PERHELIFESTYLE JA LAPSET
9.4.2017

SÖPÖIN PÄÄSIÄISPUPU

SÖPÖIN PÄÄSIÄISPUPU

No mutta vitsit mikä ihana pääsiäispupu meiltä lähti tänään virvontaretkelle, joka lopulta kesti melkein koko päivän! Ensin kierrettiin naapurustossa kavereiden ovilla ja sitten hypättiin autoon kiertelemään mummiloita. Kyllä huomasi muuten kuinka Mila oli odottanut ihan täysillä tätä päivää, sillä ekat ovet purettiin jännittystä ja kierrettiin lähinnä niin, että me vanhemmat saatiin virpoa tytön puolesta. Nopeasti se rohkeus sieltä kyllä löytyi ja vitsat heilui lopulta tosi reippaasti. Eiköhän ensi pääsiäisenä into kasva taas uusille leveleille, kun ekaa kertaa pääsee sitten veljen kanssa virpomispuuhiin! Vielä tänä vuonna Noel nimittäin sai tyytyä kiertämään naapureita vaunuissa unten mailla ja säästyi toistaiseksi kasvomaaleiltakin.

Kotiin tultiin tosiaan vasta illalla ja vitsi millaisen palkkiosaaliin tuo söpö pääsiäispupu olikaan päivän aikana kerännyt. Ei omassa lapsuudessa kyllä parinkymmenen munan virvontaretkiä paljon näkynyt. Voi olla että näitä suklaamunia syödään meillä vielä ensi pääsiäisenäkin!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *