PERHELIFESTYLE JA LAPSET
30.3.2017

REISSUN PARAS OSUUS – KOTONA OLLAAN!

REISSUN PARAS OSUUS – KOTONA OLLAAN!

Meillä on ihan huippu alkuviikko takana ja risteily oli aikamoinen elämys etenkin Milan näkövinkkelistä. Niin paljon kivaa ohjelmaa, kaikkea uutta koettavaa ja laivalla seilaaminenkin oli jo superjännää itsessään. Päiviin on mahtunut leikkejä, esityksiä, paljon herkkuja ja hyvää ruokaa, askartelua, discoilua, shoppailupäivä Tukholmassa, Harri Hylkeen halailua, naurua ja itkua ja vaikka mitä muuta. Isoja kourallisia rakkaita muistoja on nyt talletettu pienten lapsuusmuistoihin, ja juuri siksi tälläiset irtiotot onkin niin tärkeitä arjen keskellä!

Itse risteilystä ja kaikesta mitä se piti sisällään kirjoitan huomenna lisää, sillä tää päivä menee itsellä suoraan sanottuna toipuessa reissusta ja purkaessa matkakamoja. Ei oo nimittäin mitään kevyttä hommaa tuo lasten kanssa reissaaminen, etenkin kun kyseessä on noin intensiivinen paripäiväinen, joka on tupattu ihan täyteen ohjelmaa. Lapset nautti ja niin me aikuisetkin, mutta paljon ei kyllä levolle jäänyt aikaa. Öisin laiva keinutti  sen verran, että itse nukuin kahtena yönä yhteensä ehkä just ja just sen kuusi tuntia. Voitte siis kuvitella, että jos Noelin yöherätykset jo valmiiksi väsyttävät, niin nyt on meikäläisestä mitattu ne viimeisetkin mehut pois.

Niin ja se reissun paras osuus tosiaankin oli se hetki, kun kotiovi aukesi eilen! Vaikka Milakin vielä laivalta lähtiessä sanoi, että voitaisiinko olla vielä yksi yö, niin kotiin päästyä oli ihan eri ääni kellossa. ”Äiti, ompa kyllä niin ihana olla kotona, tää on paras paikka!”. Niin se tosiaan on. Reissussa on ihanaa päästä välillä käymään, mutta mikään ei voita kotiinpalun fiilistä! Ootteko samaa mieltä?

Loppuviikosta on luvassa postauskiriä alkuviikon blogilomailun jälkeen. Reissufiiliksiä lisää ja jotain muutakin kivaa, joten pysykää linjoilla. Aurinkoista torstaita just sulle <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Ihana Mila! Ja niin totta; niin ihanaa kun lähteminen ja reissaaminen onkaan, on aivan paras tunne tulla omaan kotiin matkan päätteeksi 🙂

Suositeltiinko Noelille aikaistettua mpr rokotetta? Me ollaan lähdössä Prahaan kohta 8 kuisen ja kolme veen kanssa. Neuvolasta sanottiin et pitäis se vauvalle ottaa… jopa Ruotsiin matkaaville jos vauva on yli 6 kuukautta:o ei sitä otettu mutta mielenkiinnosta kysyn:) me oltiin ruotsin risteilyllä kun vauva oli 3 kuukautta ja meni tosi kivasta kun ei osannut vielä liikkua:D

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *