Yleinen
30.8.2017

27

27

Tässä sitä ollaan, 27 vuotta elämää elettynä ja toivon mukaan monia hyviä vuosia vielä edessä! Eilen vietin 27.syntymäpäivääni ja mietin, että just nyt, kaksseiskana taidan olla aika sopivasti onnellinen.

Mulla on ihanampi oma pieni perhe, mitä joskus parikymppisenä en osannut, saati uskaltanut edes haaveilla. Niin upea elämäni mies rinnallani, tapahtui ikinä mitä tahansa. Kaksi rakkainta ikiomaa pientä nappulaa, jotka täyttää elämän tavalla, josta olen niin niin kiitollinen. Moni asia olisi voinut mennä tässä elämässä toisin, eikä aina ole näyttänyt todellakaan kovin valoisalta. Kuitenkin just tässä hetkessä sen huomaa, kuinka kaikella on lopulta ollut tarkoituksensa. Kun uskaltaa elää, unelmoida ja pitää sydämen ja mielen avoinna – voi elämä antaa just sitä parastaan! 26 oli tähän mennessä varmasti yksi parhaista, mutta uskon että 27. tarjoaa myös aika huikeita juttuja!

Mutta kyllä silti on vähän vaikea sisäistää, että hitto tässä ollaan oikeasti lähempänä KOLMEAKYMPPIÄ kuin kahtakymppiä! #ikäkriisi

Mutta ei se ikääntyminen tosiaan pahalta tunnu, kun sen saa tehdä parhaassa seurassa <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *