Yleinen
2.5.2017

VAPPUMEININKEJÄ

VAPPUMEININKEJÄ

Toukokuun ekat moikat <3 Aika huisia että kesä on jo ihan nurkan takana! Kävin nyt illalla lenkillä ja kun palasin kotiin kasin aikaan, niin vieläkin riitti aurinkoa! Ihan superihania valoisia iltoja! Toivottavasti viikonlopun takatalvi ja lumituiskut olivat nyt vikat laatuaan.

Mites teillä meni vappu? Meidän porukka kyllä otti taas irti kaiken pitkästä viikonlopusta, vaikka ikävät säät vähän lätisti fiilistä alkuun. Perhekeskeisellä meiningillä mentiin luonnollisesti taas tää vappu, ilman sen suurempia vappujuhlintoja. Foliopalloja, tivolia, mummilassa vappudinneri herkuttelua, leffailtoja, skumppalasit lasten mentyä nukkumaan ja ihan sitä perus viikonlopun rentoilua muuten. Tosin itse karkasin vappuaaton iltana pariksi tunniksi kaverin synttäreillä käymään, mutta muuten vappu meni lasten kanssa ja lasten ehdoilla. Ensi vuonna voisikin vaikka järkkäillä aikuistenkin vappubileet pitkästä aikaa!

Näiden vappumeininkien ja kuvien siivittämänä toivon teille kaikille ihanaa toukokuun ekaa viikkoa! <3 Mulla se alkoi hyvinkin fressisti, sillä tänään starttasin treenivalmennusjakson, josta kerron teille huomenna lisää.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hauskan näköinen vappu teillä 🙂

Me juhlittiin vappua oman pienen perheen kesken: käytiin vapputorilla, paistettiin munkkeja ja juotiin itsetehtyä simaa. Hommattiin myös kaikki vappuhärpäkkeet foliopalloa myöten pojan ensimmäisen vapun kunniaksi. Meidän seitsenkuinen Jooa nauraa räkätti ilmapalloille ja serpentiinin puhaltamiselle – ja tietenkin kaikkea piti myös maistaa 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *