Yleinen
28.9.2017

ZADAA – IHANAN HELPPOA KIRPPISTELYÄ

ZADAA – IHANAN HELPPOA KIRPPISTELYÄ

Kaupallinen yhteistyö, Zadaa

Varmasti monelle teistä onkin tuttu second hand muotiin keskittynyt mobiilisovellus nimeltään Zadaa! Niille kenellä kellot ei soi yhtään, se on yksinkertaisuudessaan puhelimeen ladattava kirpputori. Eli tavaroiden osto- ja myyntipaikka, jossa homma toimii helposti ja mutkattomasti, mutta luotettavasti. Aiemmin Zadaan myyntiosiot ovat keskittyneet lähinnä aikuisten pukeutumiseen, mutta nyt myös vauvat ja lapset on otettu messiin. Tällä viikolla nimittäin lanseerattiin Zadaa Baby & Kids – puoli ja me saadaan olla mukana tässä avajaishässäkässä.

Mulla itselläni olisi aika paljon skarpattavaa kierrätyksessä, ja sen homman pitäisikin olla mahdollisimman helppoa, että turhaa tavaraa ja vaatetta ei pääsisi kertymään kaappeihin. Vimeisestä kirppispöytävarauksestakin taitaa kohta tulla kolme vuotta. Onneksi tässä on joka vuosi ollut kerran tai kaksi blogikirppiksiä, joilla on varsinkin lastenvaatteita saanut hyvin kiertoon. Toisaalta huonomminkin olisi siis voinut mennä, koska lisäksi ollaan myös annettu ja lahjoitettu tavaraa eteenpäin. Nyt muuton lähestyessä kaappeja olisi kuitenkin pakko alkaa taas konmarittaa parempaan kuosiin ja tässä Zadaa saa olla isona jeesinä – tästä ei nimittäin myyminen enää paljon helpommaksi voi mennä!

Oon kolunnut jo aika hyvin kirppareita ja myynyt olen myös Torissa ja Facen kirppiksillä. Nyt voi kuitenkin huoletta unohtaa AVt, YVt, mittausrumbat, oharit, postitukset ja kamojen kiikuttamiset ties minne. Nimittäin Zadaa on vaan tehnyt kirppishommista todella helppoa. Kaikki ostamisen ja myymisen vaiheet hoidetaan puhelimella ja sulle ei jää muuta hommaa kuin viedä/hakea paketti lähimmästä Matkahuollon pisteestä.

Sovellus ilmoittaa aina kun joku on ostanut tavarasi. Silloin sun ja ostajan välille avautuu yksityinen keskustelu, jossa voitte sopia mahdollisesta noudosta tai toimituksesta muuten. Siellä voitte myös seurata lähetyksen etenemistä Zadaa-paketilla, joka kustantaa aina 4euroa ostajalle paketin koosta riippumatta aina 10kiloon asti. Oston jälkeen saat koodin, jota näyttämällä Matkahuollossa paketoimasi tuote lähetetään ostajalle. Sinun ei siis tarvitse kirjoitella pakettiin osoitetietoja, tai maksella itse postimaksuja. Riittää siis, että paketoit tuotteen asiallisesti ja kiikutat sen lähimpään toimipisteeseen. That´s all! Rahat puolestaan tulee tilillesi siinä vaiheessa, kun ostaja on vastaanottanut tuotteen.

Palvelussa tykkään itse erityisesti siitä, että se on luotettava. Zadaa tarjoaa esim. täyden hyvityksen, jos ostamasi tuote ei täytäkään odotuksia. Ja luotettavuuteen ja helppouteen luultavasti koko homma perustuukin. Sovellus mm. personoi omien tietojesi perusteella sinulle sopivan kokoiset tuotteet esille automaattisesti. Sillä sovellukseen ensimmäistä kertaa kirjautuessasi täytät lyhyen kyselyn, jonka perusteella sovellus matchaa sulle sopivat tuotteet. Sama toimii tietysti myös toisin päin – kun lataat tuotteen myyntiin, sovellus etsii sille sopivimmat ostajat.

Olen itse kokeillut nyt toistaiseksi vasta Baby&Kids puolta, mutta aion takuulla kuvailla myyntiin myös omia asusteita, kenkiä ja mitä nyt kaapeista löytyykään myyntiin. Kannattaa ladata sovellus puhelimeen, tutustua ja tulla tottakai myös mun putiikkiin ostoksille! Sinne täydentyy vielä lastenvaatteitakin pikkuhiljaa lisää myyntiin. Jos haluatte kokeilla sovellusta, saatte vielä koodilla EV6517 saatte viiden euron edestä shoppailurahaa. Sovellus on ladattavissa iOS ja Anroid puhelimille AppStoresta sekä Google Play:sta. Ja jos sovellus jo löytyy puhelimesta, niin päivitäppä se uusimpaan versioon niin saat uuden Baby&Kids osion näkyviin!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Itsekin oisin halunnut lukea teidän kotipostauksen 😊

Essi

Ei siinä paljon tekstiä ollut, mutta palautan sen vielä viikonlopun aikana, vailla pelkkien kuvien kanssa. 🙂

Hei. En ollutkaan kuullut tälläisestä. Kiitos vinkistä 🙂 .

Mihin muuten se koti myynnissä postaus hävisi?

Essi

Kiva jos vinkistä on hyötyä. 🙂

Postaus on nyt piilossa toistaiseksi, sillä se oli lehtitalon sääntöjen vastaisesti liian ”myyvä” postaus. Fixaan sen sopivaksi vielä viikonlopun aikana kun ehdin.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *