ruoka & leivonta
7.5.2017

HERKKU VAIKKA JOKA PÄIVÄLLE – BANAANIJÄÄTELÖ

HERKKU VAIKKA JOKA PÄIVÄLLE – BANAANIJÄÄTELÖ

Heippa! Niin se on taas tääkin viikko ihan lopuillaan, toivottavasti siellä on ollut kiva viikonloppu! Meidän viikonloppumenot on koostuneet mun kaksosveljien 15vee-synttäreistä, pihahommista ja muuten ihan perus yhdessäolosta. Kotona ollaan vähän yritetty myös järjestellä paikkoja taas parempaan kuntoon. Tuntuu usein siltä, että hektinen arki näkyy ekana nimittäin just kodin siisteydessä. Pyykkivuoret kasvaa hallitsemattomiksi, pöllypallerot pyörii jaloissa, tahmatassujen kuvat komeilee keittiökaappien ovissa ja sitä rataa… Arkiviikon loppu oli aikamoinen rutistus kun Niko teki pitkää päivää ja oltiin lasten kanssa iltapuuhiin asti keskenään, joten se on taas näkynyt myös hiljaisuutena blogissa. Vuorokaudessa on vaan edelleenkin pari tuntia liian vähän, mutta en edelleenkään luovu toivosta blogin suhteen. Kyllä tää tästä lähtee taas!

Pikaisten kuulumisten lisäksi halusin tulla jakamaan teille yhden superherkun ja vielä superterveellisen sellaisen. Tää herkku mullisti mun maailman melkein ensitestauksella! Se on jäätelö, jota voi vetää ilman huonoa omatuntoa vaikka joka päivä. Jäätelö, jonka raaka-ainetta meillä syödään päivittäin – banaanijäätelö nimittäin.

BANAANIJÄÄTELÖ

2-3 banaania (parhaimpia jätskiin on kypsät ja makeat yksilöt!)

muutama loraus kookosmaitoa, mutta onnistuu ilmankin

Pilko banaanit ja pakasta niitä mieluiten yön yli, mutta vähintään muutaman tunnin ajan. Kun on aika herkutella, surauta banaanit kookosmaidon kanssa tehosekoittimessa ja mausta mielesi mukaan. Päästä mielikuvitus valloilleen, vaikka banaanijätski on hyvää jo sellaisenaan, niin voit maustaa jäätelön mielesi mukaan haluamillasi täytteillä. Myös muut hedelmät sopii joukkoon, esim. pakastettu mango on superhyvä lisä! Nauti jätski heti!

Kuinka moni on jo testannut? Jos et ole vielä, niin suosittelen testaamaan HETI. Perus banskujädeä voi vielä varioida tosiaan ihan loputtomiin lisäämällä sekaan esim. marjoja, maapähkinävoita tai vaikka suklaahippuja. Se on jännä miten joku niin arkinen, kuin banaani, voi muuttua niin herkuksi vain pakastuksella ja soseutuksella!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

mä joskus testasin, mutta siis se banskuhan oli niin kovaa ettei siitä ollut pakkasen jälkeen mihinkään :O mitähän en ymmärrä? 😀 Pakko testata uudelleen!

Tää oli meidän viime kesän must ja jaoin reseptin myös omaan blogiin ☺️ Nyt on testailtu erilaisia mehujäitä, mm hedelmäsoseesta ja kivennäisvesistä + marjoista tehtyjä ☺️

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *