KOTI & SISUSTUS
16.3.2017

HEMPEYTTÄ KEVÄTKOTIIN

HEMPEYTTÄ KEVÄTKOTIIN

Vitsi mikä päivä! Niin ihana tuo mollukka taivaalla, joka antaa ihan superpaljon energiaa näihin päiviin… vaikka ne edelleenkin alkavat jo kuudelta aamulla. Niin se kevät taisi jo tulla, vaikka seuraaviksi päiviksi onkin vissiin lupailtu jotain myrskyn tynkää? Tänään auringosta onneksi otettiin paljon irti. Pienin mini veti parit päiväunet ulkona, isompi mini sai lähes yliannostuksen ulkoilusta hoidossa ja itsekin nautin ihanasta kevätkelistä kunnon vaunulenkillä. Ihan parasta, näitä lisää! Viime viikolla hain postista paketin, joka sisälsi mun isoimmat kevään sisustushimotukset. Nimittäin haaleaa roosaa H&M Homelta tyynynpäällisten ja torkkupeiton muodossa. Tää väri on ollut mulla jo pitkään lemppari ja jo vanhassa kodissa roosaa näkyi siellä ja täällä. Tässä nykyisessä kodissa pidettiin alkuun niin puhdas ja vaalea linja, ettei värejä näkynyt oikeastaan aluksi ollenkaan. Nyt pikkuhiljaa taas kaipaa välillä muutakin kuin harmaata, valkoista ja mustaa. Hailakka roosa onkin mulle ehdottomasti kevätsävyistä ykkönen, todella kaunis mun silmään. Mitä te tykkäätte?

Kuvista muuten huomaatte, että Luman säilytyspussukat* ovat nyt löytäneet paikkansa meidän olohuoneesta ja sopivat sinnekin kyllä aika kivasti Noelin lelujen säilytykseen. Luman hoitoalusta on myös arvottu, joten osallistuneet kurkkikaahan maileihinne – onnekkaalle voittajalle on laitettu viestiä <3

Seuraa blogiani, FacebookissaBloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Avainsanat

Kommentit

Heii,kysyisin tuosta teidän olohuoneen pöydästä.kestääkö paljon painoa ja miten toiminut lapsiperheessä? :)haluaisin kovasti meille samanlaisen, mutta puolitoista vuotias kiipeilevä taapero mietityttää 😀 miten teillä siis toiminut?onko kestävää tekoa 🙂

Tuo hentoinen roosa on kaunis väri. Tulee tosiaan keväinen olo 🙂
http://westendmum.fi

Essi

Eikö olekin! Ja vielä kun saman sävyisiä kukkiakin saa aika kivasti nyt ihan marketeistakin, niin tuo vielä lisää sisustukseen kevättä 🙂

Kivam näköstä 🙂 mistä tuo marmorinen alusta on?

Essi

Kiitos Paula 🙂 Marmolialusta on lahja ystävältä, alkuperää en sen tarkemmin tiedä.

Näyttää tosi kivalta!
Roosa on myös mun joka keväinen sisustus väri. Ei sillä,että koko talo kylpisi siinä,mutta ripaus sielä toinen täälä on just hyvä :)Mukavaa viikonloppua teidän perheelle!

Essi

Nimenomaan juuri näin. Hillitysti siellä täällä värit tuo kyllä lämpöä ja eloa kodin sisustukseen 🙂 Ihanaa viikon alkua vuorostaan sinne <3

Oma kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *