Yleinen
31.8.2017

EDULLISTA HYLLYRAKKAUTTA

EDULLISTA HYLLYRAKKAUTTA

Tässä sitä on, yhden hyllyn verran sisustusrakkautta. Niin ja IKEArakkautta. Just niin ajattoman kaunista kaikessa yksinkertaisuudessaan. Niin moneen erilaiseen kotiin sopiva ja mikä parasta, monelle lompakolle sopiva myös. Jo jonkin aikaa meidän olkkaria on kaunistanut IKEA Vittsjö – jota luultavasti voidaan myös jo tituleerata ”blogi- tai instahyllyksi”. Niin paljon tämä ainakin omissa feedeissäni nykyään vilahtelee, oletteko huomanneet saman?

Koin ekan ihastuksen hyllyyn heti, kun se saapui IKEAn valikoimaan. Vittsjö kuitenkin unohtui pitkäksi aikaa, kunnes tänä keväänä sen päätin meille hankkia. Meillä olkkarin ja keittiön väliin jäi nimittäin todella paljon tyhjää tilaa, kun heivattiin sohvan rahi pois. Valoisa tila miltein huusi jotain kaunista ja ilmavaa huonekalua täydentämään ja yhtenäistämään ilmettä. Silloin Vittsjö muistui mieleeni, eikä sieltä enää lähtenyt pois. Kuukausia kuitenkin kului, kun ei vaan löydetty sopivaa rakoa IKEAreissulle. Loppupeleissä käytiinkin sitten heinäkuussa nappaamassa hylly naapurista vihdoin matkaan, kun ystävän kotona tämä hyllykaunotar ei paikkaa löytänytkään.

Harmi vaan että perheessä, jossa on 1vee taapero, ei tavarat tahdo pysyä niille osoitetuilla paikoilla. Etenkin kun puhutaan äidin sisustuskamoista, joten harvoin varsinkaan alahyllyn tavarat ovat hyllyllä kun Noel on hereillä. Tutumpi näky siellä on pienen pieni poika, joka tykkää istuskella ja ajella leikkiautoillaan alahyllyllä. No kyllä joskus koittaa taas se päivä, kun omat sisustusvisiot säilyy hetken pidempään mallillaan… Sitä odotellessa, täytyy pitää särkyvät esineet mahdollisimman korkeilla tasoilla!

Mitäs te pidätte tästä hyllystä? Jos joku ei vielä tiennyt, niin hylly kustantaa alle viisikymppiä ja sitä löytyy myös mustanruskeana.

Hui huomenna on jo syyskuu! Sinne meni kesä, aikamoista. Haikeaa ja ihanaa samaan aikaan ottaa syksy vastaan <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *