Yleinen
17.7.2017

PIENEN POJAN HUONEESSA

PIENEN POJAN HUONEESSA

Kaupallisessa yhteistyössä Jollyroom.fi

Tervetuloa meidän pienen miehen omaan huoneeseen! Tämä huone oli meillä pitkään lähes varaston roolissa, kunnes vuoden alussa kyllästyin sen keskeneräisyyteen ja alettiin suunnittelemaan siitä työhuoneen sijasta Noelille jo omaa huonetta.

Meidän kotona lasten makkarit on saman kokoisia ja meidän vanhempien huone pari neliötä suurempi. Rakennusvaiheessa haluttiin kuitenkin jättää Milan huoneesta kaapistot kokonaan pois, jotta leikille jäisi enemmän tilaa. Noelin huoneessa sen sijaan löytyy vaatekaapit, jotka toimivatkin sitten tällä hetkellä Milan vaatekaappeina. Pojan vaatteet kun mahtuvat vielä Ikean Malm-lipastoon, mutta ajatus on pian siirtää ne myös vaatekaappiin, jotta tuosta lipastosta voidaan luopua kokonaan. Tällä hetkellä tuo yksi seinä on turhan täysi ja huoneeseen tulee paljon väljempi fiilis sitten, kun tuosta lipastosta päästään eroon. Muuten olen järjestykseen tosi tyytyväinen!

Etenkin nyt kun huone on täydentynyt valmiiksi ja oven puoleinen seinä on myös saanut kalusteensa. Viimesilaukset pojan huoneeseen toi JLY:n kaunis juniorisänky, johon Noel pääsee hieman vielä kasvettuaan harjoittelemaan päiväuniaan. Lisäksi kaipasin huoneeseen lisää pehmeyttä ja Alice & Foxin valikoimasta löytyikin juuri sopivan yksinkertainen mattokaveri tuolle maapallomatolle.

Ja niin kuin näette, alunperin Milan huoneeseen tullut kirjahylly muuttikin hyvin nopeasti Noelin huoneeseen. Se sopii sinne paremmin ja lapset tykkäävätkin lueskella sängyllä kirjoja sadepäivinä yhdessä kasassa. Vitsi odotan jo melkein niitä iltoja, kun saa nukuttaa pojankin omaan sänkyyn ja huoneeseen. Iltasatuhommat kun menee tunnelmallisesti kirjainvalon loisteessa.

Yhtä fiksausta oon miettinyt kyllä vielä huoneeseen, nimittäin sellaista, että pitäisikö tuolle sängyn seinälle vielä maalata vähän lisää vuoria? Mitäs te ootte mieltä? Voisi tehdä hieman ehjemmän näköisen kokonaisuuden. Tosin taulut odottaa lipaston päällä myös ripustamista, joten riittäisikö vain niiden paikoilleen laitto… Täytyypä vielä mietiskellä.

Mutta mitäs pidätte? Me tykätään kyllä kaikki, ja lapset etenkin. Lattialla on hyvin tilaa vielä leikille ja leluille sopivasti säilytystilaa, niin että kamat pysyy ainakin vielä toistaiseksi tässä huoneessa järjestyksessä.

Ihanaa alkanutta viikkoa sinne! <3 toivottavasti saadaan viikonlopun kelit pian takaisin ja näitä sadepäiviä ei tuu kovin montaa putkeen.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Moi! Mistä tuo kiva seinähylly on peräisin?

Essi

Seinähylly on Tuutilulla.fi -verkkokaupasta 🙂

Heippa!
Mistä tuo Malm lipaston vieressä oleva pöytä säilytyslaatikoilla on?

Essi

Moikka Sanna! Se on IKEAn STUVA-sarjan säilytyspenkki. Todella kätevä leluille, meillä on molempien lasten huoneissa tuollaiset 🙂

Hei, mistä tuo säilytin missä on nuo kirjat esillä? Näyttää hauskalta!

Essi

Se on myös Jollyroomilta. Näköjään siitä jäi linkki pois, lisään sen ihan pian kun ehdin koneelle 🙂

Hei mikä on ohimennen kuvissa vilahtanut ruskea sitteri jossa noel vauvana hengaili myös korkeammalla?

Essi

Se on Stokke Steps bouncer, sopii yhteen Stokke Steps syöttötuolin kanssa. Se oli todella kätevä sitteri vauva-aikana, kun vauvan sai ruokapöytään jo vastasyntyneenä kaveriksi 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *