Yleinen
23.5.2017

KYMMENEN VUODEN FACEBOOK-PROFIILIKUVAT

KYMMENEN VUODEN FACEBOOK-PROFIILIKUVAT

Heei täällä taas ollaan melkein viikon paussin jälkeen! Meillä on ollut hieman teknisiä ongelmia, kun viikonloppuna katkesi netti, eikä sitä saatu fiksattua omin neuvoin. Tänään sitten selvisi, että meidän talokuidun modeemi on pamahtanut jotenkin rikki. No huomenna jo onneksi lupasivat tulla korjaamaan, joten silloin on hieman helpompi ja sutjakampi blogia päivittää!

Nyt aukesi sitten myös hyvä mahis postata jo hetken luonnoksissa roikkunut haastetyyppinen postaus, joka on kiertänyt jo monet monet blogit. Siispä Mamma rimpuilee -blogin jalanjäljissä mennään ja tarjoilen teille katsauksen kymmenen vuoden Facebook-profiilikuviini. Mitään spektaakkelia on turha odottaa, sillä hyvin luotetulla selfie-linjalla on pysytty muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta koko vuosikymmen. Tässä ne nyt tulee!

 

2007

17-vuotiaana alkoi Facebook-taival tällä kuvalla. Muistan vielä elävästi tän kuvan, jonka nappasin juuri ennen kuin lähdettiin tyttökavereiden kanssa jonkun tutuntutuntutun kotibileisiin.

2008

Tästä vuodesta starttasi sitten selkeesti nämä porukoiden läppärin webkameralla kuvailut. Todella laadukasta kuvaa ja vitsi miten nätit kiharatkin.

2009

Sama lokaatio ja sama webkamera vanhempien olkkarissa kuin edellisenkin vuoden kuvassa. Mitäs sitä toimivaa konseptia vaihtamaan.

2010

Tänä vuonna oli selkeästi ollut joku lapsuuskuva-haaste ehkä FB:ssä? No mutta tässä meikäläinen vetää vuoden vanhana puuroa etelänreissulla aika coolina. Tästä muuten huomaa, että kyllä noissa meidän lapsissa on myös mua paljon, eikä meidän jälkikasvu ole pelkästää Nikon kopioita.

2011

Webkameramatskuun palataan, mutta nyt laite on jo oma läppäri ja taustalla silloinen koti, jossa asuin kämppisystäväni kanssa. Tuohon aikaan meni kyllä melko lujaa ja tyttöporukan kanssa rällättiin menemään vailla huolta huomisesta. Huhu kyllä nuorutta tuli elettyä silloin täysillä.

2012

Kohtalon vuosi, jolloin myös Nikon tapasin ja kohtalokas on kuvakin. Itseasiassa tää napsaus on otettu hetkeä ennen kuin lähdin ties monensille treffeille. Korvia myöten rakastunut nainen kuvassa.

2013

Tää on yks rakkaimmista kuvista. Äiti ja äitin prinsessa. Miten tästäkin voi tulla jo elokuussa neljä vuotta <3

2014

No nyt on aika perus selfie.

2015

Ja samaa kauraa tämäkin. Oon selkeesti aika tylsä tyyppi, kun kuvat toistaa aikalailla itseään. No mutta näkee ainakin vuosien jälkeen sitten, että miten sitä vanhenee vuosi vuodelta.

2016

Tää kuva on sitten tämän vuoden rakkain. Kuva kertoo kaiken – siinä on rakkaus. <3

2017

Ja tää vuosi onkin sitten tässä. Hyvin tuoretta matskua äitienpäivältä, joka kiteyttää kyllä tämän vuoden jo nyt aika hyvin. Mun maailman navat ja suurimmat rakkaudet siinä sylissä.

Aika hurjaa kyllä, että Facebookissakin on tullut roikuttua jo KYMMENEN vuotta. Hauska oli kyllä tsekkailla kuvia vuosien takaa ja täytyy jatkaa lisäilyä myös tulevaisuudessa, jotta tälläiset muistelot on mahdollista pitää taas vaikka seuraavan kymmenen vuoden päästä.

Laittakaahan kommentteihin linkkejä, jos olette tehneet tän saman. Monet haasteet oon jo kurkkinut, mutta lisää kyllä näkisin mielelläni. Nää on niin hauskoja!

Tällä viikolla on tulossa piha- ja puutarhajuttuja + superARVONTA ja ainakin mun treenivalmennuskuulumisia. Eli jos nuo aiheet kiinnostelee, niin pysykääpäs linjoilla.

Nyt kauniit unet sinne <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hieno aikamatka:) & hauska nähdä vanhoja kuvia

Tuli mieleen postaustoive. Kesällä ulkoleikit lisääntyy hirveästi lapsilla ym Ulkona olo. Olisi kiva että tekisit postauksen millainen pihapiiri/naapurusto teillä on? Onko lapsille miten kavereita? Onko naapurit paljon yhdessä vai omissa oloissaan? Onko hyviä ystäviä löytynyt aikuisille/oliko sinulla tuttuja ennestään naapurustossa , oliko helppo päästä porukkaan?

Hyviä kuvia kaikki ja hauska aikamatka; miten teinistä on kasvanut perheenäiti.:) Näitä haasteita lukiessa alkaa aina harmittaa, että oon niin saamaton profiilikuvien suhteen. Liityin Facebookiin muistaakseni 2008 tai 2009, ja koko tänä aikana mulla on ollut ehkä viisi eri profiilikuvaa. En oo ollenkaan oppinut selfie-kulttuuriin, minkä vuoksi omaa lärviä tulee ikuistettua aika vähän.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *