PERHELIFESTYLE JA LAPSET
2.4.2017

HUHTIKUUN EKA & TAAS YKSI LEMPISMOOTHIE

HUHTIKUUN EKA & TAAS YKSI LEMPISMOOTHIE

No mutta helout huhtikuulle ja moikat maaliskuulle! Aika jäätävää miten tää alkuvuosi on mennyt vauhdilla, pääsiäinen on jo ihan just. Hurjaa! Joku voisi oikeasti lisätä näihin päiviin pari tuntia extraa. Sillä kun aika tuntuu kuluvan niin sukkelaan, niin myös ihan puhtaasti ajanpuutteen piikkiin pistän nyt myös tämän blogin hiljaisuuden ja risteilypostauksen viivästyksen. Skidit risteilystä jäi niin paljon purettavaa, että mietin jo, että pitäisikö asiat laittaa vaikka pariin eri postaukseen – laivajutut omaansa ja Tukholman fiilistelyt toiseen? Ehkä se olisi parempi ja selkeämpi teidän lukeakin. Joten ekaa postausta teidän ei enää tarvitse huomista pidemmälle odottaa!

Meidän viikonloppu on vietetty aika perhekeskeisesti, ei siis pöllömpi alku huhtikuulle. Molemmissa mummiloissa on kyläilty ja muuten hengailtu omalla porukalla. Päivät on aloiteltu yhteisillä aamupaloilla ja mä oon ehtinyt pyrähtää salilla molempina päivinä. Ollaan myös laitettu yhdessä hyvää ruokaa ja jännitetty Jypin pleijari pelejä telkkarin ääressä koko perhe. Rentoa yhdessäoloa, mitä arkena ei paljon ehdi, kun illat on niin lyhyitä Nikon tultua töistä kotiin. Kyllä viikonloput on vaan edelleen viikon kohokohta!

Tänään aamu aloitettiin taas yhdellä smoothiekokeilulla, ja tulihan siitäkin taas niin herkkua, että ohje on jaettava tänne ja laitettava samalla itsellekin muistiin! Tän sunnuntain sekoitus on aikamoinen sekameteliversio, josta löytyy lähes kaikkea mitä kaapista löytyi ja tuntui yhtään fiksulta heittää blenderiin, mutta kielen se vei silti mennessään. Jos uskallat, niin kannattaa kokeilla joka tapauksessa!

SUNNUNTAIN SEKAMETELI-SMOOTHIE

1,5prk maitorahkaa

1,5dl kookosmaitoa

2 banaania

0,5prk ananasta

3 pientä mandariinia

kourallinen mustikoita

kourallinen puolukoita

2rkl chiasiemeniä

4rkl kaurahiutaleita

Smoothieta riittää noin kolmelle. Kaikki blenderiin ja sekaisin. Nautitaan heti ja mieluiten omien murujen seurassa aamupalapöydässä!

Ensi viikolle lupaan nyt alkuun ainakin nuo reissupostaukset, kaikki muu on sitten plussaa. Katsotaan mihin aika riittää. Tää on kyllä niin tylsää, kun postausideoita olisi jonoksi asti, mutta aikaa ei yksinkertaisesti ole toteuttaa niitä kaikkia just nyt. No ideat on onneksi ylhäällä ja kevään tavoite on nostaa postaustahtia, eli etsiä sitä blogiaikaa päiviin taas lisää!

Nyt kuitenkin hyvää yötä ja palataan heti huomenna merellisissä meiningeissä! Kauniita unia <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *