PERHELIFESTYLE JA LAPSET
14.5.2017

ÄITIENPÄIVÄÄ KUVINA

ÄITIENPÄIVÄÄ KUVINA

Vitsivitsivitsit miten kiva päivä takana! Neljäs äitienpäiväni alkaa olla purkissa ja olo on ennen kaikkea niin kiitollinen ja onnellinen. Kyllä täytyy myöntää, että äitienpäivää on vaan niin superihanaa viettää äitinä. Tän vuoden äitienpäivästä teki tietysti erityisen spessun se, että nyt noita muruja on kaksi, joiden ansiosta saan tätä juhlapäivää itsekin viettää. Niin upea etuoikeus olla äiti noin ihanalle tytölle ja pojalle ♥ …ja niin iso etuoikeus on myös tuo lasteni isä, joka oli lasten ohella iso osallinen taas tämänkin päivän mahtavuuten. Kyllä perhe on parhautta!

Äitienpäivä vietettiin aika perinteisellä kaavalla. Aamulla nukuttiin Noelin kanssa jopa kahdeksaan, kunnes heräiltiin yhtä aikaa keittiöstä kuuluvaan meteliin. Pötköteltiin vielä hetki ja kuunneltiin kun isosisko ja isi valmistelivat aamupalaa ja supisivat korteista ja lahjoista. Hetken päästä yksi yli-innokas tyllerö säntäsikin jo huoneeseen halimaan äitienpäiväkortin kera ja Niko perässä lahjan kanssa. Sitten sain nousta valmiiseen aamupalapöytään, josta löytyi kaikkia mun herkkuja. Enkä olisi ikinä uskonut, että Niko osaisi kattaa pöydän niin nätisti. Aamupäivällä askareltiin vielä mattimyöhäisinä mummoille kortit ja lahjat, ennen kuin päivän mummilakierros sai alkaa. Koko päivä kuluikin sitten kylästä kylään pomppiessa, ja mummoja onnitelessa. Aika ihanaa että meidän perheissä riittää vielä noita isomummejakin vielä viettämässä näitä juhlia!

Niin kuin jo alussa sanoin, niin näinä päivinä kiitollisuus äitiydestä korostuu entisestään. Ei sitä arjessa edes muista tarpeeksi usein ajatella, kuinka iso etuoikeus nuo omat pienet ihmeet ovat. Maailman suurinta onnea ja rakkautta tässä roolissa saa kokea, vaikka välillä saakin repiä hiuksia päästä ja kiristellä hampaita. Äitiys kuitenkin antaa niin miljoona kertaa enemmän kuin ottaa. Mom life is the best life!

Toivottavasti jokainen on saanut viettää tänään onnellista äitienpäivää! ♥

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *