Yleinen
13.11.2017

ISÄNPÄIVÄFIILIKSISSÄ

ISÄNPÄIVÄFIILIKSISSÄ

Isänpäivät on ihania. Ne vaan on niin kutkuttavia heti aamusta lähtien, kun lasten kanssa herätään valmistelemaan aamupalapöytää ja paketoimaan viimehetken lahjat pakettiin. Itse sankari saa jäädä siksi aikaa vielä kuorsaamaan ennen kuin pienten ihmisten sulosoinnut herättää ja syli täyttyy rakkaista. Niin ja tietty niistä hellyttävimmistä lasten askarrelluista korteista ja muista muistamisista. Kyllä isit on vaan päivänsä ansainneet!

Viime viikolla Mila oli askarellut hoidossa aika upean kortin ja eihän tuota yhdennäköisyyttä voi olla huomaamatta! Lisäksi tehtiin Nikolle vielä toinen kortti kotona, johon haastattelin Milaa siitä, millainen meidän maailman paras isi on? Neljävuotias kuvailee isiä näin,

  • Isi kertoo hassuja tarinoita.
  • Isi antaa aina haleja ja pussailee. Välillä se antaa myös parransiementä.
  • Isi piirtää, muovailee ja maalaa mun kanssa.
  • Isi rakastaa äitiä, Milaa ja Noelia.
  • Isi aina juttelee ja kuuntelee mun juttuja.
  • Isi nauraa ja pelleilee.
  • Isi huolehtii meistä aina.
  • Isin lempiruokaa on lohi ja perunamuussi.
  • Isi lukee iltasadun joka ilta. Paitsi joskus äitikin saa lukea.

Näistä jokaiseen on helppo yhtyä. Meidän lapset on niin onnekkaita, kun heillä on hänen kaltainen isä. Niin välittävä, rakastava ja leikkisä isä. Hänen syli on aina avoin ja rakkaus lapsia kohtaan näkyy kaikessa mitä hän tekee. Se heittäytyminen neljävuotiaan tytön keppari- ja kotisleikkeihin on niin pakahduttavan ihanaa katseltavaa ja samoin poikien yhteiset bondailut kuopuksen kanssa. Tietysti aikaa voisi aina olla enemmän, mutta voiko sitä koskaan ollakaan tarpeeksi? Maailman paras laatuaan ja mä olen myös onnekas, että saan jakaa vanhemmuuden juuri tän tyypin – mun parhaan ystävän ja suurimman rakkauden kanssa. <3

Perus Isänpäivän aamiaisen lisäksi meidän jengin juhlapäivään kuuluu isossa osassa myös molempien perheiden luona kyläily. Siinä se päivä aina hujahtaakin aika sukkelaan, kun ensin käydään Nikon vanhempien luona onnittelemassa pappaa ja siitä suoraan perään mun porukoiden luo vielä päivän kolmansille kakkukahveille. Melko juoksemista nuo juhlapäivät on, mutta me ollaan niin perhekeskeisiä, että tykätään viettää nää juhlapäivät isolla porukalla koko perheen kesken.

Kuinkas teidän Isänpäivä sujui? Kiinnostaisiko muuten kakkuresepti pitkästä aikaa? Leivoin meidän isille uuniversion juustokakusta. Siihen vielä daimia ja kinuskia kylkeen, eli ihan syntisen hyvä kombo. Kohosi omalla kakkulempparilistalla ihan sinne top kolmoseen!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *