PERHELIFESTYLE JA LAPSET
3.4.2017

MERIMEININGIT SKIDIT RISTEILYLLÄ

MERIMEININGIT SKIDIT RISTEILYLLÄ

Kaupallisessa yhteistyössä: Skidit Festarit & Tallink Silja Oy

Viikko sitten tähän aikaan meidän perhe seilaili parasta aikaa Silja Linen ja Skidit Festareiden kutsumana kohti Tukholmaa. Reissu ei tosiaan ollut mikään perus Päivä Tukholmassa-tyyppinen merimatka, sillä laivaan oli noussut tavallistakin enemmän lapsiperheitä ja erityisesti niitä skidejä, sekä heitä viihdyttämään mm. Talentistakin tuttu vatsastapuhuja Sari Aalto sekä Simpanssin Anssi. Skideille laivalla oli luvassa vaikka mitä mahtavaa ohjelmaa Ötökkäfestarit-teemalla mm. erilaisia esityksiä, workshoppeja ja satuhetkiä. Fiiliksiin pääsette kurkkimalla meidän reissukuvia, joista tässä tulee nyt vain pikkuosa.

Risteilyreissu tuli meille tosi hyvään saumaan, nimittäin Noelin syntymän jälkeen ei olla vielä mitään Helsinki-viikonloppua kummempaa perhereissua ehditty tekemään. Kaikenlainen erilainen yhdessäolo on niin virkistävää välillä arjen keskellä. Jo se lataa akkuja että pääsee hetkeksi irti niistä kotikuvioista ja nauttimaan parina iltana laivan superherkullisen buffet-illallisen. Ainakin meillä vanhemmilla. Tietysti on sanomattakin selvää mikä lapsille näissä reissuissa on parasta – pallomeri, laivan disco ja Tax Freen karkkiosasto! Näin oli jo omassa lapsuudessa ja siltä se näytti nytkin, kun Mila ei meinannut pysyä pöksyissään ennen Skidit Discon alkua.

Ötökkäfestarit tarjosi discoilun lisäksi paljon muutakin kivaa, ja molemmat risteilypäivät oli suunniteltu mukavasti täyteen ohjelmaa pienille. Me tykättiin erityisesti workshopeista, joissa käytiin Milan kanssa askartelemassa ötököitä erilaisista kierrätysmateriaaleista pariinkin otteeseen. Näistä askarteluista jäi niin kivat kotiinviemiset, ja nyt tytön huoneen hyllyllä komeilee yksi sateenkaaren väreissä hohtava perhonen ja hauska sukkaötökkä. Ekana iltana osallistuttiin myös Ötököiden paraatiin ja toisena päivänä käytiin katsomassa hauska Simpanssi Anssin syntymäpäivä-show. Tälläisiä lastenristeilyjä pitäisi ehdottomasti järjestää enemmän!

Menoa tältä risteilyltä ei kyllä puuttunut. Hytissä ei tosiaan tarvinnut käydä kuin nukkumassa, sillä Silja Serenade tarjosi muutenkin upeat puitteet merimatkalle perheen kanssa. Iso Tax Free Superstore tarjosi shoppailtavaa jo laivalla ja ravintola/kahvilatarjontakin oli todella hyvä! Lasten lemppari oli tietenkin Silja Land-leikkimaailma, joka oli täynnä runsaasti vaikka mitä tekemistä nappuloille. Tekisi melkein mieli tehdä leikkimaailmasta ihan oma postaus, koska se oli niin huippu. Pallomeriäkin kaksin kappalein! Ainut ”miinus” laivalla oli se, että perushytti on meidän porukalle kyllä jo turhan pieni. Lasten kanssa sitä arvostaa jo ihan eritavalla tilaa ja hytin mukavuutta, kun mukana on kampetta niin paljon ja niiden lisäksi vielä raattaat. Joten seuraavalla kerralla kun merelle lähdetään, varataan myös hyvin todennäköisesti perhehytti.

Erityisesti ne lapsille kertyvät muistot tekee tälläisistä reissuista ja perheenä vietetyistä päivistä niin arvokkaita. Risteilyn tokana iltana kun tanssin Milan kanssa discossa illan vikaa biisiä – Frozenin Let It Go:ta, ei äidin kyynelkanavat vaan pysyneet kiinni siinä tytärtään katsoessa. Sydämmessä läikähti varmaan miljoona kertaa, kun näki sen oman pienen tytön aidon onnen ja ilon säihkeenä silmissä kaikesta siitä, mitä jännää ja mahtavaa hän oli kokenutkaan parin viime päivän aikana. <3 Tää vika kuva kertoo kaiken.

Meidän eka Skidit Risteily oli onnistunut, tykättiin tosi paljon! Kiitos järjestäjille isosti, Skidit Festareille ja Silja Linelle kutsusta <3 eiköhän meidän pesue tule toistenkin!

Ja tosiaan Tukholmassakin pyrähdettiin viettämässä ihanan aurinkoinen tiistaipäivä, mutta siitä tulee vielä oma postauksensa. Pysykää siis kuulolla!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Tunnistan niin ton hetken kun katsoo omaa lastaan ja näkee sen ilon lapsen kasvoilla. Se on jotenkin vaan niin ihanaa, että melkein silmäkulmat kostuu.

Kuulostaa ihanalta ja nimenomaan lapsiystävälliseltä reissulta. Ehkä mekin tulevana kesänä lähdetään perheen kanssa risteilemään :).

Essi

Se fiilis oli kyllä niin <3

Kesällä risteilyt on ehkä parhaimmillaan, mekin mietitään jo uutta reissua kesälle 🙂

Ihana fiilis välittyi postauksesta ja erityisesti kuvista. Mila näyttää olevan aivan riemuissaan! En malta odottaa, että oma poika kasvaa niin, että pääsee nauttimaan risteilyistä 😊 Oliko laivan leikkipaikalla muuten Noelin ikäiselle vielä mitään tarjottavaa?

Essi

Kiva juttu että meidän fiilis välittyi postauksesta! 🙂 Itseasiassa leikkipaikalla ei hirveästi ihan vauvoille ollut mitään, se voisikin olla kehityskohde Siljalle!

Risteilyllä on kyllä niiin kivaa lasten kans. Vaikka itselle onki ehkä vähän puuduttavaa nökötellä pallomeren tai leikkipaikan reunalla niin se lasten ilo on aivan mahtavaa!!
Mä kyselen samaa,mistä tuo söpö lippis on?!

Essi

Nimenomaan, on noi vaan niin siistejä kokemuksia pienille! 🙂

Tuo Noelin lippapipo on Pono Designin ja kyllä ihan superihana – http://ponodesign.fi/fi/

Kuulostaa kivalta reissulta. Pitäis itekki lähtee koko perheen voimin kesällä johonki. Noelilla on kiva pipo/lippis. 😊 Minkä merkkinen ja mistä löytää? Olis kiva meiän pikkumiehelle 4kk.

Essi

Suosittelen, meillä oli kyllä kivaa ja kesällä voisi harkita myös jo uutta reissua 🙂

Noelin pipo on Pono Designin – tässä verkkokaupan osoite > http://ponodesign.fi/fi/

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *