Yleinen
12.6.2017

TEHOKAS TREENI LEIKKIPUISTOSSA

TEHOKAS TREENI LEIKKIPUISTOSSA

Yhteistyössä, Boom Valmennus

Huhhuhuijakkaa millainen viime viikon loppu oli. Yhtä menoa ja meininkiä, joten pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Nyt kuitenkin maanantai on startattu tehokkaasti ja työn alla on jo monta kivaa ja mielenkiintoista postausta tuleville päiville. Ekana niistä jakoon lähtee ensimmäinen treeniohje teille, jotka tykkäätte liikkua muuallakin kuin lenkkipolulla ja salilla.

Tiina teki mun treeniohjelmaan pieniä muutoksia viime viikolla ja lisäsi sinne mm. tän kahvakuulatreenin. Jumppa on supertehokas ja sitä voi kätevästi vetää vaikka lasten kanssa puistossa, tai omassa pihassa samaan aikaan kun lapset leikkii hiekkiksellä. Treeni on tarkoitus vetää mahdollisimman nopeasti läpi ja ajan salliessa koko setin voi toistaa 1-3 kertaa peräkkäin kuntotasosta riippuen. Yhdellä kiekalla tulee jo yhteensä 300 toistoa, joten ei kannata ekalla kerralla haukata liian suurta palaa ja alkaa vetää kolmea kierrosta kerta laakista. Sykkeen kohotusta ja virtaavaa hikeä voin ainakin luvata jo yhden kierroksen reenillä. Napatkaapa talteen ja testatkaa!

ETUHEILAUTUS x 30

KYLJET KUULALLA x 30 (15 per puoli)

KAUPPAKASSI x 30

ETUHEILAUTUS YLÖS ASTI x 30

KUULAN PYÖRITYS PÄÄN YMPÄRI x 30 (15 per puoli)

ASKELLUS PENKILLE x 30

SUORIN JALOIN MAASTAVETO KUULALLA x 30

YHDEN KÄDEN ETUHEILAUTUS x 30 (15 per puoli)

HAUSIKÄÄNTÖ JA YLÖSTYÖNTÖ x 30

KORKEA VETO x 30

Jos joku liike ei aukea kuvien perusteella, niin YouTubesta löytyy myös aika hyvin videoita, joissa liikkeet näkee vielä astetta konkreettisemmin. Liikkeet ovat kuitenkin hyvin yksinkertaisia ja jos kuulalla on tullut jumpattua, niin varmasti aika tuttua juttua monelle. Itse tein treenin 8kg kuulalla, mutta esim. maastavedossa olisi hyvä olla 16kilon kuula. Täytyy siis varmaan kipaista tässä kuulakaupoilla vielä, niin saa treenistä vielä sopivan raskaan joka osa-alueelle.

Mulla oli tosiaan molemmat lapset mukana, kun treeni vedettiin ekaa kertaa Tiinan kanssa läpi. Mila leikki puistossa ja Noel naureskeli rattaissa puuskuttavalle äidille. Hyvin onnistui hikitreenaaminen näinkin, joten tästä otetaan kyllä tapa ja perus puistoilutkin voi käyttää hyödyksi näin. Aina ei oo tosiaan pakko päästä sinne salille tekemään lihaskuntoa, se onnistuu mielikuvitusta käyttämällä melkeinpä missä vain! Ja oikeesti, mikä on ees kesällä parempi tapa liikkua kuin ulkona auringossa? (no kyllä se raikas kesäsadekin kelpaa, sillä sitä nähtävästi on tänäkin vuonna tarjolla enemmän kuin noita hellepäiviä…)

Mikä on teidän lemppari treenimuoto kesäisin? Entä olisko teillä toiveita näiden treeni- ja ruokapostauksien suhteen? Tiinan kanssa innolla lähdetään toteuttamaan teidän toiveita tän mun valmennuksen aikana!

Kivaa uutta viikkoa sinne jokaiselle <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

 

Avainsanat

Kommentit

Tosi hyvältä vaikuttaa tää kahvakuulatreeni, pitääkin kokeilla. 😊
Kiva kun teet myös näitä treenaamiseen ja ruokavalioon liittyviä postauksia.

Essi

Näitä on kyllä kiva tehdä ja tekisin enemmänkin kun olisi aikaa! 🙂 Kiva jos testaat <3 tuu kertomaan sitten miltä tuntui!

Tää on ollut tosi kiva treeni, minä kun en oo koskaan
aiemmin kahvakuulalla treenannut, niin olen kyllä tykästynyt. Kiitos kun jaoit tämän! ☺️

Miksi et itse ole näissä kuvissa? Omia kuviasi näkyy hyvin harvoin missään postauksessa tai instassa ja se on alkanut tuntua aika oudolta 😓

Essi

Ihan puhtaasti siksi, ettei mulla oikein oo ketään kuka kuvaisi. Kyllä varmasti näissä treenipostauksissa tuun itse olemaan myös jatkossa, kunhan ehditään Tiinan kanssa käydä vähän mun kameraa läpi, että vuorostaan mä pääsen välillä kameran toisellekin puolelle 🙂 Jalustan hankkiminen kameralle varmaan auttaisi kyllä asiaa, että saisi itsekin otettua kuvia jos ei ole ketään kuvaamassa!

Aivan mahtava kahvakuulatreeni. Tää täytyy ottaa ehdottomasti talteen. Leikkipuistoon en tosin kuulaa ala raahaa mukana, mutta tämä ohjelma tarjoaa kauan toivotun vaihtelun junppahetkiin. Kiitos!

Essi

Tää on kyllä ihan parasta, jos sieltä löytyy tarvetta tälläsille <3 Tuu kertomaan mitä tykkäsit, kun oot kokeillut!

Treeniä testattu ja oli kyllä tehokas, syke nousee kyllä hyvin. Ekalla kerralla tosin pamahti migreeni ekan kierroksen jälkeen ja jouduin lopettaa. Mutta pikkuhiljaa..

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *