KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
10.5.2017

ARKI ON SEIKKAILU (+ALEKOODI)

ARKI ON SEIKKAILU (+ALEKOODI)

Kaupallinen yhteistyö, WEECOS*

Lapsiperhearki – mitä se on? No voin kertoa, että meidän perheessä se on yhtä suurta seikkailua. Ei todellakaan mitään ruusuista joka päivä, vaan välillä hyvin väsyttävääkin taistelua. Silti ei vaihdettaisi tästä kaikesta päivääkään, koska loppupeleissä elämä on just nyt onnellisimmillaan kaikessa rankkuudessaankin. Nuo kaksi pienintä seikkailijaa ovat tämän elämän kalleimmat aarteet, ja on hyvä muistaa, että se välillä väsyttäväkin arki on lastemme lapsuus. Siksi jokaiseen päivään herätään asenteella, että tästä tulee hyvä päivä ja valmiina ollaan taas uuteen seikkailuun!

Rakastan juhlapyhiä ja haluan tehdä noista spesiaaleista päivistä perheelle ja erityisesti lapsille ikimuistoisia juttuja. Joulut, vaput, pääsiäiset ja juhannukset on ihan lemppareita. Ennen kaikkea kuitenki rakastan arkea, etenkin nyt kun saan olla lasten kanssa kotona. Haluan myös siirtää tätä arkirakkautta mahdollisimman paljon myös lapsille. Luoda sellaisia muistoja, joita sitten yhdessä muistellaan, kun me vanhemmat ollaan jo kiikkutuolissa. Luoda perinteitä ja tapoja, joita Mila ja Noel haluavat siirtää joskus tulevaisuudessa mahdollisesti omille lapsilleen. Tehdä heidän lapsuudestaan juuri sellainen kuin he ansaitsevat, eli mahdollisimman hyvä. Turvallisen, hauska, rakkauden täyteinen, jännittävä, elämyksellinen matka kohti aikuisuutta ja tarjota mahdollisimman hyvät lähtökohdat elämään.

Meidän arki ei ole kuitenkaan mitään sirkushuveja ja spektaakkeleja täynnä päivittäin. Lapset nimittäin osaavat ottaa irti niin pienistäkin asioista ja heittäytyvät täysillä mukaan. On se sitten kauppareissu, askarteluhommia, retki lähimetsään tai puistoilua eväiden kanssa, niin se riittää jo arkiseikkailuun vallan mainiosti. Meillä Milan suurin intohimo tällä hetkellä on laittaa ruokaa – oikeasti, millä intohimolla pieni ihminen voi suhtautua kurkun ja tomaatin leikkaamiseen <3

En ehkä tiedä mitään niin upeeta, kuin seurata vierestä tuota lasten kadehdittavaa aitoutta ottaa elämältä vastaan kaikki se, mitä se vain tarjoaa. Viimeksi eilen ihailin Milan huikeaa ajatusmaailmaa, kun käytiin katselemassa jo kesäkukkia pihalle ja taivaalta tuli samaan aikaan lunta. ”Tämä kesä taitaa olla äiti vähän erilainen kesä… mutta se ei haittaa, vaikka lunta sataa… kunhan saan syödä jätskiä terassilla ja uida mökillä järvessä, niin se on hyvä kesä silti…”. Äidillekin voisi antaa pisaran tuota superpositiivisuutta kiitos!

Lasten kuvissa näkyvät vaatteet ovat muuten kevään uutuuksia kotimaiselta YO ZEN-brändiltä ja saatu yhteistyössä Weecosilta. Etenkin legut keräsivät jo Instagramissa paljon kyselyitä ja ihailua. Nyt saankin ilokseni tarjota teille alennuskoodin, jonka voitte käyttää vaikkapa juuri näihin ihaniin vaateisiin. Koodilla PIECES10 saatte 24.5 asti 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista Weecos-verkkokaupassa. Valikoimasta löytyy lastenvaatteiden lisäksi myös kodin juttuja sekä naisten ja miesten vaatteita. Brändejä sivuilta löytyy kattavasti, mm. Papu, Aarrekid, Kaiko Clothing jne. SHOPPAILEMAAN PÄÄSET TÄSTÄ*.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Superpositiivisuutta tosiaan, ihana Mila! Teidän arki kuulostaa siltä, mihin itsekin pyrin. Kahdeksankuinen ei vielä hirveästi anna palautetta, mutta on kyllä alkanut hihkua riemusta aina kun pakkaan hänet rattaisiin. Seikkailuksi kelpaa niin Perheentalo, ruokakauppa kuin ihan tavallinen koiran ulkoilutuskin 😊

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *