kauneus
15.5.2017

TESTISSÄ IHMEGEELI KASVOILLE

TESTISSÄ IHMEGEELI KASVOILLE

Kaupallinen yhteistyö, MayBeauty*

Moikka! Sain hetki sitten testattavakseni paljon kehuttuja The Incredible Face Gel -hoitotuotteita kasvoille MayBeautylta. Mielenkiinnolla lähdin geeliä kokeilemaan, sillä ihoni on muuttunut paljon raskauksien aikana ja todella extrahoidon tarpeessa. Tietysti ikäkin alkaa näkyä kun aletaan lähennellä kolmeekymppiä ja kakskymppisen hoitamattomanakin kirkkaana pysyvä iho on muisto vain! Eikä tää jatkuvan univelan kerryttäminen ainakaan auta tässä asiassa… Joten ehdottomasti tässä vaiheessa on etsittävä ne luottotuotteet, joilla pitää iho kauniin eloisana tai edes siedettävässä kuosissa!

Kasvogeeli lupaa puhtaan ja pehmeän tunteen iholle, ja sitä se todella tekee. Geeli imee talia ja rasvaa iholta sekä poistaa kuolleita ihosoluja ja puhdistaa ihohuokosia. Harmi ettei se vie mukanaan myös näitä tummia silmänalusia – mutta siihen ei taidakaan olla muuta lääkettä kuin uni!

Kasvogeeli on pakattu näppäriin yksittäispakkauksiin, ja ovat supernäppäriä ottaa vaikka reissuun mukaan. Geelin tuoksu on mieto ja miellyttävä ja se tuntui iholla niin hyvältä. Se oli erittäin helppoa levittää iholle ja ensin kyllä pienen hetken mietin, että voiko tämä toimia oikeasti? Hetken hieroin geeliä kasvoilla ja pian huomasikin, että sitä kuollutta ihosolukkoa ja likaa todella alkaa irtoamaan kasvoista ihan kunnolla. Kuvista näettekin miten sitä on kerääntynyt ihon pinnalle.

Käytön jälkeen tunne iholla oli jotain niin raikasta ja silittelin pehmeää ihoa aivan haltioissani. Jos tälläinen iho on mahdollista saada näin helposti, niin Face Gel on tullut ihonhoitorutiineihini pysyvästi. Seuraavaksi laitankin Nikon kokeilemaan geeliä myös, sillä tätä voi miehetkin käyttää ihan yhtä hyvin! Tuotteet ovat muuten kasviperäisiä ja ovat näin myös täysin turvallisia käyttää raskausaikanakin, jos joku siellä miettii.

Jos haluat itse päästä testailemaan, niin klikkaa TÄSTÄ ja saat -30% alennuksen MayBeautyn Face Gel – kasvogeelistä koodilla essigel. Nyt äitienpäivän jälkitunnelmissa on just oikea aika hemmotella vähän itseä!

Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa! <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Itsellä ollut jo pari kuukautta käytössä ja pelastanut monta päivää toimivuudellaan! Suosittelen kanssa 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *