Yleinen
16.6.2017

IKEA-KIRPPIS TULEE TAAS!

IKEA-KIRPPIS TULEE TAAS!

Kaupallinen yhteistyö, IKEA Suomi

Ai vitsi mikä päivä tänään on ollut! Tälläisiä aurinkopäiviä lisää kiitos. Ainakin huomenna vissiin saadaan vielä nauttia lämpimästä päivästä, mikä tekee mut erityisen iloiseksi just nyt. Eteisessä odottaa aikamoinen kirppiskasa huomista varten, sillä viikonloppuna on taas aika IKEA-kirppiksen. Viime vuonna kirppiksen jouduin jättämään väliin ihan loppumetreillä loppuraskauden vaivojen vuoksi. Tänä vuonna ollaan kuitenkin mukana täysillä ja huomenna aamulla starttailen peräkontti täynnä myytävää Jyväskylän IKEA-lähipisteelle.

Kuvat antaakin jo aika paljon viitettä siitä, mistä mun myyntipöytä koostuu suurimmaksi osaksi. Lasten pieneksi jääneitä vaatteita riittäisi just nyt myytäväksi varmaan useampikin myyntipöytä, vaikka kassillisia on jo annettu ja myytykin eteenpäin. Ihan uskomatonta, miten sitä vaatetta onkaan taas kertynyt. Toisaalta eipä sitä ole yli vuoteen käyty myymässäkään kirppareilla tai vuokrattu pöytiä. Ehkä kuitenkin pitäisi pikkuhiljaa taas palautella mieliin sitä hyväksi todettua ajattelutapaa kuluttamisessa – vähemmän on enemmän. Varsinkin nyt alennusmyyntien alla olisi hyvä pitää jokin järki siinä, miten lapsille taas täytettä vaatekaappeihin hankkii. Nyt on enemmän kuin hyvä aika antaa ajatuksia kestävämmälle arjelle ja pistää kiertoon ne tavarat ja vaatteet, jotka eivät meille ole enää tarpeellisia. Sillä ansaitseehan jokainen käyttökelpoinen tavara aina rakastavan kodin.

Tämän viikonlopun ehdoton menovinkki on siis jokaisella Suomen IKEA-paikkakunnalla odotettu ulkoilmakirppis. Myyntipöydät on varattu loppuun jo hyvissä ajoin, mutta ostoksia kannattaa tulla tekemään, sillä kaikenlaista kivaa on varmasti tarjolla kodin sisustuksesta vaatteisiin. Kirppikset IKEA-tavaratalojen ja IKEA-lähipisteiden edustoilla järjestetään tänä vuonna lauantaina sekä sunnuntaina 17.-18.6.2017 klo. 10-14. IKEA-tavaratalot ja IKEA-lähipisteet avaavat ovensa myös kirppisviikonlopun ajan poikkeuksellisesti jo klo. 10. Tapahtuman löydät myös Facebookista!

Nähdäänhän siis huomenna kirppismerkeissä? Ja ihanaa viikonloppua muutenkin, nautitaan auringosta ja lämmöstä <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *