PERHELIFESTYLE JA LAPSET
30.4.2017

VASTUULLISET & KÄSINTEHDYT LELUT LAPSILLE

VASTUULLISET & KÄSINTEHDYT LELUT LAPSILLE

Kaupallinen yhteistyö Kiddex Oy/NatureZOO*

Huomenta! Täällä herättiin talvistakin talvisempaan vappuaaton aamuun tänään jo puoli seitsemän maissa. Nyt poikkeuksellisesti sain ihanan oman ajan sunnuntaihin heti alkuun, kun vietetään hidasta aamua ja Niko leikkii lasten kanssa Milan huoneessa kotileikkejä. Suunnitelmissa oli tänään pyörähtää vapputivolissa, mutta sää on kyllä just niin inhottava, että taitaa jäädä tivolihommat aurinkoisempiin päiviin. Onkohan koko Suomi valkoisena, onko teillekin satanut eilen ja tänään lunta?

Yhteistyökumppanini Kiddex lähetti lapsille pari viikkoa sitten muutaman supersuloisen lelun testiin. Lelut eivät ole mitä tahansa leluja, vaan vastuullisesti käsin valmistettuja NatureZOO:n eläinhahmoja. Meidänkin mustekalan, kisuhelistimen ja pandan on virkannut ja valmistanut käsin joku taitava äiti silkkisestä bambukuidusta. Lisää näistä upeista leluista ja niiden tarinasta kannattaa käydä lukemassa TÄÄLLÄ.

Mä oon aika monesti maininnut täällä blogissa, että en perusta lasten leluissa sellaisista lähes kertakäyttöisistä muovihärpäkkeistä. Ostetaan todella harkiten leluja yleensäkin lapsille ja silloin kun ostetaan, suositaan pitkäikäisiä leluja. Sellaisia jotka sitten hyvin pitkälti myös kierrättyy Milalta pikkuveljelle. Puiset lelut ja Dublot ovat oikeastaan lemppareita juurikin siksi, että ne kestävät leikkiä ja aikaa. NatureZOOn pehmolelut vaikuttavat myös tosi laadukkailta ja napakoilta, ja siksi uskon, että myös nämä lelut tulevat kestämään meillä ne rajuimmatkin leikit.

Voitte varmaan myös kuvitella, kuinka kivasti nää NatureZOOn lelut iskee monien äitien sisustukselliseenkin silmään! Yksinkertaiset hahmot ja värit – joita muuten löytyy valikoimasta ihan joka makuun, sopivat täydellisesti täydentämään lastenhuoneiden sisustusta. Omiksi lemppareiksi voisin näiden meidän lelujen lisäksi vielä nostaa tämän mustavalkoisen vaunulelun, vaaleanpunaisen dinon ja apina-soittorasian. Niin söpöjä!

Onko NatureZOOn lelut teille entuudestaan tuttuja? Tuotteet oli muuten esillä myös Lapsimessuilla Kiddexin pisteellä, kävittekö hypistelemässä?

Nyt mä toivottelen teille kaikille ihanat VAPUT <3 …vaikka sää ulkona onkin mitä on, niin katetaan ne vappupiknikit sitten vaikka sisälle ja nautitaan pitkästä viikonlopusta täysiä!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Hei. Kiitos kivasta blogista. Ei nyt liity tähän postaukseen mutta voisitko linkittää vastaukseen mistä löytäisin kuvia teidän vessasta ja kylpyhuoneesta 🙂 ? Meillä remontti tulossa ja kaipaan inspiraatiota pikaisesti.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *