PERHELIFESTYLE JA LAPSET
26.4.2017

KEVÄÄN SULOISIMMAT ASUSTEET

KEVÄÄN SULOISIMMAT ASUSTEET

Pono Designin asusteet saatu*

Katsokaahan näitä! Tässä nimittäin tulee tämän kevään ylivoimaisesti ihanimmat asusteet perheen minityypeille!

Näistä lasten päähineistä ja huiveista on tullut paljon kyselyjä jo somen puolella, joten oli pakko kuvata blogiin nää kevään must have asusteet vinkkinä myös teille. Näitä ei nimittäin kannata missata! Lasten päässä sulostuttavat tänä keväänä Pono Designin rusettiturbaani ja lippapipo, sekä kevään viimalta kaulaa lämmittää kätevät tuubihuivit. Niin tyylikkäät kombot ja sopii melkeinpä asuun kuin asuun!

Plussaa tietty ropisee tyylikkyyden ja laadukkuuden lisäksi isosti kotimaisuudesta ja itselle myös paikallisuudesta. Pono Design on Jyväskyläläinen yritys, jonka tunnen aika läheltä. Yrityksen takaa löytyy nimittäin kaverini Nora, joka on myös kahden supersuloisen tytön äiti. On kyllä niin mahtavaa, että omista tutuista löytyy tälläisiä talentteja, jotka löytävät sen oman juttunsa ja toteuttavat unelmiaan! Tälläisiä tarinoita on niin siistiä päästä seuraamaan läheltä ja omalta osalta myös vähän auttaa ihmisiä löytämään tälläiset upeat tuotteet ja yritykset.

Joko teille Pono Design on tuttu? TÄSSÄ postauksessa esittelin meidän ekat Ponot, nuo karvatupsut on niin söpöt myös!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Voi olla,että meikäläinen klikkaili just meidän tytöille nuo ihastuttavat turbaanit ostoskoriin. Niin ihanat♡♡♡♡

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *