Yleinen
3.7.2017

MILAN 4V-SYNTTÄRIVIIKONLOPPU

MILAN 4V-SYNTTÄRIVIIKONLOPPU

Milan 4v-synttärit on nyt onnellisesti ja onnistuneesti takana. Koko viikonloppu menikin aikamoisessa juhlahumussa, kun juhlia oli molempina päivinä. Ensin lauantaina juhlittiin sukulaisten kesken, kun mummit, papat, sedät, enot, tädit, serkut ja isoisovanhemmatkin kävivät onnittelemassa 4vuotiasta sankaria. Sunnuntaina sitten mehukesteiltiin kavereiden ja ystäväperheiden kanssa.

Näitä juhlia erityisesti Mila oli odottanut jo useamman viikon ajan. Ensimmäistä kertaa synttäreistä alettiin höpisemään viikoittain jo keväällä. Toivomus oli saada Onneli & Anneli – teemaiset juhlat ja kuvista näettekin miten sitä toteutin tällä kertaa. Paljon värejä, eniten tietty pinkkiä, kukkia ja hieman teekutsumaista tunnelmaa. Juhlien somistuksessa, koristeluissa ja kattauksessa apunani oli jälleen ihana Juhlahumua-kauppa. Ilmapallot*, numero- ja kirjainfoliopallot*, sekä pastelliset kattaustarvikkeet* viimeistelivät juhlatunnelman mielestäni todella onnistuneesti. Värikkäät kirjaimet Light boxissa* toivat myös lisää lapsekkuutta juhlien ilmeeseen.

Tällä kertaa halusin pitkästä aikaa häärätä leivontahommissa enimmäkseen itse. Täytekakut, minipavlovat ja pätkismuffinssit leivoin hyvissä ajoin viime viikolla valmiiksi, sillä Niko oli reissussa töissä vielä torstaihin asti. Lisäksi makeaan pöytään ostettiin karkkia ja kaverijuhliin leipuriystävältäni cookiepopseja. Suolaisina tarjottavina juhlissa oli mm. coctailpiirakoita, tonnikalawraprullia, coctailtikkuja, minipizzoja ja popparia. Haluaisitteko tänäkin vuonna juhlien reseptejä jakoon? Täytekakut onnistui pitkästä tauosta huolimatta tosi hyvin, ja toi luottoresepti voisi ainakin olla kiva blogiinkin.

Molemmat juhlat itsessään meni tosi kivasti, vaikka perinteisesti kiire meinasi tulla ennen kuin ekat vieraat jo saapuivat. Positiivista oli kuitenkin, että itsekin kerkesin edes vähän tukkaa suoristaa ja puuteriakin sipaista, eikä tarvinnut ihan räjähtänyt emäntä olla.

Kukista on muuten pakko sen verran sanoa, että hain juhliin aivan mielettömän ihanan kimpun jälleen Jyväskyläläisestä Minnan Ruusupuusta. Soitin Minnalle torstaina aivan viimetippaan torstaina, kerroin toiveeni parilla lauseella ja perjantaina minua odotti ihan täydellinen boheemihtava kimppu Ruusupuussa. Siellä todella osataan sitoa ajanmukaisia ja trendikkäitä kukkia, iso suositus, joten pistäkää Jyväskyläläiset tämä kukkakauppa korvan taa. Palvelukin on 5/5!

Oli myös ihan nappivalinta jakaa juhlat kahdelle päivälle. Aloittaa lauantaina rauhallisemmin sukulaisten kanssa ja jatkaa sitten sunnuntaina lapsisirkuksen kanssa. Silloin talo ja piha olikin täynnä pientä väkeä ja voitte vaan kuvitella sen melutason herkuttelun ja pikku sokeriövereiden jälkeen. Ohjelmaksi ajattelin aluksi aarteen metsästyksen, mutta meno oli sen verran vauhdikasta, että aarrepussukat päädyttiin vain jakamaan pienille vieraille juhlien lopuksi.

Täytyy kyllä sanoa, että on aikamoinen puristus tälläiset synttäribileet myös meille vanhemmille aina kaikkine siivouksineen ja leivontaurakoineen. Kyllä nyt takki on hieman tyhjä, mutta Mila oli juhlista, kavereista ja ihanista lahjoistaan niin onnellinen, että kaikki vaiva oli sen arvoista. Mikään ei voita sitä aitoa iloa ja riemua lapsen kasvoilla, mitä nää juhlat on aina täynnä. Kiitos vielä hurjasti jokaiselle mukana juhlineelle lahjoista ja kaikesta, teitte Milan 4-vuotisista ikimuistoiset!

Ja hei ihanaa HEINÄkuuta kaikille! <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kaunista! Tuo kakkuresepti kyllä kiinnostaisi. Näyttää niin ihanalta että voisin sellaisen leipaista tytön 1v juhliin. Ajattelin myös tällä kertaa tehdä itse kakun sen sijaan että tilataan mitään fantasiakakkua. Kesä ja mansikat jotenkin kutsuu leipomaan perinteisen mansikkakermakakun 🙂

Moikka, miten/missä nuo kirjainpallot ovat kiinni? Ja onko tuossa numeropallossa tikkku? 🙂

Moi! Mua kiinnostaisi se, miten olet laittanut nuo kukat täytekakkuihin koristeeksi? Onko varressa jokin suojus vai oletko tökännyt ne vain suoraan kakkuun kiinni? 🙂 voiko kakkua syödä siitä kohtaa sitten vai meneekö hukkaan? Itsekin leivon usein täytekakkuja ja olen ihastellut kauniita kukkakoristeita mutta miettinyt tuota käytännönpuolta aina!

Ihanat koristelut!! Meidän Mila täyttää ensi viikolla vuoden ja hänen synttäreillä tulee olemaan samanlaiset 😉 Kiitos vinkistä! On muuten hauskaa, kun olen ajatellut, että jos saadaan poika niin hänestä tulisi Noel. Samanlainen maku meillä siis. 🙂 Kivaa kesän jatkoa Jyväskylään!

Kaunis mekko sulla, mistä toi on? Ja hatunnosto tollasten juhlien järkkäämisestä, huh 😀

Mitä aarrepussassa sisälsi? Meillä ensimmäiset kaverisynttärit tulossa ja Mietinnässä
miten kavereita muistaisi 🙂 minua kanssa kiinnostaa reseptit! Kaikki herkut näyttää tosi hyviltä 🙂

Onnea Milalle!

Kauniit juhlat olet järjestänyt, tuo ilmapallo”ketju” erityisesti jäi mieleen, ja voisi toteuttaa tytön synttäreille marraskuussa. Reseptit jakoon myös, tarjoilut kuulostivat ihanilta.

Onko vielä tulossa teidän perinteiset blogiporukan synttärit?

Ihana mekko essillä!!! 😊 joo minipavlovien ohjeita kehiin! Meillä ens kuussa pojan 1vee juhliin vois tehdä.

Reseptit ois ihania, meillä on ensi viikolla 2v synttärit ja minipavlovia aion ainakin tehdä! 🙂

Ihanalta näyttää! Ja hurjasti onnea <3
Ehdottomasti reseptejä kehiin! Ja mua kiinnostaa myös tietää, kuinka pystyit tehdä ruokia etukäteen? Miten säilytit ruuat silloin? Meillä muutaman kuukauden päästä tulossa tytön ensimmäiset synttärit ja olisi kiva pystyä tehdä monta asiaa valmiiksi ennen sitä synttäripäivää 🙂

Onnea synttärisankarille täältäkin ☺️ kiva olisi saada reseptejä, etenkin minipavlovat kuullostaa tosi hyviltä ja muffinssejakinn olisi kiva testailla ☺️💜

-Vilma

Onnea Milalle!

Ehdottomasti reseptit kiinnostaa. Meillä muutaman viikon päästä Milalla 5-vuotis juhlat ja olen aina vähän hukassa varsinkin kakun kanssa… 😀

Aivan ihania kuvia ja niin kauniit tarjoilut! Ehdottomasti reseptit kiinnostaa 🙂 meillä ois reilun kuukauden päästä tytön 1v juhlat ja pohdinnassa just tarjottavat. Jotain näin nättiä haluaisin, kun näitä näkee mutta… saapi nähdä mihin rahkeet riittää 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *