Yleinen
20.4.2017

HUHTIKUUN HYVINVOINTITSEKKAUS

HUHTIKUUN HYVINVOINTITSEKKAUS

Kellä meni pääsiäisen suklaamunien kanssa överiksi? No mulla ainakin! Onneksi pääsiäiseen mahtui kuitenkin suklaan lisäksi myös aktiviteettejä ja urheilua. Se kauan kaivattu balanssi on nyt löytynyt tähän mun elämiseen ja olemiseen selkeesti. Ennen se on ollut vähän joko tai, mutta nyt vihdoin tuntuu siltä, että kaikelle löytyy oma aikansa ja paikkansa. Se tunne on aika ihana ja vapauttavakin.

Huhtikuussa on jatkettu siitä mihin maaliskuussa jäätiin. Panostan entistä enemmän myös omaan syömiseeni, vaikka perus palaset on olleetkin kohdallaan jo pitkään. Urheilen säännöllisesti useita kertoja viikossa ja aikaa salille lähtemiseen on alkanut löytyä ihan luonnollisesti Noelin kasvaessa. Tuo aurinko on kyllä huikea energian tuoja ja ulkoilukin on lisääntynyt ihan huomaamatta sen ansiosta!

Perus jutut on siis saatu kuosiin, mutta siltikään en oo ihan tyytyväinen tähän vallitsevaan fiilikseen ja oloon. Se voi osaltaan olla unenpuute, mutta suuri syy oloon on varmasti raskauden aikana huonontunut kunto ja löysä olomuoto. Vaikka rohkaisen naisia olemaan armollisia raskauskilojen kanssa ja kirjoitin myös aiheesta TÄSSÄ postauksessa, niin nyt mulla on tullut mitta täyteen omalla kohdallani ja haluan niistä eroon. Ne on nyt tuossa kahdeksan kuukautta roikkuneet mukana, joten on aika tehdä jotain. Siispä ensi viikolla mulla starttaa treenaus valmentajan avustuksella, ja oon tästä niin innoissani! Kirjoittelen aiheesta teille heti lisää, kunhan ollaan Tiinan kanssa treffattu ekaa kertaa.

Kilpirauhasen kontrollilabrat mun pitäisi käydä vielä tässä kuussa ottamassa, ja on kyllä jännä nähdä mitä ne näyttävät nyt, kun ilman lääkitystä on menty jo pitkä pätkä. Jos ne ovat normirajoissa, niin sitten voidaan huokaista ja poissulkea vajaatoiminta ja arvot heittelivät vain raskausaikana. Ehkäpä oireet ennen raskautta ovat sitten olleet vain stressiperäisiä? Sitä onkin aika hankala näin jälkikäteen lähteä selvittelemään. Kyllä sitä terveyttä on vaan jännästi alkanut iän ja lasten myötä arvostamaan ihan eri tavalla, kuin vaikka vielä parikymppisenä!

Tässä lyhyt tsekkaus tähän väliin, mutta pysykää linjoilla jos hyvinvointi- ja treeniaiheiset postaukset kiinnostaa. Niitä tosiaan alkaa tippumaan sutjakammin nyt, kun tuo valmennus alkaa!

Me lähdetään nyt Noelin kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä ja luvassa on iltapäivällä Kaksplussan blogikoulutuspäivä. Jännää päästä tapaamaan uusia bloginaapureita ekaa kertaa. Huomenna sitten Lapsimessut ja illaksi takaisin kotiin. Ihanaa loppuviikkoa kaikille <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kirjoittaako Evelina enää kultahippu blogia? Usein käyn kurkkaamassa mutta ei näytä uusia postauksia tulevan.

Essi

Kyllä Evelinalla vielä blogi tosiaan on, mutta nyt jäänyt taka-alalle uuden työn vuoksi 😊

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *