Yleinen
6.6.2017

ÖVEREIN KINDERKAKKU IKINÄ

ÖVEREIN KINDERKAKKU IKINÄ

Vihdoin jakoon lähtee superherkku ja ehkä överein suklaakakku! Ja vaikka pääsiäinen menikin jo aikoja sitten, niin tää kinderkakku sopii ihan yhtä hyvin jokaiseen juhlaan ja herkkuhetkeen silloin kun pitää saada jotain tuhtia ja suklaista. Vähän liiankin hyvää ollakseen totta ja ulkonäkökin sen kertoo, että suklaata tässä ei ole ainakaan säästelty!

Tää överikakku syntyi vähän kuin vahingossa pääsiäisenä, kun tarkoitus oli leipoa ihan perus kinderpiirakkaa jälkkäriksi dinnerille. Pohjan valmistuttua aloin kuitenkin empimään, että perus piirakka on aika perus tylsää kamaa ja halusin laittaa sen vähän visuaalisemmin esille. Leikkasin pohjan kahteen saman kokoiseen osaan, täytin ekan pohjan ja nostin toisen päälle – lisää täytettä ja koristelut maito- ja valkosuklaalla, sekä tietty hurjalla määrällä suklaamunia. Koristeiksi tietty sopii ihan kaikki suklaa ja mitä enemmän sen parempi!

Pohjan ja täytteen tein TÄLLÄ K-Ruoan ohjeella.

Tällä hetkellä mulla on jo Milan synttärisuunnitelmat käynnissä. Sankari itse toivoo Onneli&Anneli-teemaisia synttäreitä, joten tässä joutuu hieman luovuutta käyttämään. Paljon värejä ja kukkia luultavasti näillä kemuilla tullaan näkemään ja suunnitelmissa on leipoa ainakin suurinpiirtein kaikki tarjottavat itse. Kakkuinspistä etsinkin kovasti just nyt Pinterestistä, oisko teillä heittää ideoita jostin takuuvarmasta ja nätistä kakusta? Perus täytekakun lisäksi ajattelin tehdä ainakin Pavlovaa, hedelmävartaita ja perinteisesti kuppikakkuja jollain maulla. Suolaiseksi mietin toasteja ja pikkupizzoja.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Äh, en kestä miten herkun näköinen kakku!!kinderpiirakka uppoaa meillä koko suvulle,niin tämä olis aika varma herkku juhliin:)

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *