Yleinen
30.5.2017

YKSILÖVALMENNUS – 1. KUUKAUSI

YKSILÖVALMENNUS – 1. KUUKAUSI

Yhteistyössä, BOOM VALMENNUS

Se alkaa olla eka kuukausi paketissa tätä uutta elämää. Projekti on lähtenyt mukavasti käyntiin ja fiilis on superhyvä, vaikka tietty niitä vaikeitakin päiviä tähän touhuun eksyy aina välillä mukaan. Arkeen ollaan löydetty lisää balanssia ja liikunnasta on tullut tän väsymyksen keskellä mulle aikamoinen henkireikä. Jaksaminen ja kunto kasvaa viikko viikolta, mikä on niin siistiä huomata. Kyllä elämästäkin alkaa nauttia isommilla siemauksilla kun kroppa alkaa voimaan paremmin!

Entistä selkeämmin on saanut huomata sen, miten paljon ruokavalio vaikuttaa omaan oloon ja energiaan. Vaikka meillä ollaan aina syöty terveellisesti, niin tasapainossa oma syömiseni ei ole ollut, puhumattakaan viimeisen vuoden herkutteluista. Nyt kun syö tarkkaan ja säännöllisesti, herkkuja vältellen sekä hyvin puhtaasti, ei niitä väsyhetkiä esiinny päivissä enää samaan tahtiin kuin ennen. Mikä on tosi hyvä juttu etenkin nyt, sillä oikeanlainen ruoka ja liikunta ovat varmasti suuri voimavara, kun yöunet ovat mitä ovat. Juuri se mitä laitat suuhusi, vaikuttaa niin paljon kropan hyvinvointiin ja siis ihan kaikkeen. Oloon, vireystilaan, uneen, vatsan toimintaan… Lista on loputon.  Ette tiedäkään miten mä odotan sitä hetkeä, kun saan vielä unihommat balanssiin. Sitten luultavasti voin paremmin kuin pitkiin aikoihin!

Yksilövalmennus Boom Valmennuksen Tiinan kanssa on ollut jo heti alussa positiivinen yllätys. Tullaan koutsin kanssa hyvin juttuun ja meidän yhteiset treenit on niin hauskoja. Mikä on muuten aika tosi tärkee juttu tälläisessä projektissa. Jos valmentajan naama lähinnä ärsyttää, niin tuskimpa luvassa on kovin hedelmällisiä yhteistreenejä. Lisäksi on ollut kiva päästä tekemään erilaisia harjoituksia, pelkän saliharjoittelun ja lenkkien lisäksi. Olen päässyt vetämään traktorin rengas – ulkotreenin ja uppoutunut myös pitkästä aikaa kahvakuulan saloihin. Mielenkiinnolla odotan kyllä, että mitä kaikkea Tiina vielä keksii mun pään menoksi. No se on oikeastaan ihan sama, sillä 110% innolla lähden jokaiseen treeniin ja teen mitä käsketään. Piiskurin treenattavana sitä ottaa kyllä kaiken itsestään irti ja siitä mä nautin. Vielä pitää viedä oppeja mukaan niihin omatoimisiin treeneihi, koska ei sitä vielä ainakaan osaa mitata itsestään yksin salilla niin täysiä tehoja ulos.

Mitäs ne ekan kuukauden konkreettiset tulokset sitten ovat? No ainakin olo on alkanut kevenemään ja sen näyttää niin mittanauha kuin puntarikin. Kiloja on lähtenyt reilut kolme, eli tahti on oikein sopiva tälle puolelle vuodelle. Kaikista tärkein onnistuminen on kuitenkin se, että ruokahommat ovat sujuneet rutiinilla ja vapaamissa herkkupäivissä on pysytty yhtä jäätelörepsahdusta lukuun ottamatta. Lisäksi salilla käymisestä on tullut tosiaan se arjen henkireikä, siellä voi purkaa päivän paineita ja kaiken lisäksi hikoilusta tulee vaan niin hyvä fiilis!

Tänään vedin kotona kahvakuulajumppaa ja vika kuva kiteyttääkin sen, miten helppoa kotitreenaaminen välillä on lasten kanssa. Yks nassikka kun roikkuu jatkuvasti jalassa, niin ei auta muu kuin vaihtaa kuula vauvaan ja jumppa jatkuu!

Kuvasin muuten yksi päivä mun koko päivän ateriat ja mietin, että oisko siellä tyyppejä joita kiinnostaisi saada apua omiin syömisiin ja nähdä kuvien muodossa aika toimiva ruokavalio? Voisin tälle viikolle vielä laittaa postauksen tulemaan siitäkin aiheesta.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kiinnostaa täälläkin! Itsekin 6kk ikäisen pikkuneidin kanssa kotona ja tuntuu, että nyt olisi hiljalleen aika panostaa omaan ruokavalioon ja treeniin 🙂

Essi

Kiva juttu ☺️ Nyt sainkin sopivasti tuon ruokavalio-postauksen eilen illalla ulos.

Kiinnostaa kovasti tämä sinun elämänmuutos, puolivuotiaan kanssa kotona ja olisi niin paikallaan vähän kuntoremppaa tehdä, jospa saisin sinusta itselle motivaation;) terveisin yliväsynyt ja raihnainen äiti 😀

Essi

Tsemppiä sinne <3 mä aloittelin myös pienin askelin siivoamaan ruokavaliota ja salitreenailua Noelin ollessa 6kk. Sitä ennen suuhun meni kyllä paljon mitä sattui, etenkin päiväuniaikaan. Toivottavasti näistä postauksista saat intoa ja inspiraatiota! 🙂

Kyllä kiinnostaa! 🙂

Essi

Jes kiva juttu! 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *