Yleinen
11.10.2017

TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PUOLESTA!

TYTTÖJEN OIKEUKSIEN PUOLESTA!

Tänään 11. lokakuuta on taas vietetty kansainvälistä tyttöjen päivää, jonka YK:n yleiskokous loi vuonna 2011. Päivän tavoitteena on tukea kaikkia maailman tyttöjä ja vahvistaa heidän asemaansa. Edistää tyttöjen oikeutta tulla kuulluksi ja boostata heidän osallistumismahdollisuukisaan. Päivä myös auttaa taistelussa syrjintää vastaan, jota tytöt eri puolilla maailmaa joutuvat kohtaamaan ikänsä ja sukupuolensa vuoksi. Tämä päivä on muistutus siitä, että maailman jokaisella tytöllä on oikeus päättää omasta elämästään!

Päivä on kuitenkin myös juhlapäivä, jona halutaan nostaa tyttöjen voimia ja mahdollisuuksia maailmassa jossa elämme. Asiat ovat menossa oikeaan suuntaan, etenkin täällä Suomessa tasa-arvon eteen on tehty hienoa työtä. Kuitenkaan kaikkialla maailmassa asiat eivät ole yhtä hyvin, ja työtä riittää vielä vuosiksi eteenpäin – siksi haluan itsekin nostaa aihetta ja olla mukana – tyttöjen puolesta! Kaikilla maailman tytöillä tulisi olla poikien kanssa yhtäläiset mahdollisuudet toteuttaa itseään ja kykyjään. Sukupuoli ei saa estää unelmien toteuttamista!

Tasa-arvoisempi maailma ja tulevaisuus on kaikkien etu. Se koskettaa kaikkia. Jokaisella lapsella tulisi olla samat mahdollisuudet, riippumatta siitä mihin päin maapalloa hän syntyy, tai kumpaa sukupuolta hän edustaa. Vielä tänäkin päivänä noilla asioilla on valitettavan suuri merkitys. Planin sivuilla aiheeseen pääsee tutustumaan lisää!

Tän tärkeän päivän päätteeksi, kauniita unia! <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *