PERHELIFESTYLE JA LAPSET
23.4.2017

FIILIKSIÄ LAPSIMESSUILTA & MEIDÄN MESSUSHOPPAILUT

FIILIKSIÄ LAPSIMESSUILTA & MEIDÄN MESSUSHOPPAILUT

Fiilis messuista kiteytettynä – KYLLÄ KANNATTI LÄHTEÄ! Oli nimittäin parhaat messut tähän asti, ja luultavasti näiden ansiosta ensi keväänä suunnataan messuille sitten jo kuudetta kertaa peräkkäin. Olin nimittäin jo vähän pyöritellyt mielessäni, että jos messut toistaisivat viime vuosien kaavaa ja tasoa niin ehkä jäisivät omalla kohdalla sitten jo viimeisiksi. Tänä vuonna kuitenkin otettiin ihan selkeitä harppauksia mielestäni ”ison maailman” meininkiin ja tapahtuma oli paremmin organisoitu monelta osa-alueelta. Huomasiko muut messukävijät saman?

Mä lähdin messureissulle Noelin kanssa tosiaan jo torstaina, sillä samalle Helsinki-visiitille mahtui myös Kaksplussan portaaliblogien koulutuspäivä. Jäätiin pitkän reissu- ja koulutuspäivän jälkeen Helsinkiin lasten kummitädin luokse yökylään ja siitä oli kätevä lähteä messuilemaan heti perjantaiaamuna ennen kotimatkaa. Messukeskuksella oltiinkin heti ovien avauduttua yhdeksän jälkeen, jolloin kävi jo kova kuhina. Ihmiset oli selkeästi sankoin joukoin liikenteessä ajoissa tänäkin vuonna. Noel nukahti sopivasti autossa ja jatkoi unia rattaissa melkein puoleen päivään asti. Eli meikäläinen sai ihan rauhassa kierrellä ja keskittyä olennaiseen, eli shoppailuun. Melko leppoisa messuseuralainen mulla oli kyllä ja muutenkin reissu meni ihan mahtavasti, kun Noel oli niin reipas poika.

Mun ennakkotärpit muuten osui aika hyvin, sillä aikalailla niistä muodostui myös messuilla ne omat lemppariosastot. Gugguu tosin petti odotukset, sillä miltein tunnin jonotuksen jälkeen meidän kooissa ja väreissä ei löytynyt mitään, mitä olin suunnitellut ostaa. Onneksi pettymys oli helppo korvata tänä vuonna muilla osastoilla. Erityisesti Blaa! yllätti positiivisesti ja Pomp de Lux hullaannutti jäätävillä messuhinnoillaan. For minis and mommies, KiddoW, VIMMA, Emmas & Mamas ja Miniones ihastuttivat myös tarjonnallaan omaa silmää eniten. Mistä osastoista te piditte tänä vuonna eniten?

Mites ne omat messulöydöt sitten? No niitä tosiaan tarttui tänä vuonna myös ennätysmäärä, mutta (melkein) vain tarpeeseen, niin kuin suunnittelinkin. Ainut mitä nyt harmittelen jälkikäteen on ne VIMMAn letit mitkä jätin sitten kuitenkin ostamatta lapsille… Tosi ihania juttuja kuitenkin lähti mukaan ja näistä riittää iloa pitkään. Katsokaapa vaikka!

Messuostokset sisälsi Noelille Blaa!n jumpsuitin, paidan ja shortsit Pompilta, suloisen leikkiauton Emma´s & Mama´silta, Done by deerin ruokalapun ja lusikat Baby Stylen pisteeltä ja Tobias and the bearin mustan kettuasun Minionesilta. Milalle messuilta löyti iso kasa Pomppia edullisesti – kolme mekkoa, hame, shortsit, pari paitaa ja jumpsuit, synttärikakkuun sädetikku nelonen Emma´s & Mama´silta, For minis and mommiesin rusettipompuloita ja suloinen hapsukoru, Minionesilta jätskiasu sekä MaxPlayn osastolta kauan etsitty säästöpossu pöllön muodossa.

Kertokaahan omia messufiiliksiä? Onko porukka yhtä hyvillä fiiliksillä kun täällä ollaan? Ensi vuonna tosiaan taidan sitten raahata meidän koko perheen Helsinkiin messuviikonlopuksi, sillä kyllä tuolla olisi ollut Milalle jo niin paljon kaikkea kivaa koettavaa ja tekemistä.

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oi mitä kaikkea ihanaa oot löytänyt! Nyt harmittaa etten ite ostanut tuota leikkiautoa ja pompiltakin ois voinut ostaa vaikka mitä enemmän, jos ois päässyt kunnolla rattaiden kaa tonkimaan 😀 Tuollaiset samanlaiset jätskihousut ostin kans 🙂

Millaiset ne pompin aleprosentit oli?

Essi

Pompin pisteellä oli viime vuoden mallistoja tosi edullisesti. Paidat/housut 5e, mekot/jumpsuitit 8e, ulkovaatteet 15e jne.. 🙂

Onhan tuonne nyt faijan pakko ensi vuonna lähteä!! 🙂
https://faijahommia.fi/

Essi

Ehdottomasti! Toivotaan että kehitys jatkuu tähän suuntaan ensi vuonnakin ☺️👍🏻

Ihania juttuja kyllä ollut tänä vuonna messuilla 🙂 Pakko päästä taas ensi vuonna, kun tänä vuonna harmittavasti jäi väliin :/

Essi

Oli kyllä oikeasti positiivinen ylläri tän vuoden tarjonta 😍 Ensi vuonna sitten toivottavasti pääset myös messuhuumaan!

Näyttääpä hyvältä! Luuletko olisiko siellä ohjelmaa ja ostettavaa 7-vuotiaalle?

Essi

Eiköhän 7veetkin tuolla vielä viihtyisi! ☺️ Olihan siellä erilaisia puuhapisteitä ja kaikenlaista nähtävää.

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *