Yleinen
18.4.2017

LAPSIMESSUT 2017 – ENNAKKOTÄRPIT

LAPSIMESSUT 2017 – ENNAKKOTÄRPIT

Tää on nyt viides kevät joka starttaa omalla kohdalla samalla tapahtumalla – Helsingin messukeskuksessa järjestettävillä Lapsimessuilla! Ekaa kertaa käytiin vuonna 2013 Nikon kanssa kaksin, kun Mila oli vielä masussa. Se oli niin jännää, kun kaikki oli niin uutta ja ihmeellistä ja oltiin kyllä ihan hukassa kaiken kanssa, eikä messuista oikein osannut vielä ottaa mitään irti. Nyt sitä sitten ollaan jo ihan konkareita melkeinpä viidensillä messuilla! Tää reissu tulee taas olemaan hyvin erilainen, nimittäin Mila ja Niko jäävät viettämään omaa laatuaikaansa kotiin kaksin ja mukaani lähtee vain Noel. Ihan vielä ei ole mahista lähteä yöreissulle ilman bebeä, vaikka rehellisesti se tekisi jo aika hyvää meikäläiselle!

Näillä messuilla mulla ei sinänsä oo mitään tiettyjä juttuja joita lähden metsästämään. Lapsille kevät/kesävaatteita tietysti olisi kiva löytää hyvillä messualeilla ja Noelin tulevaan istuinta voisi myös tsekkailla sillä silmällä. Heräteostoksilta tuskin tullaan välttymään, sillä esillelaittajia on tänäkin vuonna aika herkullinen kattaus tarjolla! Tässä tuleekin mun tärppivinkit, jotka aion itse ainakin käydä tsekkaamassa.

GUGGUU 6c48 – Aiempina vuosina hyvät alet ja tänä vuonna kuulema sama kaava toistuu. Milalle kesäksi haluaisin kauniin frillamekon hankkia ja Noelille lippiksen tai pipon vielä keväälle. Lisäksi Gugguun osastolle on kuulema tänä vuonna piiloteltu 50 ja 100euron lahjakortteja – eli niitä metsästämään kannattaa lähteä 😉

KIDDEX 6r28 – Tällä osastolla kannattaa ehdottomasti kipaista, jos ihastuitte Luman tuotteisiin TÄSSÄ POSTAUKSESSA. Kiddexin osastolta löytyy valtava määrä myös muutakin ihanaa!

PAPU 6e2 – Julkaisee messuilla uuden mallistonsa, joten pakkohan se on käydä tsekkaamassa heti livenä.

KIDDOW 6g38 – Ihania juttuja oon ihastellut pitkään jo KiddoWn instatilillä, joten nyt on tosi kiva päästä näkemään valikoima livenä. Tupsulipat ja jumpperit <3

BLAA 6b30 – Blaan kevään uutuudet ovat olleet niin herkkuja, että ainakin hiplailemassa täytyy käydä.

FOR MINIS AND MOMMIES 6f70 – No eihän tähän varmasti tarvitse paljon sanoa – mutta ne ihanat moccasiinit ovat jääneet Noelille pieneksi, joten ehkä uudet on pakko hakea <3 FMAM julkaisee muuten myös oman lastenvaatemalliston, joten sekin lisää syitä vierailla tällä osastolla ehdottomasti!

LILLA COMPANY & MAXPLAY 6b28 – Hyvät alet edellisiltä vuosilta houkuttelee kurkkimaan tarjontaa. Merkkivaatteita on ollut tarjolla erityisen hyvillä aleprossilla, joten sama odotus on tälle vuodelle. Maxplaylta luultavasti tulossa herkkuja lastenhuoneeseen, joten ehkä sieltä löytyy Milalle joku kiva messutuliainen.

MINIONES 6n68 – Täältä löydätte Oot niin ihana – vauvakirjan ja messujen ”kovimpia tarjouksia suosituilta lastenvaate- ja sisustusbrändeiltä”. Viime messuilta ostin Minionesin pisteeltä Noelille ihanan onesien, ja etenkin pojalle aion katsella vaatteita tänäkin vuonna juuri tältä osastolta.

POMP DE LUX 6c8 – Kaikki te varmaan siellä tiedätte jo mun rakkauden Pompin vaatteita kohtaan! Mielenkiintoista nähdä mitä Pomp de Luxilla on tarjottavaa, kun ovat mukana ensimmäistä kertaa messuilla.

A-T LASTENTURVA 6n2 – Auton istuinta ajattelin tsekata täältä, sillä lupaus ainakin kuuluu, että heillä olisi luvassa huikeita messutarjouksia, jotka ovat muuten voimassa myös messujen ajan verkossakin!

EXTRA TÄRPPI! Messukeskuksen oma aplikaatio älypuhelimiin – löytyy ainakin appstoresta. Kannattaa ladata, sillä sieltä löydät kätevästi kaikki tarjoukset ja esillelaittajat ja voit helposti koota oman suosikkilistan, jonka kanssa kierrät messuja helposti ja vaivattomasti.

Ai vitsit, aikamoiset messut tulossa ja tässä on vaan pieni osa esillelaittajista. Yksi lottovoitto ois jees ennen messuja, nimittäin ostettava tuskin näissä karkeloissa loppuu. Niin paljon kaikkea ihanaa perheen pienimmille, että pakko se on laatia budjetti jälleen kerran messuja varten, ettei lähde ihan lapasesta. Hankintoja vain tarpeeseen, niin järki pysyy päässä messuhumussakin!

Mitä sä odotat messuilta eniten tänä vuonna? Onko tarkka sotasuunnitelma jo laadittu messuviikonlopuksi? Ja hei jos törmätään Messukeskuksella, niin nykäiskääpä hihasta ja moikataan! Siellä mä pyörin perjantaina ja olisi ihana saada kasvoja taas teille, jotka meidän juttuja lueskelette!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Tässä oli kyllä hyviä tärppejä ja tällaisia lukiessa sitä miettii, että täytyisikö se kuitenkin repäistä ja lähteä käväisemään.. No, katsotaan! 😀

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *