Yleinen
29.6.2017

KÄYTÄNNÖLLINEN LAHJA 4-VUOTIAALLE

KÄYTÄNNÖLLINEN LAHJA 4-VUOTIAALLE

Yhteistyössä, Jollyroom

Mila sai maanantaina herätä synttärisankarina aamuunsa, ja niinkun jo aiemmin kirjoitin, odotti tyttöä omassa huoneessa synttäriyllätys. Ylläri oli kasaantunut yön aikana kuin itsestään (eli äiti ja isi vietti lastenhuoneessa ”omaa-aikaa” kalusteita kooten…) ja pienen tytön huone oli muuntunut hieman isomman tytön huoneeksi. Järjestystä oli vähän fiksailtu ja huonekaluja vaihdeltu, mutta paras juttu oli uusi ja upea kirjoituspöytä. Voitte kuvitella miten mielissään sankari tästä oli! No näette sen kyllä kuvastakin <3

Oltiin pohdittu jo pidemmän aikaa, mitä tänä vuonna Milan syntymäpäivälahja olisi. Jotain pitkäikäistä, kestävää, käytännöllistä ja tarpeellista juuri nyt. Sellaista mistä olisi iloa parhaassa tapauksessa joka päivä. Mila rakastaa muovailla, piirrellä ja askarrella kaikenlaista ja tykkää nykyään myös puuhailla ja leikkiä huoneessaan omassa rauhassa. Tuo pienempi termiitti nimittäin hyvin usein häiritsee isosiskon touhuja ja se ei aina ole niin kiva juttu. Ajatus omasta puuhapisteestä tytön huoneeseen syntyi sitten siinä vaiheessa, kun selailin Jollyroomin valikoimaa yhteistyön merkeissä. Tämä Alice & Fox´n pöytäsetti oli kuin tehty Milan pastelliseen huoneeseen ja se sopii sinne täydellisesti. Vai mitä sanotte?

Lisäksi saatiin Milan huoneeseen myös kätevä kirjahylly, jota meidän kirjoja rakastava tyttö on nyt järkkäillyt monen päivän ajan aina uuteen ja uuteen järjestykseen. Tykkään hyllystä tosi paljon itsekin, sillä vihdoin kirjoille on oikeasti fiksu paikka, eikä ne vie lähes kaikkea tilaa lelulaatikoissa ja pysyvät paljon paremmassa järjestyksessä.

Viikonloppuna meillä on luvassa kahden päivän synttärijuhlinnat. Milan lahjatoiveet ovat olleet sukulaisille ja ystäville hyvin lelupainotteisia, joten olen enemmän kuin iloinen, että meidän synttäriylläri oli jotain muuta. Ennen juhlia pitäisi muutenkin taas tehdä pientä leluinvistä, sillä lelulaatikoissa ei tällä hetkellä kyllä ole vielä uusille tilaa.

Millaisia lahjoja te tykkäätte hankkia lapsillenne? Lasten toiveiden mukaisia vai jotain josta on iloa pidemmänkin aikaa?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Onko tuo pöytä kuinka matala tavalliseen verrattuna? Entä tuoli? Kuvassa tuoli näytti matalalta pöytään verrattuna, kun Mila istui siinä, mutta saattaa vain kuvassa näyttää siltä. Mietityttää pöydän käyttöikä tässä siis 🙂 Mutta erittäin ihana pöytä ja tuoli sekä tietenkin päivänsankari!

Essi

Pahoittelut, että vastaus tulee vasta nyt. Mutta mielestäni tuoli on oikein sopiva livenä ja pöydän ääressä on helppo neljävuotiaan touhuta. Kyllä tuo pöytä on normaalia matalmpi reippaasti 🙂 Luulempa, että tää on oikein hyvä ainakin johonkin 8 vuotiaaksi saakka.

Nätti pöytä ♡ ja toi värikäs talon mallinen koriste on myös ihana. Mistä se on?:)
Mä ostan myös mielummin omille lapsille käytännöllistä ja tarpeellista lahjaksi, koska kummeilta ja mummeilta saa sitten niin paljon leluja kumminkin 😀

Essi

Eikö ole <3 Se on ostettu pari vuotta sitten Tigeristä, ja niitä on näkynyt valikoimassa aina silloin tällöin ihan lähiaikoinakin. Kantsii pitää silmät auti 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *