Yleinen
10.10.2017

MICROBLADING – KAUNIIT & PYSYVÄT KULMAT

MICROBLADING – KAUNIIT & PYSYVÄT KULMAT

Kaupallinen yhteistyö, Royal Beauty

Viimeisen vuoden aikana suosioon on nousseet microblading ”3D-kulmakarvat”. Ne ovat niin aidon näköisiä, että niitä voisi helposti luulla ihan oikeiksi. Microblading on tekniikka, jolla muotoillaan kauniit ja pysyvät kulmat. Kulmat pigmentoidaan ja jokainen karva piirretään yksitellen, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollinen ja juuri omiin kasvoihin sopiva. Tietoa microbladingistä löytyy netistä kuitenkin jo niin paljon, että mitään infopläjäystä en tällä kertaa kirjoita, vaan luvassa on lyhyesti mun omat ensifiilikset omasta ensikokemuksesta koskien microblading kulmia.

Ystäväni ja ripsien laittajani Mariam kävi hiljattain koulutuksen microblading muotoiluun ja kysyi minua ensimmäisten asiakkaidensa joukkoon kokeilemaan toimenpidettä. Hetken harkinnan jälkeen innostuin ja jo seuraavana päivänä tehtiin ensimmäinen mutoilu kulmiini. Kulmat ei ole koskaan olleet mulle ongelma, mutta yksi harvoista jutuista, jotka kuuluu mulla myös arkimeikkiin. Hieman väriä pintaan ja kasvoilla on heti paljon enemmän eloa ja ilmettä. Luotan Mariamin työnjälkeen ja näkemykseen täysin, ja juuri siksi mun ei tarvinnut kauaa miettiä. Tiesin että luvassa on kaunista, luonnollista ja hyvää jälkeä.

Nyt ensilaitosta on viikko ja alla kuvissa näkyy lähtökohta, sekä kulmat pari päivää laiton jälkeen. Tuosta jälkeen-kuvasta kulmat ovat nyt vaalentuneet aika paljon, mutta juuri toivotun luonnollisiksi. Muutaman viikon päästä sitten luvassa on vahvistus, jolloin mun toiveiden mukaan kulmia vahvennetaan ja mahdollisesti vielä tuuhennetaankin. Tuon toisen käsittelyn jälkeen kulmien on määrä kestää noin vuoden ja sen jälkeen kulmat on tarkoitus huoltaa. Oma kokemus microbladingistä on ensimmäisen käsittelyn jälkeen todella positiivinen ja oon iloinen, että uskaltauduin kokeilemaan! Vielä kun saadaan hiottua kulmat lopulliseen kuosiin vahvistusvaiheessa, niin kasvot saavat varmasti kunnon freesauksen.

Minulla ei ikävä kyllä tähän hetkeen ole parempia kuvia laittaa kulmista, mutta vahvistuksen jälkeen lopputuloksesta yritän saada samassa valossa otettua ennen ja jälkeen kuvat.

Royal Beautyn Mariam työskentelee kotisalongissaan Jyväskylässä ja lisää työnjälkeä voit käydä tsekkailemassa Facebook-sivuilla. Hintaa microblading-hoidolla on 280e sisältäen vahvistuksen. Suunniteltiin kuitenkin Mariamin kanssa mun lukijoille ihana tarjous. Kun mainitsette ajanvarauksen yhteydessä lukeneenne tarjouksen blogistani saat kulmat hintaan 220e sisältäen vahvistuksen. Tarjous on voimassa lokakuun loppuun saakka ja kannattaa varailla ajat pian, sillä microbladingin suosio kasvaa kovaa vauhtia ja varauskalenterit täyttyvät nopeasti! Mariamille saa ajan varattua helposti numerosta 0406577759. Täältä tässä vaiheessa jo iso suositus kulmille! Jääkäähän tosiaan vielä seurailemaan, sillä kokonaisvaltaisempaa postausta ja lisää kuvia kulmista on tulossa vahvistuksen jälkeen!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Eiks nuo överiripset aka olla jo aika mennyttä aikaa? Jos kulmat,nuo nekin vois jo päivittää tähän hetkeen👍

Mä kävin vajaa viikko sitten kans ottamassa microblading kulmat. Ensi reaktio oli apua! Näytti niin tummilta ja paksuilta. 😀 parissa päivässä vaaleni ja on nyt kivat, paitsi iho kuoriutuu aika lailla tällä hetkellä. Ja jostain syystä silmä luomet on turvoksissa :/ en tiedä johtuuko microbladingista vai mistä,,toivottavasti menee nopeasti ohi.
Hyvän näköiset kulmat sullakin 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *