Yleinen
14.10.2017

LELUKAAOS HALTUUN!

LELUKAAOS HALTUUN!

Kaupallinen yhteistyö, Kiddex

Lastenhuoneiden säilytysratkaisut taitaa olla yksi vanhempien ikuisuusongelmista, joihin äidit ja isit ympäri maailman etsivät jatkuvasti vinkkejä ja apuja. Ikävä kyllä, mulla ei ole teille tarjota mitään taikatemppuja tähän probleemaan, mutta pieni jeesi kuitenkin. Nimittäin meidän dublot ja pehmolelut ovat saaneet uudet kodit kätevistä Play&Go – säkeistä.

Meidän parin viikon kokemukset näistä lelusäkeistä on tosi positiiviset. Ne on jopa auttaneet nostamaan pientä siivousintoa lapsissa leikkien jälkeen. Säkkien kätevyys nimittäin piilee siinä, että kun leikit alkaa säkki avataan kokonaisuudessaan ”leikkimatoksi”, ja kun leikit lopetetaan narut vedetään kiinni. Pienellä vaivalla ja siivouksella leikit sulkeutuu takaisin siististi säkin sisään. Tosin tuolla meidän dublokasalla ei ihan pelkällä narujen vedolla usein selviä, mutta iisimmin sen legokaaoksen saa selätettyä nykyään!

Säkin saa helposti säilöön oikeastaan minne vaan. Oveen roikkumaan, sängyn alle tai vaikka kaappiin piiloon jos tila on kortilla. Play&Go:lta löytyy kuitenkin niin ihania kuoseja, että jokaiseen lastenhuoneeseen varmasti löytyy sisustukseen sopiva vaihtoehto kivaksi yksityiskohdaksi täydentämään ilmettä. Meiltä löytyy Autorata-säkki, sekä uutuus Disneyn ja Play&Go yhteistyömalliston Mickey Black-kuosilla oleva säkki. Kaikki kuosit pääsette kurkkimaan näppärästi TÄSTÄ linkistä.

Nää mustavalkoiset säkit on erittäin sopivat meidän lastenhuoneisiin ja ne kulkeutuvatkin leikkien mukaan vuorotellen Milan ja Noelin huoneiden väliä. Nyt kannattaa muuten pistää mun insta seurantaan @essipieces, sillä ensi viikolla siellä arvotaan yksin Mickey Black-säkki!

Meillä on takana aika ihana päivä – juuri sellainen lauantai, mitä lasten kanssa haluaisi viettää joka viikonloppu. Kiireetöntä ja leppoisaa hengailua kimpassa koko porukka. Ulkoilua, kyläilyä, leffailtaa, hyvää ruokaa ja illan päätteksi rentouttava lasi viiniä. Nää yhteiset päivät on niin tärkeitä, etenkin nyt kun itsellä tuntuu parin vuoden univelat tosiaan alkaa vaikuttaa. Voi tätä väsymystä tietysti boostata tää syksykin.. kuka tietää?

Toivottavasti sielläkin viikonloppu kohtelee hyvin – ja huomenna on vasta sunnuntai. Nautitaan siitä. Nyt hyvää yötä <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces

Avainsanat

Kommentit

Tuollaiset säkit olisivat kyllä tosi käteviä! 🙂

Essi

Todellakin ja vielä kivan näköisiäkin 🙂

Ihanan kuuloinen lauantai, ja toimivan oloinen leikkimatto!

Essi

Sitä tuo matto kyllä on! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *