja huomattavasti 🙂

Hieno! Tarpeeseen tulisi ☺

Vaikuttaa todella kätevältä ja olisi kohtapuoliin myös meillä ajankohtainen 🙂

Esikoinen eskarissa ja snowfox olisi hyvä tapa harjoitella puhelimen käyttöä sekä se toisi turvaa itsekseen liikkumisen harjoitteluun lähialueella.

Meillä ensimmäinen sai jo eskarilaisena ekan puhelimen, juurikin siksi että voi soittaa jos tulee joku hätä tai että voin itse soittaa kun on aika tulla kotiin kavereiden luota leikkimästä. Nyt meillä mietitään keskimmäisen kanssa mitä tehdä. Oma puhelin ei tule vielä kysymykseen mutta tuo vaikuttaisi hyvältä idealta! 🙂

Wau!

Meidän eskarilainen varmasti tykkäisi. 😊

Meidän eskarilainen varmasti tykkäisi! 😊

Loistava keksintö! Meillä 3 ja 5 vuotiaat lapset joten viimeistään eskarin kynnyksellä tulee ajankohtaiseksi yhteydenpito lapsen kanssa. Puhelinta en ennen kouluikää haluaisi laittaa.

Tuo olisi ollut meilläkin loistava eskarilaiselle, mutta menisi mainiosti nyt ekaluokkalaiselle, joka kulkee koulumatkat osin taksilla. Kavereiden kanssa liikkuessa kännykkä on usein hankala ottaa mukaan, joten tuo olisi todella näppärä!

Meillä alettiin harjoitella yksin liikkumista lähialueilla juuri eskari-iässä ja tällainen vempain olisi ollut mitä mainioin! Juniori tulee vuoden päästä eskari-ikään niin tämä olisi mahtis juttu hänelle silloin, kun alkaa kulkemaan enemmän itsekseen.

Tämä olisi täydellinen ratkaisu ekaluokkalaiselle pojalle, joka on sen verran erityinen, että tavallisen älypuhelimen käyttäminen on todettu nyt liian haastavaksi. Toki pelata poika osaa puhelimellaan sujuvasti, mutta se soittaminen… Ja tuo paikannus ominaisuus, mikäli se toimii noin kivuttomasti, olisi järjettömän hyvä mielenrauhan tae! Jos ei onni potki arvonnassa, on snowfox meidän hankinta listalla taatusti.

Puhuttiin tästä jo ystävän kanssa aiemmin, ja mietimme miten mainio juuri pienille tämä puhelin on. Meillä tämä menisi jo 4-vuotiaalle käyttöön. 🙂

Ajankohtaista täälläkin kun esikoispoika aloitti juuri eskarin ja puhelinta ajattelin harkita vasta koululaiselle.

Ekaluokkalaiselle olisi kyllä oikein hyvä! Meillä kun kuljetaan bussilla koulumatkat. Puhelinta ei mielestäni muuhun tarvitse vielä, mutta tämä toisi turvaa lapselle ja mielenrauhaa vanhemmille.

Tämä on kyllä hieno keksintö. Riittävän yksinkertainen, että lapsi osaa käyttää.

Haluaisin ehdottomasti ekaluokkalaisille tytöilleni nämä puhelimet. Olen lukenut näistä niin paljon hyvää. Mielestäni alaluokkalainen lapsi ei tarvitse vielä älypuhelinta.

tästä saisi naapuri eskaripojalle vempaimen. Meidän nyt 9-vuotiaalle tytölle saatiin mummon vanha puhelin ja prepaid, kun muutettiin eskarin tienoilla kunnon lähiöön. Lähinaapuristosta kun löytyy jopa 12 saman ikäluokan tyttöä niin helpotti puhelin paikannusta.

Olisipas aivan huippuhyvä laite! Alle kouluikäiselle nimenomaan ei vielä omaa älypuhelinta viitsi ostaa, tämä olisi varmasti toimiva juttu.

Eskarilaiselle tää olis kyllä näppärä. Omaa puhelinta on pyytänyt kyllä jo jonkinaikaa, mutta äiti on vielä sitä mieltä ettei oikeaa puhelinta vielä haluaisi hankkia. Tällä kuitenkin sujuisi yhteydenpitokin isälläänkin ollessaan, kun haluaisi kuulema ”lähettää äitille viestejä et vähän ikävä” kun on siellä. 🙂

Tuo olisi oiva kampe meidän pian 6v. tytölle joka jo kovasti haluaisi laajentaa omaa reviiriä!

Olisi kätevä myös omalle pojalle joka aloitti eskarin ja leikkipaikat laajenee. Kännykkä tarvii varmaan ostaa hänelle vuoden päästä kun koulu alkaa.

Kuullostaa tosi kätevältä keksinnöltä 😊

Tämä olisi hyvä meidän 6v:lle, joka harjoittelee kavereitten kanssa ulkona olemista. Huojentaisi äidin mieltä, kun tietää missä poika menee. Rajat on tietysti sovittuna, mutta aina välillä pääsee unohtumaan.

Hieno

Vaikuttaa ihan järkevältä peliltä. Sopis varmaan meidänkin eskaripäivän matkaan 😊

Nerokasta! Tämä olisi täydellinen myös ekaluokkalaiselle. Ylivilkas poikani saattaa helposti mennä rajoitetun alueen ulkopuolelle, ja olisi ihanaa tietää, missä hän oikeasti on. Älypuhelin ei toimi vielä näin pienelle. Kiva tietää tästä!

Kätevä, helppo ja turvallinen laite!! Tämmöinen meidän 6-v pojalle, joka kovasti harjoittelee ulkoilua ilman vanhempia 🙂

Todella kätevä laite!

Eskarilaiselle äiti eli mukana arvonnassa 🙂

En ollut kuullutkaan tuollaisesta, aivan loistava keksintö

Minusta älypuhelimet eivät kuulu alakouluikäisille ollenkaan, mutta nykyään sellainen on pakko lapsille hankkia, koska kaikki muutkin pelaavat puhelimillaan kaiken aikaa. Kallis lelu siis, joka hajoaa helposti ja jonka varastamiskynnys on koulussa matala. Nämä pitäisi kieltää kouluissa kokonaan, vaikka jättää koulupäivän ajaksi kännykkäparkkiin, tms.
Ja joo, osallistun arvontaan.

Tämähän on juuri se mitä omalle eskarilaiselle voisi hankkia ensimmäiseksi puhelimeksi. Välillä haluaisi jäädä jo itsekseen kotiin muiden lenkittäessä koiria, tämän avulla se jo onnistuisi 🙂

Huikea keksintö, tulisi käyttöön eskari ikäiselle.

Kätevä olisi eskarilaiselle!

Kätevän oloinen vehje.Hyvä vastapaino tavallisille kännyköille.Tarpeeseen tulisi.

Mahtava kapistus, en tiennytkään tuollaisia olevan! 🙂

Loistokeksintö! Tämä menis lahjaksi, kun oma 1v ei vielä hetkeen (onneksi, toivottavasti) tarvitse 🙂

En ollut Snowfoxista aiemmin kuullutkaan, mutta kuulostaa tosi fiksulta vempaimelta. Meillä olis käyttöä! Mukana.

Puopukselle (5v. ja eskaris) ois huippu!

Olisi hyvä

Siinä vaiheessa kun lapsi on yksin kotona esim. koulun jälkeen. Toivottavasti ei vielä moneen vuoteen.

Kuulostaa oikein ihanalta! Mahtava keksintö 🙂

Meillä on vielä pieni mies, jolle oman kännykän haluaisin hankkia vasta kouluun. Siihen asti voi kotona hoitaa muiden puhelimia. Mutta välillä kaipaisi kyllä mahdollisuutta ottaa yhteyttä ja erityisesti olinpaikan selville, kun ukkeli on menossa pihalla. Toisinaan olisi kiva selvittää myös silloin, kun on isin kanssa pokejahdissa ja odottaa lämpimän ruuan kanssa kotona. Mahtava arvonta!

Kyllä tulisi käyttöön, sarjassa olisi kolme käyttäjää.

Vaikuttaa todella käytännölliseltä, ois hienoa päästä kokeilemaan oikeasti!

Onpa mahtava laite! Varmasti tulisi käyttöä ekaluokkalaisella ja seuraavana pikkusiskolla jotka juuri ovat alkaneet laajentamaan kaveripiiriä uudella asuinalueellamme. Kännykkä on kuitenkin vielä 6-vuotiaalla liian iso ja hankala mukaan otettava, pyöräillessä ja rymytessä pihoilla.

Oispa mahtava kampe! Täällä pikku kylällä asuessa ei oikean puhelimen tarve ole kuin eskariin mentäessä, mutta tämä olisi käytössä jo nyt!

Olisipa ihana voittaa tämä hyödyllinen laite! Asumme vähän rauhattomammalla alueella, joten tuo toisi varmasti mielenrauhaa äidille, kun lapsi (6v) hirveästi haluaa jo laajentaa reviiriään oman takapihan ulkopuolelle.

Mukana arvonnassa! Loistava tuote!

Tämähän olisi todella toimiva eskarilaiselle, meillä poika haluaisi jo itse kulkea eskarimatkan niin tällä pystyisi hyvin seuraamaan häntä.

Meillä lapselle varmaan hankitaan myös puhelin sitten kouluun mentäessä. Tämä uusi tuttavuus voisi olla kuitenkin jo nyt erittäin kätevä ja kuulostaa ihan mahtavalta ja helpolta vähän pienemmänkin käyttää.

Nyt oon törmännyt moneen, jolla puhelin on tullut ajankohtaiseksi omasta mielestä juuri Pokemonin takia, joten vanhempien on entistä tarkemmin mietittävä, mikä on oikea ikä kunnon puhelimelle – meillä se ei ainakaan ole ihan vielä 🙂

Meidän vilkkaalle pojalle tuo olisi aivan mahtava. .nyt kun ekalla ja alkaa reviiri laajenemaan.älypuhelin tokalla luokall ehkä.

Tätä olisi mielenkiintoista testata. Varsinkin tuon säänkestävyyden ym. kannalta. Meillä eskarilainen ja sitten 4-vuotias. Eskarilaiselle olisi nyt alkuun kätevämpi ja pienempi kuin puhelin paikantamisen ja itse kulkemisen harjoitteluun. Ja mielelläni kokeilisin myös tuon nuoremman käytössä vaikka hän ei paljoa vielä yksin liikukkaan, mutta tuossa naapurustossa kylläkin.

Tämä olisi ihan loistava eskarille.

Eskarilainen on meilläkin kinunnut koko kesän omaa puhelinta, kun isoveljelläkin on. Tähän mennessä asia hoidettu niin, että Pokemon on ladattu äidin (minun) puhelimelle ja yhdessä sitten Poketetan pitkiäkin matkoja. Muuta pelaamista ei ulkoillessa mielestäni tarvita. Mutta kävi kyllä mielessä, että nyt kun omia kavereita alkaa olla ja niiden kanssa vähän halutaan laajentaa elinpiiriä oman kotipihan ulkopuolelle, niin tämän voisi kyllä hankkia.

Mahtava idea! Meillä eskari kans mankunu puhelinta. Tollanen oia kätevä 🙂

Wow, enpä ollut koskaan kuullutkaan tuollaisesta! Meillä joulupukki toi puhelimen 6-vuotiaalle niin oli tähän syksyyn aikaa opetella sen käyttö kunnolla, kun nyt meni sitten ekaluokalle 🙂

Eskari/ekaluokkalainen tarvii tänäpäivänä puhelimen.
Tämä olisi kätevä vaihtoehto koska peruspuhelimissa ei saa paikannustoimintoja käyttöön.
Älypuhelimilla käytetäån ilmaista life360 aplikaatioa joka on yllättänyt varmatoimisuudellaan.

Olisi kyllä tosi kätevä kun poika vähän kasvaa. Ehkä sitten kouluun kun lapsi menee, olisi pikkuhiljaa aika hankkia puhelin. Katsotaan sitä sitten aikanaan.

Vau, ihan mahtava! Vasta kouluikäiselle hankkisin puhelimen.

Hyvä idea

Pian kuusi vuotta täyttävälle pojalle tuo olisi mainio!

Eskarilaine löytyy täältäkin.

Hyvältä kuulostaa.. olis mahtava ens vuoden eskarilaiselle. 😊

Loistojuttu, tällainen pitää ehdottomasti hankkia!

Paikannustoiminto olisi mahtava ominaisuus pienemmällekin, alle kouluikäiselle lapselle. Näkisin esim. Ettei lapsi mene yksin läheisen järven rantaan.

Eskarilainen on kysellyt omaa puhelinta..tämä olisi erinomainen.

Eskarilaisen omaksi tämä meillä menisi ja kovasti tarpeeseen tulisi kun vuotta vanhempi isoveli on jo puhelimen saanut ☺

!

Wau! Eilisen googlettelin eskarilaiselle puhelinta ja liittymiä, mutta tuohan olisi juuri sitä, mitä meilläkin ollaan vailla.

Pikkumenijä olisi mahtavaa pitää kartalla 😀

Aivan mahtavaa olisi päästä kokeilemaan käytännössä 🙂 Tuo vilpertti kun häviää välillä vähän liiankin nopeaa näkökentästä.

Eskarilainen kovasti toivonut puhelinta ja tuo olisi kyllä todella kätevä!

Todella näppärä, ei tarvisi ottaa puhelinta koulumatkalle 😊

Tosi kova juttu ja riittävän yksinkertainen. Hyvä juuri näille pienemmille 😊

Huippukeksintö!

Vaikuttaa oikein toimivalta, omalle eskarilaiselle olisi varmasti soveltuva.

Eskarille olisi tosi hyvä ennen älypuhelinta, jonka saa sitten vähän isompana. Reviiri laajenee, lisäturva olisi paikallaan. Myös 4-vuotiaalla toimisi sitten kun isompi ei enää käytä.

Meillä lapset vielä sen verran pieniä, ettei ole omia puhelimia, mutta esikoiselle tämä olisikin jo hyvin pian ajankohtainen idea!

Onpa mielenkiintoinen keksintö.
Mukana arvonnassa.

7v tytöllä on ollut paljon pelkoja ja kovasti pelottaa jäädä yksin kotiin aamulla. Tuo olisi todella loistava apu siihen! Älypuhelinta ei olla vielä ostettu, koska lapsi ei osaa lukea ja on todettu että kaverit näprää puhelimia koko ajan. Emme halua lapsistamme sellaista. Leikki on vielä tärkeämpää.

Näyttää tosi kätevältä!

Vaikuttaa tosi kätevältä välineeltä. Meillä ainakin 6 v. poika on juuri tänä kesänä aloittanut vähän laajentamaan teviiriään äidin luota kauemmaksi. Snowfoz-sopisi hyvin mukaan ja saisin pojan tarvittaessa kiinni. T. Hailuodon dyyneillä on epätoivoisena poila huhuillut äiti.

Tulisi tarpeeseen!

Tämä olisi enemmän kun täydellinen, meidän 5v pojalle. Hän ulkoilee asuinalueellamme yksin ja tuo olisi kätevä kaikinpuolin.

Ollut harkinnassa jo kauan, mutta ei olla vielä saatu aikaiseksi hankkia. Olisi mahtava laite pikkupojalle!

Meidän vanhin aloittaa juuri Hollannissa koulun 6-vuotiaana. Tulisi tarpeeseen!

Vaikuttaa todella kätevältä ja hyödylliseltä.

No juurikin saman edessä ollaan. Eskarilaisen reviiri laajenee, puhelinta ei vielä tänä vuonna olla kuitenkaan hankkimassa. Tämä on siis täydellinen ratkaisu!

Olen miettinyt tämän hankkimista omalle 5 ja puoli vuotiaalle

Tulisi kyllä tarpeeseen:

Osallistun arvontaan, mielestäni koulun aloitus hyvä hetki oman puhelimen hankintaan, sitä ennen tällainen olisi hyvä

Olisipa tuo kätevä innoissaan pitkin naapurin pihoja huitelevan lapsen kanssa.

Tosi hieno ja näppärän oloinen vehje.

Tälle olisi kyllä käyttöä meidän perheessä! 🙂

No jopas jotain, kuulostaapa näppärältä laitteelta! Täältäkin löytyy eskarilainen jolle tämä laite olisi kyllä passeli (sen puhelimen sijaan) 🙂

Kyllä on hieno turvavaruste keksitty.

Ois huippu!

Ois huippu! En halua lapeni kasvavan vielä kiinni älypuhelimeen.

Tuo olisi kyllä kätevä eppuluokkalaiselle, joka kulkee yksin koulumatkojaan bussilla.

Just tätä vailla meidän eskari!! 😀 Hyvä keksintö.

Olipa hyvä teksti!

Toi vois pysyä paremmin tallessa?

Olispa kiva saada kokeiluun meidän arkeen.

Onpa kätevän oloinen,olisi kiva saada meille testiin.

Ihan mielettömän tarpeellinen ja helpon tuntuinen jopa lapselle käyttää. Olen harkinnut itse jo tämän ostoa omalle eskrilaiselleni, mutta kokeilempa onneani ensin täällä 🙂 Hyvä Suomi, kyllä täällä kotimaassakin ostataan.

Meille pliis 🙂

Tämä olis todella hyvä meidän 4v vilpertille, joka katoaa lähes joka kauppareissullakin!

olis tosi hyvä!

Todella hyvä keksintö, kävipä mielessä että oisin onalle eskarilaiselle tämän myös hommannut.

Vaikuttaa kätevältä juuri tuon ikäiselle lapselle:) kännykän hankkisin koululaiselle.

Tämä on ihan huippu laite varmasti! Ei ole liikaa ominaisuuksia, mutta toisi turvallisuuden tunnetta sekä äidille että poikaselle. Hieno laite.

Tuo olisi todella kätevä meidän 5-v pojanviikarille! 😍

Tämä olisi just hyvä ja hyödyllien minun erityislapselleni joka aloitti ensimmäisen luokan.

Eskarilaiselle!

Meidän menevälle pikkuneidille olisi oiva kapistus. Vaikka yritän sinnikkäästi menoa seurata, niin välillä ehtii silmistä hävitä, kun pienen askareen itse toimitan. Nyt juoksen ympäriinsä sydän syrjällään neitiä etsien, kun neiti on siirtynyt määrätietoisesti esim. naapuriin iltapäiväKahville. Tällaisen laitteen avulla voisi helposti paikantaa minne neiti on päättänyt siirtyä 🙂

Vaikuttaa kyllä todella näppärältä 🙂 varsinainen puhelin kouluikäiselle, mut tää sopis pienemmällekin (5-6v) käyttäjälle.

Juu

Täähän olisi kätevä. Itellä jo 4 koululaista mutta vielä oli eskarilainen ja neiti 4vee…

Kuulostaa näppärälle ja yksinkertaiselle pienen lapsen käyttöön. Pisteet myös kestävyydestä.

Meillä 5v itse haluaisi tuon… Koska kuvittelee voivansa tuollaisen kanssa hengailla aikuisten tavoin yksin kaupungilla.

Perheessämme on eskarilainen ja ekaluokkalainen joille olimme ajatelleet hankkia mahdollisesti Snowfoxit käyttöön.

Tässä kaikki ominaisuudet, mitä pieni lapsi tarvitsee.

Tuo olisi niin kätevä menevän pojan mukana.

Ois eskarilaiselle ja 5-vuotiaalle hyvä, kun käyvät itse naapureissa kavereilla.

Loistava keksintö👌

Tällainen tulisi tarpeeseen 🙂

Kiinnostaa

Tää on hyvä!

Eskari alkaa vasta ensi vuonna, mutta harrastuksista hakiessa olisi nyt jo käyttöä. 🙂

Kännykän ottaisin varmaan koululaisille. Tuo olisi kätevä, ei ehkä meillä vielä niin tarpeellinen (poika 3v), mutta tietäisin kyllä kenelle antaisin lahjaksi 🙂

Kunpa tuollainen olisi ollut 2000-luvun alussa, kun lapseni menivät kouluun. Heille hommasin peruskännykän, kun siihen aikaan ei ollut vielä älykännyköitä
Tämä paikannuspuhelin sopii varmaan myös ikäihmisille.

Ooh, juuri kaipaamani apuväline eskarilaisen reviirinlaajennukseen!

Vau, ihan älyttömän kätevän oloinen! Meillä kun kolme vanhinta poikaa on jo koululaisia, älypuhelimet kulkee mukana. Yksi pojistamme on myös ykköstyypin diabeetikko, jolle hätätilanteessa tällaisesta ”helposta” laitteesta voisi olla iso apu, jos tuntuu siltä, että matalilla sokereilla puhelimen käyttö on liian monimutkaista.
Neljäs poikamme on vielä sen ikäinen, että seuraavan vuoden-parin aikana tulee ajankohtaiseksi tämäkin asia. Vaikuttaa tosi kätevältä, ja ehdottomasti tulisi tarpeeseen meidänkin perheeseen!

Varmaan kätevä pikkulapselle, mutta isompiin lapsiin pitäisi jo voida luottaa 🙁

Voi miten loistava keksintö! Tämä olisi juuri sopiva myös meidän eskarilaiselle.

Nerokas keksintö! Tälle olisi kyllä käyttöä meidän perheessä! 🙂

👍🏻

Tällaisen puhelimen voisi antaa jo vähän nuoremmallekin, mielestäni n. 5-6 vuotiaalle, kun lapsi saa jo itsenäisesti laajentaa reviiriä oman pihan ulkopuolelle.

Tosi kätevä!! Olisi kyllä tarvetta koska en halua vielä puhelinta hankkia pojalle. Tämmönen ratkaisu olisi hyvä ja äiti ei tarvitsisi huolia koko ajan 🙂

Kätevä kapistus!

Olen miettinyt tämän hankkimista. Meillä melko ”villi” poika, joten koko ajan saa vähän olla huolissaan missä poika menee. Eskarilaiselle varmasti sopiva ”puhelin” ja tuo äidille mielenrauhaa, kun näkee missä se poika on.

Vaikuttaapa kätevältä. Kiva olisi kokeilla.

Tämä ois meidän eskarilaiselle aivan mahtava kapistus matkaan!

Ihana. luo turvaa normi arkeen lapsen lätiessä kotoa

Tälläistä olen miettinyt omalle pojalle 😊

Kerrankin jotain jotain järkevää kehitetty. Miksi tällaisesta puhelimesta ei ole ennemmin ollut minkäänlaista tietoa tai mainosta? ! Näitä tarvittaisiin, joka lapselle. Peukku ylös! ☺

Tämä on ollut harkinnassa meidänkin eskarilaiselle!

Snowfox rocks! Ihan parasta mitä vähään aikaan on kehitetty.

Aktiivisen karkailijan seurantaan tämähän voisinolla mahtava.

Täähän on näppäränoloinen laite!

Onpas kätevä, tahtoo tällaisen pojalle 🙂

Aivan mahtavalta kuulostaa. Mielellään tuollaisen laittaisin pienen pojan taskuun heti kun uskaltaa yksin laskea ulos.

Kätevä ja kulkisi paremmin matkassa kuin puhelin. Pojilleni tarpeen 😁👍

Kätevältä kuulostaa! Pojilleni olisi tarpeen 😁

Puhelinta en eskarilaiselle ole halunnut vielä hankkia, mutta tämmöinenhän ois hyvä kompromissi!

Tämmöistä voisi kyllä harkita jo eskarilaiselle, kun puhelin ei ole vielä hankintalistalla.

Todella näppärän tuntuinen. Tuollainen olisi hyvä kaikille lapsillemme, myös oman kännykän omistavalle esikoiselle (joka ei koskaan vastaa puhelimeen ja huitelee ties missä, ai en mä muistanut/huomannut/tajunnut) ei tarvitsisi äidin huolestua missä mennään.

Vaikuttaa loisto peliltä 🙂

Tulisi meilläkin tarpeeseen vielä puhelimettomalle vauhtiveijarille !

Tämä olisi meidän menevälle eskarilaiselle tosi hyvä! Lykkäisi vähän puhelimen hankintaa.

Kätevä 😊

Vaikuttaa tosi hyvältä! Itse en älypuhelinta vielä esikoululaiselle hankkisi 🙂

Kiva arvonta! Aluksi olin sitä mieltä, että hankimme pojallemme puhelimen vasta kouluun mentäessä, mutta lähiaikoina olen alkanut miettiä, josko hyvä aika olisikin jo aiemmin. Itse asiassa pääni sai käännettyä juuri tämä samainen paikannin, johon törmäsin jossain netin syövereissä. Tämä tulisi meillä käyttöön jo tarhaiässä meidän villin pienen pojan kanssa, niin äidin ei tarvitsisi murehtia sydän sykkyrällä, että missä se pieni kohnottaja taas painelee 🙂

Tälläinen ois kyllä erittäin kätevä, ja lykkäis puhelimen hankintaa parilla vuodella. Ekaluokalle menijälle on puhelin ostettu, mutta pikkuveljen kohdalla ei ehkä tarttis jos ois tälläinen.

Tuollainen puhelin on loistava keksintö omaa reviiriään laajentavalle pienelle. Erityisesti vilkkaimmalla lapselle puhelin on hyvä, sillä se luo molemmin puolin turvaa. Näin voi harjoitella tilanteita, joissa lapselle/vanhemmalle tulee tilanne, että toinen on saatava kiinni.

Eskarilaiselle tuo snow ja sitten ekaluokkalaiselle puhelin. SaldorAjoituksella ja estoilla mutta liittymä jossa voi saldorajan täytyttyä soittaa äitille tai iskälle. Tämä meillä edessä ensikeväänä. Tuo snow nyt jos onnetar ei suosi niim harkintaan. Vaikuttaa kätevältä, moine kapistus minulle tähän asti tuntematon. Ei päivää ettei opi jotain uutta 🙂

Mahtava tuote, tätä olisi tarvittu jo vuosi sitten, muutamaan otteeseen sai naapuruston juoksennella sydän kylmänä..

Meidän eskarilaiselle tää olis just huippu, oonki miettiny puhelimen hankintaa jo nyt mutta tämä olis vielä parempi!

Vaikuttaa tosi hyvälle! Voisin hankkia omalle pojalle.

Turvallisuuden tunnetta myös aikuiselle!
On hämmentävää miettiä omaa lapsuutta ilman kännyköitä, kuinka sitä silloin pärjättiinkään!? 😉

Meillä esikoispoika meni juuri eskariin, ja on myös kinunnut omaa puhelinta nyt koko kesän. Olen sanonut, että kouluun mennessä saa oman puhelimen.
Mutta Tämä snowfox olisi kyllä nyt tosi kätevä!

Menisi varmasti monen ikäiselle.

Tuommonen olis hyvä kummipojalle

Ekaluokkalaiselle hommattiin snowfox ja on ollu hyvä ostos. Pikkuveli menee vuoden päästä eskariin ja hälle ois tarkotus hommata samanmoinen.

Hei vähänkö kiva idea. Ekaluokkalaisellekin varmasti oikein passeli. Oispa hieno saada tuommoinen käyttöön. 3n yh:n elämää helpottais hirmusti. 🙂

Tämä olisi kätevä! Meillä 3 poikaa, josta vanhin on nyt ekaluokkalainen. Pikkuhiljaa pitäisi kai päästää liikkumaan kavereiden kanssa, lähiympäristössä. Hieman ollaan jo kokeiltu rajoja, joten tämä olisi mainio apuväline meille vanhemille.

Kätevä laite!

Tuohan olisi tosi kiva meidän pienelle eskarilaiselle kun joutuu ”yksin” kulkeen isossa bussissa eskariin ja on aina kovasti huolissaan muistaako oikean pysäkin, ekaluokkalaiset oli vielä sanonut että isot pojat kiusaa pieniä .

Olisipa tosi näppärä kapistus!

Näppärä laite! Tulisi tarpeeseen myös meidän perheen eskarilaiselle.

Tulisi erittäin tarpeeseen meille!

Meilläki olisi tarpeen tämmönen kun eskaritaival nyt alkaa!

Tosi näppärä olisi

Tosi näppärä olisi.

Tämä olisi mahtava meidän eskarilaiselle 😊

Eskariöaiselle haluaisin tämän

Voi vitsi, tollanen olis meidänkin eskarilaiselle hyvä!! 🙂

Vau, ihan älyttömän kätevä. Nyt tutkimaan mistä noita saa!!!!

Oma mielipiteeni on ettei alle kouluikäinen tee puhelimella mitään. Itsenäisesti liikkuva koululainen saattaakin puhelinta jo tarvita. Tuo paikannin olisi kyllä kätevä meidän eskarilaisen taskuun. 🙂

Kyllä on kätevä vekotin 🙂

Tää ois just se juttu mikä sopis meille:)

Olispa kiva kokeilla 🙂

Kiinnostaa!

Vaikuttaisi todella kätevältä ratkaisulta aralle eskarilaisellemme!

Kuulostaa hyvältä keksinnöltä ja kävisi hyvin meidän viilettäjälle. 😊

Kuulostaa melko täydelliseltä keksinnöltä reviiriään innokkaasti laajentavalle eskarilaiselle!

Luin aikaisemmin artikkelin tuosta laitteesta ja ajattelin, että tosi kätevä juttu! Tuollainen olisi tarpeellinen ensi syksynä-17 meidän ekaluokkaiselle. Mutta samalla tuumasin miksi ei 87 vuotiaalle isomummullekin. 😉

Aika kätsy.

Olen miettinyt jotain ratkaisua katoilevalle eskaripojalle, jolla ei ole lupaa pihasta yksin lähteä, mutta lähteepä kuitenkin.. Puhelimet ei pysyisi mukana kokonsa vuoksi, ja hajoaisi rämäpäällä näyttöineen, niin tällainen voisi olla oikeasti vaihtoehto..

Kylläpä kuulostaa hyvältä.
Jos ei tuuri käy niin melkeinpä tuo pitäisi hankkia.

Vaikuttaa kätevältä laitteelta meidänkin pojalle 🙂

Vaikuttaa kätevältä! 🙂

Tämä kuulostaa kyllä todella mielenkiintoiselta ja tarpeelliselta!

Kolmesta pojastani erityisesti pikku ikiliikkujamme tarvitsisi juuri tällaisen! Vähitellen reviiri laajenee äidin silmien ulottumattomiin, ja siihen vaiheesee tällainen olisi juuri sopiva.

Wau! Kuulostaa todella kätevältä ja kokeilemisen arvoiselta laitteelta.

Voi että! Toive on toteutunut! Juuri tuollaisesta vempeleestä olen haaveillut meidän eskarilaiselle! ❤️ Toivottavasti onnetar suosisi meitä! 😍

Olisi kätevä meidän pojille!

Olisi kätevä meidän pojille kun hukkaa puhelimiaan!

Tuo ois kyllä kätevä!

Vaikuttaa todella kätevältä. Juuri keskustelimme mieheni kanssa esikoiselle puhelimen hankkimisesta, ja mies ehdotti tällaista. Itse en ollut ennen kuullutkaan…

Kätevältä vaikuttaa.

**

Aivan mahtava ja tosi kätevä ja ihanan selkeä,pienen lapsen helppo varmasti käyttää 😊 en edes tiennyt tälläisesta, ja juuri ehdittiin ostaa ekaluokkalaiselle puhelin kun joutuu menemään koulumatkat yksin bussilla, täällä 3 poikaa, toinen aloitti juuri eskarin, olisi ihana päästä kokeilemaan tätä ja saisi meidän eskarilainenkin ikioman ”puhelimen” kun isoveljelläkin on 😊 ja menisi sitten myöhemmin myös meidän pienimmälle pojalle joka nyt 1vee 😊 mukana kisassa 😊😊😊😊😍😍😍😍 lehtinen81@hotmail.com

Tulisi tarpeeseen 🙂
Arvontaan osallistuttu.

Tää vaikuttaa superkätsyltä! Vaikka tuo jälkikasvuni kinuaa jo omaa älypuhelinta ja osaa käyttää äidin puhelinta jo äitiään paremmin niin tämmöinen puhelin olisi enemmän äidinkin mieleen 🙂

Näppärä laite, meillä olisi käyttöä 🙂
Arvontaan osallistuttu.

Ikinä en ole tällaisesta kuullut. Mutta kuulostaa tosi hyvältä ratkaisulta. Voisin nähdä tämän toimivaksi myös omalle eskarilaiselleni. Repesin nauramaan noille poikasi kysymyksille mitä oli sinulle lähetellyt, ihanan tärkeitä asioita 😊😂

Wau! Ehdoton hankinta omalle pojalle! 🙂

Meillä lievästi kehysvammainen poika aloitti juuri ekaluokan ja puolison kanssa pohdittiin paikannuslaitteen hankintaa koska hän ei osaa puhelinta käyttää ja käy koulua sen verran kaukana kodistaan että vanhempien huolta tuollainen pikkuinen vempain voisi huomattavasti lieventää. Tulisi kovasti tarpeeseen! 🙂

Wau! Ehdoton hankinta omalle pojalle!

Ihan mahtava!!! Todellakin tulisi tarpeeseen 🙂

Meillä eskarin alkuun vielä vuosi mutta menisi kyllä jo noin kätevän oloinen puhelin😊

Tämä olisi nin mahtava!
Meillä on menevä 5v 😊

Tämä puhelin kuulostaa toimivalta pienen, vilkkaan ja rahojaan innokkaasti laajentavan lapsen kanssa. Vanhimmalle pojalle ostettu kännykkä (ei äly) on lähinnä hukassa… mutta nyt kolmas luokkalaisena alkaa ymmärtää sen merkityksen. Olis hyvä aloitus puhelin.

Onpa ihan mahtava! Meillä on 3 poikaa, joista ensimmäinen aloittaa nyt koulun ja on saanut minun vanhan iphone4-puhelimen (johon ei saa pokemonia!!), tätä sitten 4 v veli kateellisena himoitsee.. Olen antanut poikien mennä keskenään lähipuistoon, mutta kieltämättä Snowfoxin tyyppinen laite olisi aikamoinen ”rauhoitin” hermoheikon äidin mielessä..

Voi, tätä on jo mietitty hankintalistalle!

Todella näppärän kuuloinen, haluaisin käyttöön eskarilaiselle. On niin menevä tapaus että toisi helpotuksen tunnetta ainakin …Painalluksia saattaisi kylläkin tulla aika reippaasti pitkin päivää 🙂

Oi kyllä, eskarilainen kovasti kyselee milloin saa oman puhelimen. Oikea kännykkä tuntuu vähän liialta mutta jotain pitäisi olla millä saisi (puolin ja toisin) tavoitettua puuhakas ja ajankulusta mitään ymmärtämätön lapsi. Tämä antaisi paremmat mahdollisuudet itsenäistymisen ja vastuullisuuden harjoitteluun kun lapsen voi antaa liikkua omatoimisesti laajemminkin.

Oispa kätevä ☺

Meidän eskaripojalle loisto juttu. Puhelin hommataan sitten ensi kesänä, ennen kouluun menoa.

Eskarin puolivälissä meillä hankittiin puhelin, niin ehti hyvin oppia käyttämään ennen koukua ja suurin puhelimen rämpläysinnokkuus ehti haihtua 😉

Jonna-Emilia

toi rämpläysinnokkuus on muuten tosi juttu…ehkä siis puhelinta ei kannata hankkia heti koulun alussa, vaan reippaasti ennen. Ehkä ennen kesälomaa, eskarin ja ekan luokan välissä.

Tuo kuulostaa mummista todella hyvältä!

Kuulostaa varsin järkevältä ja pidän yksinkertaisesta designista. Tuli heti myös mieleeni että paitsi lapselleni myös muistisairaalle vaarilleni tämä olisi kätevä.

Jonna-Emilia

totta, koska tässä ei tarvitse valita soiton vastaanottajaa.

Tuo olisi niin parasta meidän Ville vallattomalle!

Olisi hyvä peli meidänkin eskarilaiselle. 🙂

Näppärän kuuloinen. Pitäisi päästä kokeilemaan.

Hei tämähän on kuulostaa oikeasti juuri sopivalta eskarilaiselle! Meidän 6-v ja minä itsekin ilahduttaisiin tästä kovasti!

Tämä vaikuttaa todella kokeilemisen arvoiselta! Meillä pieni alakoululainen hyötyisi tästä enemmän kuin älypuhelimesta, jonka käyttöön ei ole innostunut (muuten kuin pelaamisesta..), ja puhelin tahtoo unohtua kotiin kun ”ei ole kiva raahata mukana”. Tämä vekotin kulkisi varmasti paljon kätevämmin!

Onpas kätevä ja tarpeeseen tulisi meidänkin perheessä😊

Näen tämän laitteen oivana apuna kahden erityislapseni tiellä kohti itsenäistymistä, ja heille mahdollisuutena oppia ensiaskeleita lähiympäristössä ilman että äidin tarvitsi kantaa huolta ja heillä olisi turvallinen olo.

Vaikuttaa kätevälle. Pitäisi päädtä kokeilemaan itse toimiiko todella.

Onpas kätevä!Tarpeeseen tulisi meidänkin perheessä😊

Kuulostaa kätevältä, joten mukana arvonnassa. Täällä olis eskarilainen poika ilman puhelinta jota kovasti jo haluais😊

Meillä käytössä ”älyrannekello” eskarilaisella, toimii samalla periaatteella ja olen todennut oikein toimivaksi ratkaisuksi!

Tuo olisi kätevä omalle koululaiselleni.

Kyllä olisi kiva testata pojalle jolla eskari juuri alkoi!

Aralle eskarilaiselle toisi kyllä turvaa ja uskallusta isoksi kasvuun. Ehdottomasti kokeiluun!

Ei ehkä ihan vielä meillä ajankohtainen,mutta varmaan kätevä.

Ei ehkä ihan vielä meillä ajankohtainen, mutta varmasti kätevä.

Just muutama päivä sit tätä tuotetta kattelin mielenkiinnolla ja mietin minkähänlainen on oikeesti käytössä 🙂

Olen tätä erittäin potenttiaalisena vempeleenä miettinyt (samassa värissä ja samaan reppuun kiinnitettynä vielä 😉 ) tuolle esikoiselle, joka kovasti yrittää jo itsenäistyä ja yltiösosiaalisena saattaisi lähtäkin ystävien matkaan naapuriin tai korttelipuistoon unohtaen kokonaan mainita, minne menee. Kouluun tullaan hommaamaan tavallinen vanha ja halpa puhelin, jolla voi soitta ja vastaanottaa piheluita. Muuta ei pieni ihminen tarvi ensipuhelimeen ja tällä on hyvä harjoitella niitä perustaitoja, joihin PUHELIN on tarkoitettu.

Tuollainen olisi kyllä hyvä meidän eskarilaiselle!

Vaikuttaisi loisto jutulta meidän menevälle pojalle. 😊

Varmaan hyvä laite,pitäis päästä itse kokeilemaa,siis mukana 🙂

Oliko hinnoista mitään tietoa? Näppärältä vaikuttaa eskari/ekaluokkalaiselle. Tästä sovellus muokattuna myös muistisairaille?

Jonna-Emilia

Musta tää oli jossain 140 euroa? Mutta on sen väärti, ei meinaan hajoa ihan samanlailla kun noi nykypuhelimet. (tämä on lentänyt jo vauhdista lattiaan ja toimii)

Menohaluiselle lapselle tää olis kyllä ihan välttämätön 😊

Ekaluokkalaiselle hyvä. Riippuu toki lapsen kehitystasostakin.

Kuulostaa ihan toimivalta ratkaisulta eskari-ikäiselle 😊 Tämä menisi lahjaksi juuri eskarin alottaneelle veljenpojalle.

Aivan loistava olisi meidän eskarilaiselle. Ekaluokkalaisellamme on älypuhelin.

Olisipa kiva saada tuommoinen kokeiluun!

Tuommoinen laite olisi kiva saada kokeiluun! Arvonnassa mukana siis!

Aika kätevältä vaikuttaa 🙂

Tää olis loistava täällä neljän pojan talossa 🙂

Ystävän pian 6v pojalla on tää ja toimii ! Mekin voitais pojille mielellään ottaa. Eskarilainen pärjää tällä varmasti 7 v pitää yhteyttä jo itse omiin parhaimpiin kavereihin ja lähettää kummeille kuvia ja viestejä. Pienemmälle kyllä ihan mainio.

Tää on siis ihan loistava ajoitus, juuri mietitty eskarilaiselle puhelinta tai löytyisikö muita vaihtoehtoja 😀
Osallistun arvontaan taru_tk@hotmail.com

Tämä olisi loistava meidänkin eskarilaiselle!

Vaikuttaa näppärältä, voisin kokeilla.

Kuulostaa mielenkiintoiselta, mietityttää vain, että onko koko ajan WiFi päällä eli säteileekö yllin kyllin?

Jonna-Emilia

Hmm….pistit pahan. Minä tarkistan tämän ja palaan sinulle tänne.

Tuotteen sivuilla lukee: ”paikannus 30 sekunnin välein” ts. kun GPS-paikannustiedon lähettäminen kestää murto-osasekunnin kaksi kertaa minuutissa niin ”säteily” on hyvin hyvin vähäistä, jos siitä nyt on huolissaan.
Tuotteessa ei ole WLANia vaan 2G/3G joka toimii jokapaikassa.

Jonna-Emilia

Laite ei toimi Wifin yli vaan 3G-verkon – eli on kuin normaali puhelin + GPS antenni (joka ottaa yhteyttä tietyin väliajoin kun laite liikkuu)

Näppärä. En ole tästä ennen kuullut..

Ihan mahtava varmasti tämä keksintö, tulisi meidänkin eskarimaiselle tarpeeseen.

Tulisi todellakin tarpeeseen!! Esikoinen aloitti eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua itse läheiseen puistoon. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, tämän avulla pienelläkin olisi joku turva jos tarvitsee nopeasti yhteyden vanhempiin.

Sanoin just tässä eräs ilta miehelle että tuo olisi varmasti hyvä meidän eskarilaiselle 🙂

Meillä juuri ekan luokan aloittanut joutuu kulkemaan taksilla kouluun ja pitkä matka jännittää. Helppokäyttöinen kännykä tuo turvaa ja on hyvä tapa totutella kännykän käyttöön. Kiitos suosituksesta!

Meilläkin on ollut mietinnässä, milloin hankkia puhelin juuri ensimmäisen luokan aloittaneelle tytölle. Kovasti hänen tekisi mieli kokeilla kulkea yksin kouluun sekä lähempänä asuvien kavereiden ja mummon luokse. Tuo olisi aivan loistava, ja varmasti olisi sekä tytöllä että meillä vanhemmilla turvallisempi olo!

Tämä on upea idea, ollut harkinnassa nyt eskarilaiselle. Tukea ja turvaa, ilman että lapsen tarvitsee vielä enempää astua älypuhelinten maailmaan, sen ehtii kyllä.. 🙂

Vaikuttaa näppärältä 🙂

Meijän poijjaalle puhelin tulee varmaan viimeistään kun aloittaa koulun. 🙂

Tänävuonna eskarilainen ei puhelinta vielä saa,mietitty ostettavaksi ensi kesänä 7 vuotispäivänä.

Järkevän oloinen laite juurikin eskari-ikäiselle. Mainio keksintö.

Osui ja kolahti! 😁👍
Meillä myös kinuttu puhelinta yms. Poika aloitti viimeviikolla eskarin. Tämä olisi täydellinen siihen tarkoitukseen mitä tarvittaisiin tällä hetkellä. Sekä vastuuntunnon opetteluun👍 hyvä keksintö 😁

Ihan mahtava juttu!! Tämä olisi juuri sopiva meille. Esikoinen aloittanut eskarin ja kesän aikana on saanut liikkua yksin läheiseen puistoon ja takaisin. Puhelinta en vielä haluaisi ostaa, mutta tämän ansiosta olisi joku turva pienelläkin jos tarvitsee saada nopeasti yhteys vanhempiin yksin liikkuessa.

Juuri keskusteltiin miehen kanssa siitä miten tällainen laite olisi loistava kun pojat kasvaa ja miten kukaan ei ole vielä sellaista keksinyt! Ja kuinka ollakaan tämä tuli heti vastaan. Loistava 👍

Kiva puhelin pienelle

Sopisi meidän eskarilaisellekin 🙂

Myös Eskarilaisen äitinä haluaisin kokeilla tuollaista.

Kuulostaa ihan super kätevältä, ehdottomasti meidän ostoslistan jatkona kun esikoisemme vielä kasvaa 😊

Tämä on juuri se laite, jota meidänkin eskarilainen tarvitsee!

Näppärän oloinen laite 👍🏻

Kätevä ajatus pienemmille! Hankin pojalleni puhelimen kun hän aloitti ekan luokan, käytännön syistä puhelin oli pakollinen ratkaisu, koska poika kulkee koulureittiä välillä itsenäisesti ja on hetkiä yksin kotona. Onneksi saldorajat ja estot ovat helppoja laittaa ja puhelimesta ei ole tullut lelua. 🙂

Näppärältä vaikuttaa!!

Ois hyvä meidän kohta eskarilaiselle.

Meillä hankitaan ennen eskaria. Poika leikkii kadun lasten kanssa melko vapaasti ja olisi kiva välillä paikantaa missä ja kenen pihalla on piilosleikit yms. Käynnissä 😊

Tämä ois kyllä niin näppärä, kun tuo eskarin aloittanut jo kyselee, että koska saa puhelimen. En ihan vielä oikeaa puhelinta kuitenkaan halua tälle huolettomalle tyttöselle antaa… 🙂

Kätevältä vaikuttaa, arjen apuväline

Vaikuttaa hyvältä 🙂

Empäs oo ennen tämmösestä kuullukkaan!

Olisi varmasti hyvä!

Loistava keksintö! Pienelle lapselle en haluaisi juuri ostaakaan vielä mitään älypuhelinta!

Kätevän oloinen ekaks omaks puhelimeksi

Kätsyn olonen vehje 🙂

Voi että hieno homma! Itselläni jo teini-ikäinen lapsi mutta tuolle olis käyttöä siskon lapselle joka aloittaa ensi vuonna eskarin ☺

Eskarilaisen yksin liikkumisen harjoitteluun snowfox olisi mainio apu!

Kätevältä vaikuttaa. 😉

Vaikuttaa tosi hyvältä! Meidän eskarilaiselle hankitaan puhelin varmaan ensi kesänä ennen koulun alkua.

Ihan samoissa ajatuksissa mennään: eskarilaisen reviri laajenee, joku tapa pitää yhteyttä pitäisi olla, mutta vanhakin puhelin matopeleineen tai älypuhelin laajoine sisältöineen ei tunnu vielä tarpeelliselta. Lisäksi olisi mukavaa ettei lapsen tarvitsisi vielä elää puhelimen kanssa. Vielä vähän aikaa ilman… Törmäsin Snowfoxiin mainoksen kautta ja tuote vaikuttaa tosi näppärältä. Olin iloinen kun törmäsin vielä tähän käyttökokemukseen, kiitokset siitä!

Tulisi todella tarpeeseen meidän perheeseen!

Tuo olisi kätevä pienemmällekin kaverille!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.