Yleinen
4.9.2017

INSTAKUU – ELOKUU

INSTAKUU – ELOKUU

Syyskuu on jo kovassa vauhdissa, siitä huolimatta mulla ainakin mieli on vielä elokuinen. Kuukaudet hujahtelee sellaista vauhtia, että tekisi mieli vaan saada niistä mahdollisimman paljon muistoja ikuistettua kuviksi. Onneksi on Instagram. Lempisovellukseni jo vuosia, eikä kyllästytä vielä hitustakaan.

Tästä syystä myös Instapostaukset tekevät tovin tauon jälkeen paluun. Kaikki teistä ei välttämättä Instassa seuraile, eikä kaikkia Instan juttuja blogissakaan näy, joten näitä räpsyjä on kiva jakaa tänekin ja samalla säilöä ne näinkin. Nyt kurkataan siis vielä Instan kautta elokuun ihanaan kesämenoon…

1. Elokuussa saatiin nautiskella ehkä ne kesän lämpimimmät päivät. Käytiin lähirannassa pariin otteeseen uimassa, mutta lisää tuollaisia päiviä olisi kyllä oikeasti kaivannut. 2. Elokuun alussa IKEAn upea Vittsjö löysi paikkansa meidän olkkarista. 3. Elokuun alku oli muutenkin meidän kesän kohokohta, kesäreissu alkoi hotellin lakanoissa Nokian Edenissä. 4. …ja pääkohde oli tietysti Muumimaailma! 5. Kesän lopuilla sisustusinto alkoi nostella päätään ja makkari alkoi kaivata uudistusta. 6. Pionit on allekirjoittaneen lempparikukka.

7. Rapujuhlat on loppukesän kivoimpia juhlia. 8. Samaan elokuun viikonloppuun mahtui myös pikkuveljieni rippijuhlat, jossa saatiin pitkästä aikaa koko perhe kuvaan. 9. Yksi pieni sormiruokailija. 10. Noi kaks ja niiden bondaus on vaan ♥ 11. Banaanipannaria tehtiin aika monta kertaa elokuussa. 12. Ja meidän pikkutyyppi täytti VUODEN! Ihan uskomatonta vieläkin.

13. Noelin 1vee paardit vietettiin meillä kotona onnistuneesti. 14. Ja pitihän sankarilla olla ihan ikioma melonihai! 15. Mun rakkaast samassa kuvassa ja myös kauniissa SYSTER P:n* korussa. 16. Lasten päiväuniaikaan kuuluu aina kahvi – tuskin oon ainoa äiti, joka on samaa mieltä? 17. 1vuotiaan synttärilahja, ei enempää eikä vähempää kuin oma auto. 18. Turun tapahtumat pysäytti ja veti sanattomaksi. Tekee sitä edelleen.

19. Elokuussa meidän pihalle saapui kauan odotettu hiekkalaatikko viimein! 20. The cake – Noelin juhliin kokeilin ensikertaa kerroskakkua ja se onnistui – nimittäin se pysyi kasassa jopa! 21. Nää päivät näiden pienten kanssa. Niin arvokkaita ♥ 22. Home is the place to be! 23. Tuo tyttö, ihan mieletön! 24. Ehkä parasta viikonloppuruokaa evö! Te niin haluatte tuon texmex-vuoan ohjeen. Niin hyvää ja resepti tulee jakoon vielä tällä viikolla!

25. Kesän vikat shortsikelit oli ja meni, mutta onneksi niitä vietettiin parhaassa seurassa! 26. Instassa tuli jakoon Daniel Wellington alekoodi ja noista kellokaunokaisista postaan huomenna myös blogiin alekoodin kera. 27. Elokuun lopulla hyppäsin uudelle ikävuodelle, 26 vaihtui 27. 28. Minipavlovat – niin nättejä ja NIIN HYVIÄ! 29. Mun murut, kyllä näiden kanssa kelpaa vanheta! 30. K O T I , ainakin vielä hetken… ♥

SEURATKAA INSTAGRAMISSA: @essipieces

En tiedä muuten yhtään mikä bugi täällä blogissa just nyt on, kun kuvat latautuvat vain tälläisinä suttuisina, mutta itse en asialle osaa tehdä mitään. Joten mennään näillä ja toivotaan että seuraavassa postauksessa kuvalaatu on normalisoitunut.

Niin se on vaan taas maanantai ja uusi viikko alkamaisillaan. Otetaan siitä kaikki ilo irti ja nautitaan alkusyksyn aurinkoisista päivistä! Kivaa viikkoa <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *