Yleinen
11.5.2017

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

EPÄSUOSITUT MIELIPITEENI

Blogissa on menty jonkin aikaa hyvin pintapuolisella setillä, mutta nyt on taas aika raottaa hiukan enemmän. Ehkä opitte musta taas jotain uutta. Luvassa on nimittäin mun lusikka tähän ”epäsuositut mielipiteet”-soppaan, johon jo tosi moni bloggaaja on ehtinyt tarttua ennen mua. Mun epäsuositut mielipiteet on varmasti sellaisia, jotka jakaa paljon porukkaa kahtia, ja vähän kyllä jänskättää miten otatte tän postauksen vastaan. Näitä mielipiteitä ei ole sen pidempään mietiskelty, vaan seuraavat kymmenen ajatusta on kirjoitettu aikalailla fiilispohjalta ja tässä ne nyt tulevat!

Somen käyttö menee usein överiksi ja häiritsee sitä OIKEAA sosiaalista elämää. Tiedän että syyllistyn tähän itse hyvinkin usein jo työn puolesta, ja se ehkä ärsyttääkin eniten. Onhan se jo huvittavaakin, kun ystävien kanssa käydään lounaalla ja vähintään yhdellä on puhelin kourassa ruokapöydässä jatkuvasti.

Facebook-kirppikset ja erilaiset äitien ryhmät ovat yhtä hullujenhuonetta. Noilla palstoilla on oikeasti oppinut viimeistään valitettavan faktan, että nainen on naiselle susi. Oikeasti, missä ovat aikuisten ihmisten käytöstavat?

Mitä pahaa on pakettimatkoissa? No ei mitään! Tällä hetkellä juuri haaveilen sellaisesta ja vielä mielellään allinclusive-tyyppisestä setistä vaikka Kreikan auringon alla. Mahdollisimman helppoa ja rentouttavaa lomaa uima-altaan ja hyvän ruoan seurassa tän kaiken härdellin keskellä vaan kaipaisi. Joten yksi pakettiloma kiitos tänne heti!

Koskaan ei ole oikea aika. Ainakaan niille elämän isoimmille päätöksille. Ne täytyy tehdä fiilispohjalta, eikä miettiä liikaa. Lapset, kodin osto, naimisiin meno, uusi työ… mitä näitä nyt on. Mä uskon, että se tunne tulee ja siihen pitää sillä hetkellä luottaa.

En usko iän ikuisiin 5 vuoden päästä -suunnitelmiin. Elämää ei pidä liikaa suunnitella. Jos vain katsoo tulevaan jatkuvasti, unohtaa helposti nauttia matkasta kohti päämäärää.

Lastenvaatehype on apunut rajusti yli. Tämän vuoden lapsimessuilla sitä tajusi, kuinka oikeasti tää nykyajan lastenvaatekulttuuri on jo vähän vinksahtanutta. Huokeilla hinnoilla varusteltuja merkkivaatteita hamstrataan kuin hullut ja uusia droppeja venaillaan kuin kuuta nousevaa. Joo kyllä meilläkin muutamia Gugguita ja Rodineita löytyy, mutta kohtuus kaikessa.

Temptation ICEland on ehkä maailman paskinta ja parasta viihdettä ikinä samaan aikaan. Siis oikeasti, joka kerta sitä vaan miettii, että mitä ohjelmaan hakeneilla oikein on liikkunut päässä. Se on sitä elämän peliä.

Heti kiehahtaa veri kun tätä ajattelenkin. Raskaana ei tupakoida. Piste. Eikä käytetä muitakaan päihteitä. Piste. Siihen ei vaan ole yhtäkään hyvää syytä altistaa omaa pientä vatsassa kasvavaa rakasta sellaisille myrkyille. Se on yksinkertaisuudessaan vaan helvetin itsekäs teko. Enkä edes oikeastaan ymmärrä miten tää mielipide voi olla tällä listalla, mutta niin monta kertaa olen saanut puolustavia kommentteja niin blogiin, kuin livenäkin tähän asiaan, että ikävä kyllä moni ajattelee toisin.

On oikein hukkua äitiyteen pikkulapsiaikana. Varsinkin vauva-aikana. Sehän on sun tärkein rooli ja tehtävä, joten miksi sitä pitäisi vältellä. En tarkoita kuitenkaan, että pitäisi unohtaa oma elämä, hyvinvointi ja asiat joista sinä nautit kokonaan. Hyvinvoiva äiti on paras mahdollinen lapsilleen. Nykyään kuitenkin tuntuu, että nouseva trendi on tehdä lapsia vähän siinä muun elämän sivussa – palata töihin mahdollisimman pian ja oikeastaan jatkaa sitä elämää mahdollisimman nopeasti siitä mihin ennen vauvan syntymää jäätiin.

Tunnustan ostavani monia asioita ulkonäön perusteella. Ihan elintarvikkeissakin saattaa monesti kivempi pakkaus voittaa, vaikka sisältö olisi tylsemmässä paketissa parempi.

Tälläisiä mielipiteitä tällä kertaa. Nyt on hei sitten teidän vuoro! Mitä samoja mielipiteitä jaetaan? Entä millaisia omia epäsuosittuja mielipiteitä sieltä löytyy?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Monessa kohdassa kyllä samaistun 🙂 Etenkin toi päihteiden käyttö raskaudessa. En käytä muutenkaan päihteitä yhtään, en oo ees koskenu, ja en vaan ymmärrä mikä niissä on se juttu. En mä nyt ketään tuomitse ja tottakai esim alkoholi kohtuullisissa määrin on täysin fine:) Mut sit raskaana ollessa se on kyllä todella todella tyhmää! Nykyään on monia keinoja estää raskaaksi tulo/lapsen saanti. Mut sit jos niitä lapsia haluaa saada, niin kyllä sille pitäis omistautua täysin. Kuka äiti haluaa riskeerata oman sekä lapsensa terveyden jollain päihteillä kun kerran toisinkin voisi valita. 🙂 Mut heu kiva tällänen vähän erilainen postaus 🙂

Tää oli tosi hyvä! Kaikki osui ja uppos!:))

Essi

Mahtavaa, kiva juttu kun tykkäsit! 🙂

Paljon samoja ajatuksia! 🙂 Me lähdetään kesällä pakettimatkalle kaikilla ”herkuilla”! Ja todellakin mun tärkein roolini on olla äiti, vaikka se toisinaan jotain muuta voi ärsyttää. En vain voi sille mitään, että kaikki muu tulee vasta äitiyden jälkeen. Ei sen pitäisi olla muita häiritsevä piirre. Lastenvaatteet ampuu yli kyllä tietyissä porukoissa, mutta kyllä toisaalta saan murhaavia katseista toiselta ääripäältä, kun lapseni kipittävät rodinin picot päällä gugguun tupsut päässä heiluen, vaikka meillä ei todellakaan pueta pelkkää brändilistaa päälle 😀

Essi

Oi vitsi, oon vähän kade! Ihanaa pakettilomaa jo ennakkoon <3 ja hei ihana että ton äitiys-asian kanssa on muutkin samalla linjalla, se on vaan jännä että niin monia se myös saattaa ärsyttää. Hahaah voin kuvitella, oon kokenut noi katseet itsekin 😀

Toi tupakkakohta on niin totta!

Essi

Ikävä kyllä, mua toisaalta ärsytti niin kirjoittaa se tähän, mutta niin järkyttävän moni pitää sitä ihan hyväksyttävänä 😔

Hyviä ajatuksia, allekirjoitan niistä monta! Muakin aina jännittää laittaa jotain omia ajatuksia pintapuolisen höpöhöpön lisäksi ihan jo siksi että tiedän että soraäänistä syyllistyn helposti ja suutahdan. Nämä on kuitenkin monesti antoisimpia juttuja postata ihan jo sitä seuranneiden rehellisten kommenttien myötä. Tykkään! 🙂

Essi

Joo todellakin postauksesta, jossa annat itestäs vähänki enemmän myös jännittää ihan erilailla. Kiva että tykkäsit tästä 🙂 täytyy yrittää tuoda tällästä settiä enemmän blogiin myös!

Samaa mieltä joka kohdassa! 🙂 paitsi tuohon TIS asiaan en osaa sanoa, onko todella parasta, viihdettä, mainosten perusteella olen ajatellut, että tuota skeidaa en kyllä katso 😀

Essi

Hei mahtavaa! 😊 Ja oot kyllä oikeassa, se on just sellasta shaibaa, että kun kerran katot niin jäät koukkuun, vaikka onkin ihan luokatonta viihdettä 😂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *