Yleinen
10.5.2017

VIHDOIN TEHDÄÄN HAMPAITA!

VIHDOIN TEHDÄÄN HAMPAITA!

On se kyllä uskomatonta, miten tää vauvavuosi on suorastaan vaiheesta vaiheeseen pomppimista. Oon povaillut jo tovin ekan hampaan puhkeamista, sillä yöt on olleet taas entistä levottomampia hetken ja välillä Noel on normista poiketen tosi kärttynen. Nyt se ounastelu sitten kävi toteen eilen, kun eka hammas vihdoin puhkesi. Ei enää epäilystäkään mistä vilkastuneet yöt ovat tällä kertaa johtuneet. Ensimmäisenä legona pilkottaa komeasti oikea yläetuhammas. Aika rajun näköisesti pullollaan ikenet ovat olleet jo jonkin aikaa ja poika mielellään narskutteleekin ikeniään koko ajan jollain. Melko hitaita hampaiden tekijöitä nää meidän lapset ovat kyllä olleet, sillä Mila aloitti hammastalkoot muistaakseni yli ysikuisena ja Noelkin täyttää perjantaina jo yhdeksän kuukautta. Aika samassa tahdissa sisarukset menevät kyllä kehityksessä monessa jutussa, myös tässä!

Tää nyt oli tämmönen nopea merkintä tästä merkkipaalusta tänne blogiin, sillä muuten mulla varmaan unohtuisi päivämäärä ja jäisi tääkin merkkaamatta vauvakirjaan. Mä nimittäin käyn täällä aika paljon lunttaamassa juttuja, kun täyttelen lasten vauvakirjoja. Aika kätevää!

Minkä ikäisinä teidän bebet ovat hampaitaan tehneet? Entä oisko jotain vinkkejä ienkutinoita helpottamaan? Meillä ei edes tuttia syödä ja tuntuu, että Noel käyttää tissiä tutin korvikkeena öisin nykyään.

Nyt kauniita unia <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Meidän neidille tuli eka hammas vasta yli vuoden iässä, 12,5 kuisena. Ei se silti syömistä haitannut, järsi ikenillään vaikka mitä 🙂

Meillä tyttö oli pikkasen alta 4kk, kun eka hammas alko pilkottamaan ja myös eka maitohammas lähti jo 4 -vuotiaana..

Hauska, miten samaa tahtia sisarukset teillä kehittyy 🙂 Ja onnea ensimmäisen hampaan omistajalle!

Meidän Jooa aloitti hampaiden tehtailun viiskuisena ja puolen vuoden iässä oli jo molemmat alaetuhampaat esillä. Nyt ikää on piirun verran alle 8 kk, ja molemmat yläetuhampaat pilkottaa jo reippaasti. Tän äidin mielestä hammashommat olisi voineet odottaa vähän pidemmälle, nimimerkillä auts!

Ihana kuva!<3 jotenkin tutun näköistä 😀 Meijän ysikuisella jo kuus hammasta, neljä ylhäällä ja kaks alhaalla 🙂

Meillä nyt kymppikuisella on 8 hammasta ja lisää työstetään:D hammastalkoisiin alettiin siis jo vajaa 4-kuukautisena. Tuntuu, että koko vauvaikä on mennyt hampaita tehdessä. Mutta onneksi peruskäyttäytymiseen ne ei juuri vaikuta tai oikeastaan paha sanoa, kun ”tilanne” on ollut päällä lähes yhtenään.

Onnea ekassa hampaasta!:)
Se on kyllä aina jotenkin helpottavaa,kun löytyy syy huonoille öille. Meidän neiti teki vielä myöhemmin ekat hampaat,hän oli 10kk kun tuli alhaalle 2 etuhammasta!

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *