Yleinen
3.5.2017

YKSILÖVALMENNUKSELLA KOHTI TAVOITTEITA

YKSILÖVALMENNUKSELLA KOHTI TAVOITTEITA

Yhteistyössä BOOM VALMENNUS*

Arvatkaapa mitä? Täällä on nyt laitettu isompaa vaihdetta silmään, mitä tulee treeniin ja omaan hyvinvointiin. Vuoden vaihteen jälkeen päässä on hiljaa kypsynyt ajatus siitä, että kesää kohti kiristetään tahtia ja tehdään asioita isommin ja paremmin hyvinvoinnin eteen. Asetetaan tavoitteita ja tehdään töitä päämäärätietoisesti niitä kohti. Tällä kertaa niin, että siinä rinnalla kulkee myös piiskuri, tsemppari ja tuki tarpeen tullen. Kuin tilauksesta Tiina laittoi minulle viestiä maaliskuun lopulla ja kysyi olisiko minulla fiilistä alkaa treenata hänen valmennuksessaan kohti tavoitteitani? Ei tarvinnut kovin montaa hetkeä miettiä – yksilövalmennus oli just sitä mitä tähän hetkeen tarvitsin ja halusin.

Uskon että ajoitus valmennuksen startille on just nyt aika täydellinen. Ehdin vetää henkeä, palautua synnytyksestä ja nauttia vauvavuodesta rauhassa ilman painetta, mutta siinä sivussa kerätä myös motivaatiota superpaljon. Ehdin myös aloittaa salitreenaamisen omatoimisesti ja siistiä ruokavaliotakin hyvin. Ekaa kertaa voin myös sanoa rehellisesti, että mä todella haluan tehdä tämän nyt itselleni. Haluan katsoa peilistä sitä ihmistä, joksi tunnen itseni. Olla hyvivoiva roolimalli lapsilleni, josta he voivat olla ylpeitä ja keneltä oppia hyviä eväitä elämään.

Moni pitkään seurannut tietääkin sen, että meikäläinen on vähän sellainen kaikki tai ei mitään -tyyppi monessa asiassa. Niin myös ikävä kyllä näissä treeni- ja ruokajutuissa, mikä on johtanut myös jojoiluun painon kanssa. Kolmas kerta toden sanoo – siihen mä luotan, ja nyt kun jossain vaiheessa saavutan sen oman onnellisuuskropan, niin siinä myös aion pysyä ja voida hyvin. Nyt asioita työstetään tänkin asian suhteen kauaskantoisemmin, niin että se balanssi säilyy valmennuksen jälkeenkin. Puoli vuotta mennään nyt alkuun valmennuksessa, ja sitten katsotaan miten edetään. Kuitenkin päätös on tehty ja siinä pysytään. Hyvinvoinnista lähdetään tekemään loppuelämän mittaista elämäntapaa.

Mulla on kokemusta oikeastaan vaan nettivalmennuksista, joten on ihan supersiistiä päästä treenaaman ihan livenä valmentajan kanssa. Ollaan Tiinan kanssa vedetty nyt pari treeniä, viimeksi tänään hikoilin ulkona sykkeen nostattavaa traktorirengas-treeniä läpi. Tunnin intensiivinen setti veti kyllä mehut mukavasti pois päivän päätteeksi, enkä oikeastaan malta odottaa jo seuraavia yhteisiä treenejä. Valmennuksesta kirjoitan lisää ihan pian ja samoin tavoitteista ehkä haluatte kuulla myös vähän yksityiskohtaisemmin?

Hyvinvointi ja treeni tulee ottamaan taas jalansijaa enemmän blogissa. Toivottavasti te ootte siitä yhtä innoissaan kuin mä! Tiinan kanssa ollaan suunniteltu jo jotain teille lukijoillekin tässä jossain vaiheessa, vai miltä kuulostaisi lukijatreenit? Pysykäähän kuulolla ja käykää sillä välin tutustumassa enemmän Boom Valmennuksen tarjoamiin palveluihin. Niitä tulen varmasti esittelemään teille blogissa ja muissa somekanavissa lisää seuraavien kuukausien aikana!

Löytyykö sieltä kokemuksia yksilövalmennuksesta? Minkälaisia? Ja hei kertokaahan myös minkälaisia postauksia toivoisitte tän aiheen ympäriltä?

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *