PERHELIFESTYLE JA LAPSET
23.3.2017

MINILOMA TULOSSA – SKIDIT RISTEILY & TUKHOLMA

MINILOMA TULOSSA – SKIDIT RISTEILY & TUKHOLMA

Kaupallinen yhteistyö, Skidit Festarit & Tallink Silja Oy

Huomenna alkaa viikonloppu, eikä mikä tahansa viikonloppu. Nimittäin meidän koko perhe viettää vielä pienen talviloman kevään kynnyksellä. Viikonloppu ei lopu sunnuntaihin, sillä maanantaina me suunnataan merelle seilaamaan! Skidit Risteily ja Silja Serenade starttaa maanantai-iltana Helsingistä ja meidän pesue hyppää myös kyytiin hurjille Ötökkä Festareille sekä päiväksi Tukholmaan! Tää reissu tuli juuri oikeaan saumaan, pieni irtiotto arkeen on enemmän kuin odotettu. Etenkin Mila on reissuinnosta sekaisin jo, ja tyttö ei malttaisi odottaa enää päivääkään, että pääsisi elämänsä ekaan diskoon ja näkemään Talentistakin tutun Simpanssi Anssin shown livenä. Merestä ja laivan leikkipaikasta on höpötetty myös viime päivät. Vielä kun laiva on täytetty mielettömillä ohjelmanumeroilla ja ohjelmassa on myös päivä ihanassa Tukholmassa, niin luulempa, että aikamoinen elämys on luvassa koko perheelle ensi viikolla.

Jos Skidit Risteily on vielä ihan uusi juttu ja risteily voisi sielläkin kiinnostaa niin käykää kurkkimassa tarkemmat speksit Facebookissa TÄÄLLÄ. Tukholma on yksi mun lempikaupungeista. Ollaan käyty siellä kerran kahdestaan Nikon kanssa ja toisen kerran Milan ollessa hieman reilu vuoden. Kaupunki on ehdottomasti parhaimmillaan kesällä mielestäni, mutta luulen että saadaan Tukholmasta irti paljon myös nyt, kun kevät taitaa siellä olla jo aika pitkällä! Suunnataan ainakin laivabussilla keskustaan ja kierrellään pakolliset ostoskeskukset ja käydään syömässä hyvin. Djurgården ja Junibacken houkuttelisi kovasti myös, mutta se voi olla, että ne jätetään kesälle mahdollista toista reissua varten. Lasten kanssa tuo päivä menee Tukholmassa yhdessä hujauksessa ja tunteihin on turha tunkea liikaa ohjelmaa, sillä laivalla sitä riittää jo niin paljon. Rennolla meiningillä ja lasten ehdoilla mennään tietysti siis.Tukholma-päivälle otetaan ehdottomasti mielellään vinkkejä, pistäkää hyvät tipsit siis jakoon! Löytyykö sieltä muuten Skidit Risteilylle lähtijöitä? Nykäiskäähän sitten hihasta jos laivalla törmätään!

Skidit Risteilystä ja meidän reissukokemuksista kirjoitan postauksen reissun jälkeen ja tottakai runsailla kuvilla varusteltuna. Saatte sitten nähdä millaisella menolla laiva oli lastattu ja millaiset Ötökkä Festarit vietettiin. Seuraava risteily onkin muuten sitten 4.6 sopivasti kesän alussa – kannattaa pistää korvan taa!

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Kävittekö Babyshopin kivijalkamyymälässä Sturegallerianissa? 😉

Åhlensilla on hyvä imetyshuone jossa myös isompi lapsi voi sen aikaa leikkiä. Ja kauppa itsessään toki aivan ihana. Åhlensia vastapäätä on iso Br-lelut jossa myös kiva leikkialue yläkerrassa. Niin ja Åhlensilla myös aivan ihania synttärikoristeita jos haluaa ostaa jemmaan, siellä leivontaosastolla. On mm. Meri Merin-tuotteita. Onhan Tukholmassa toki paljon muutakin ihanaa mutta lyhyellä visiitillä varmaan kannattaakin pyöriä keskustan tuntumassa. Ihanaa reissua teille! 😊

Essi

Åhlens oli I-H-A-N-A <3 Se oli mun listalla jo valmiina ykkösenä, kun se on jotenkin aina tähän asti vaan kävelty ohi. Vitsi mikä aarreaitta! ja se lastenosasto <3

Hei, innolla odotan juttua risteilystänne ja vinkkejä mitä Tukholmassa kannattaa tehdä. Meillä saman ikäiset lapset ja ollaan menossa ennen pääsiäistä kanssa Tukholman risteilylle.

Essi

Vielä tällä viikolla tulee meidän reissupostaus 🙂 Aika rennolla meiningillä mentiin tuo päivä Tukholmassa, shoppailtiin ja käytiin syömässä. Niissä muutamissa tunneissa kun ei ihan hirmusti ehdi, vaikka paljon kaikkea kivaa olisikin nähtävänä ja koettavana. Mutta pysy kuulolla, huomiseksi yritän saada postauksen valmiiksi!

Meidän perhe tulee! 🙂

Essi

Harmi kun ei nähty! Toivottavasti teillä oli onnistunut reissu <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *