Yleinen
14.4.2017

PÄÄSIÄINEN KOTONA

PÄÄSIÄINEN KOTONA

Letter board saatu Juhlahumua.fi*

Moikka! Meillä pääsiäisloma saikin hieman erilaisen alun, kun myöhään eilen illalla mulle nousi kuume ja imetys teki kipeää. Aamuyöllä olinkin sitten jo ihan varma, että nyt se ensimmäinen rintatulehdus sitten pamahti mullekin. Olo oli todella höntti, rintaa kuumotti ja kivisti. Onneksi kuume on nyt jo poissa ja aamullakin se oli ylimmillään kolmekasin luokkaa… Pahin aristus rinnassa alkaa helpottaa myös, joten suht iisisti tästä toivottavasti selvittiin. Kävin aamulla heti päivystyksessä varuiksi, ettei sitten enää illalla olisi tarvinnut lähteä jonottelemaan päivystykseen. Nyt mulla on antibiiotit päivystyssoiton päässä, eli jos tää tästä vielä ärtyy niin hoidon saan apteekista onneksi heti ilman uutta lääkärireissua. Ei voi muuta sanoa kun, että ihan sika inhottava vaiva! Toivottavasti oli eka ja vika rintatulehdus tässä talossa.

Pääsiäinen menee meillä muutenkin ihan kotioloissa, mutta saadaan me kasa ihania vieraita huomenna ja sunnuntaina käydään Nikon kummitytön synttäreillä. Kivoja juttuja on siis ohjelmassa, jos vaan oma olo jatkaa tästä toivottovasti vain parantumistaan. Huomisia vieraita varten leivoin tänään kinderkakulle pohjan, ja aamulla se olisi tarkoitus kasata. Saa nähdä millainen komeus tästä kokeilusta syntyy, nimittäin alkuperäinen idea oli tehdä perinteinen kinder-piirakka, mutta ajattelin koota pohjasta kuitenkin kakun. No antaa luovuuden kukkia vaan niin eiköhän siitä jonkinlainen taideteos synny!

Miten teillä muuten näkyy pääsiäinen kotona? Aiempina vuosina meillä on menty oikeastaan ainoastaan pajunkissoilla ja tulppaaneilla. Tänä vuonna sitten repäistiin ja istutettiin Milan kanssa ekat rairuohot ja se homma ei sitten mennytkään ihan putkeen. Ensinnäkin ostin vääriä siemeniä, kun olisin halunnut ihan sitä perusruohoa ja nyt tuli sitten jotain jättiruohoa. Toiseksi menin kastelemaan parit ruohot ihan yli jo alussa ja siemeniäkin kylvettiin turhan niukasti astioihin, joten kovin runsaita ja näyttäviä pääsiäisruohoja ei meillä tänä vuonna sitten nähdäkään. Ensi vuonna paremmalla menestyksellä toivottavasti!

Kuvissa muuten näette mun uuden sisustusihastuksen. Rakastan tekstijuttuja, ja ihastuin aikoinaan Lightboxiin aika täysillä. Nyt kuitenkin Juhlahumua.fi -verkkokaupan valikoimaan saapui kevääksi kauniita kultakehyksisiä Letter Boardeja. Nämä kirjaintaulut ovat vielä astetta tyylikkäämpiä ja sopivat tilaan kuin tilaan. Mitäs te tykkäätte? Lightboxit saivat meillä nyt siirtyä kokonaan lastenhuoneisiin ja tämä kaunokainen täydentää olkkarissa meidän pääsiäiskotia.

Viikonlopun aikana yritän ehtiä kirjoittelemaan Noelin kuukausikuulumiset. Jäbähän nimittäin meni täyttämään keskiviikkona jo kahdeksan kuukautta! Siitä siis seuraavassa postauksessa.

I H A N A A  P Ä Ä S I Ä I S T Ä ! <3 Nauttikaa kiireettömyydestä ja syökää paljon suklaamunia!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Meillä jäivät rairuohot asteelle kasa multaa 🙁 Tiedä sitten mikä meni vikaan… No, onneksi ei sentään pilaa pääsiäistä 🙂
http://westendmum.fi

Muksaa pääsiäistä teidän poppoolle! Meillä menee vähän samoissa merkeissä☺ Ja tuo taulu on 👌🏼👌🏼

Hieno tuo taulu. Kauniita kuvia muutenkin 🙂 pitää tutkia tätä itselle uutta blogia tarkemminkin 🙂

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *